Yurttan çıktık yürüyüş yapalım diye. İkişer tane bira alıp banklara (piknik masası) geçtik orada bir anda öpüşüp sevişmeye başladık ben piknik masasının altına girdim onunkini yaladım sonra kaldırdı beni misyoner pozisyonunda seviştik ilişkiye girdik ve o sırada etrafımızda hep müstakil evler vardı her an biri çıkabilirdi. Arkamızdaki yoldan sürekli motosiklet ve araba geçiyordu Her geçtiğinde ara veriyorduk. bu da ekstra heyecan yarattı. Çocuk da zevk almış mıdır?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Eğer gerçekse var ya delirmiştir yaa var mı senin gibileri ah ah
Korunmadın mı? Tamam böyle zevkler güzel ama korunmadan nasıl riske atabiliyorsun kendini böyle? Erkek boşalmasa bile sperm akışı istemsizce olabiliyor
üç kuruşluk kızsın harçanıcak kız zaten ciddi düşünmez yapar bırakır bu hep böyle devam eder hayatın boyunca
Abi o an sevişmek istedim ve seviştim bunda ne var. Adamın biri okul çıkışında beni bmw si ile tavlayıp güzel mekanda sevişseydi waoww kaliteli kız zevkli kız mı diyecektin kızların çoğu bunu yapıyor çünkü. Ben istediğim şeyi yaptım diye basit mı oldum
ben onu demiyorum... illede yaşayacaksan sevgili yapardın ciddi düşündüğünde yapardın.. yanlış anlama ama şu an basit oldun çünkü herşeyi yerinde yaşanması gerekir.. ilerde evleneceğin kişi daha önce yaptığını öğrendiğinde sıkıntı yaşayabilirsin.. ilkileri yaşamak ister sen onu orada burada tükentin yani birde toplum içinde yapıyorsunuz...
Abi sen ciddi düşünmediğin biriyle yapmadın mı hiç?
Hayır Tabide
bu arada bakire olmayanlar genelde evlenemiyor.. çünkü kabul etmezler herkesle yatan kişiyi
Böyle olduğu için sen benden daha mı namuslu oldun peki?
Abi sen doğuda yaşıyorsan doğrudur doğudakiler bakireliğe bakıyor. Ben bir sürü evli erkekle konuştum yarısından fazlası bakire olmayan kadınla evlenmiş
evet doğuda önemlidir ama büyük şehirlerde de önem veriyolar
Bu arada yaşın kaç
Almadıysa yazıklar olsun ben aynısını yaşadım acayip zevkliydi
Bulaşıcı hastalık riski gülüyor nasıl güveniyorsunuz ben küçük çocuğun iğnesi parmağıma battı diye kafayı yedim aşırı rahat bu millet
Bence ucmustur, erkekler çok seviyor 🙈
Ne kadar aşağılık birisin böyle açık ortamda bunu kendine reva görmüşsün iki kuruşluk otoban yani kadınları gibi davranmayın
Ahahaah neden 5 yıldızlı otelde sevişseydim kaliteli kadın mı olacaktım bırakın bu namuslu ayaklarını ne istiyorsanız onu yaşayın
Biraz ağır olmuş ama haklısın da..
Senin şu yaşadığın şeyden belli hiçbir zaman kaliteli bir kadın olamayacaksın. Rezil
Tamam canım sen bmw si ile seni havlayan bir erkekle en lüks mekanda sevişebilirsin zevk meselesi
En azından senin gibi 2 ucuz biraya gitmiş olmam 🤪
Zevkin ucuz aynı senin gibi
Ahahhaha bak işte kendin kabul ettin zevkine bakmıyorsun maddesel şeylere bakıyorsun
Ne kadar canım bir karısın adamın seni 2 biraya masaya yatırmasına şaşmamalı ajwwdhwuehey
Kabul et zengin erkeklerle yatıyorsun çünkü senin ruhun stlık
Senin bedenin gibi yol geçen hanı değil bedenim de ruhum da
Ama satılık kabul ediyorsun😉
2 biraya satılık olan sensin aşkım ben hiçbir şeye satılık değilim
Birayı benim almam dışında sorun yok😂 Ne meraklısınız erkek parası yemeye hemen aklına birayı erkeğin aldığı aklına geldi halbu ki ben ısmarladım
Hem bira aldın hem ortalık yerde bafilendiğinle kaldı. Ne diyeyim ruhun yollu demek ki ileride evlenemeyeceksin bile muhtemelen. d
Dedi zengin erkeklerle yatan kşr🤣🤣🤣
Ay yeter sende ne cirkefmissin yaa kendini başkalarıyla karıştırma gitmişsin masa altlarında olmuşsun tamam bitti her yorum güzel olacak diye bisey yok bu yaşta böyleysen ileride evin yolunu bulamazsın sen git iki bira daha al parka cik hadi kafam şişti sus artık
Sktrp gdblrsin sorumdan
Sktrennn sensin yavrum yeter daaaaaa
Grzkalı yorum yaparsan bildirim gelir bunun farkında olmayacak kadar grkzalı mısın
Ben olsaydım yolda durur o çocuğu döver sonra bağlardım. Sonra seni ona izletirdim
Sebep
Herkese açık alanda skisiyosan herkes e vermeyi kabul ediyorsun oluyor
Bence zevk almıştır, heyecanlı..
Kadının kadına düşman olduğu bu ülkede hemcinslerimin fikrini merak ediyorum. Gizli üyenin bana yaptığı yoruma katılıyor musun dürüst ol lütfen merakımdan soruyorum
Yaşadığınız ilişkiye hayran kaldım bence kesinlikle fazlasıyla zevk almıştır
Zevk alınmaz olunurmu harika
Yine seks hikayesi yazıyorsun çılgın bakire
kurutlamadık wattpad hikayecilerinden
boş ver çocuğu başkasını sen zevk aldın mı?
başkalarına kötü örnek olmayın :)
Sanki biraz hikaye gibi geldi ama sen bilirsin 😀
seviştik bunu anlattım nesi hikaye olabilir ki sanki grup yaptığımı anlattım onu da yaptım gerçi ama buna da inanmazsın 😂
Yok artık oha derim cidden 😀
Neyse hikaye değilse zevkli olmuştur heralde 😀
Almıştir tabi
Hikayeyi nerde buldun
Aranan kan sen gibisin
Bi ben çakmadim sana galiba
Heyecanı yeter😀
Ne cesaret
Onu tahmin etmek zor değil asıl sen zevk aldın mi
Almıştır tabi
Çakmaktan zevk nasıl almasın var mı yaaaa :)
Almış becermiş seni işte
Hangi film sahnesi bu
İllakş almıştır hangi şehirdesin
Almıştır.
Bayağı iyimiş kaç yaşındasınız
Almıştır 😀
Kesin