Hiç bir yaşitimi bırak 10-15 yaş büyük bile ilgimi çekmiyor. Hep 30-35 yaş büyük adamları beğeniyorum. Hoşlandığım bir adamk görünce kalbim çok hızlı çarpıyor bazen vajinam bile ıslanıyor. Niye böyle ki? İnsan yaşına yakın birisini beğenmesi gerekmez mi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Öyle bazen konuşması duruşu hayat sıtandartı seni etkiliyor olabilir bu sonuçta bir seçim sevmek ya da sevmemek
Bazı kadınların zevki, tercihi böyle... 20-25 yaş fark olan erkeklerden hoşlanıyorlar. Nedenini bilmiyorum...
Eskiden 1 yaş büyüğe abi abla derdik şimdi 35 yaş büyüğümüze aşko derken bizim rahatlık example
Vajinanin ıslanmasıni duymak beni de bi heyecanlandirmadi değil
Hoşlandığım yaş aralığında değilsin
Şurada 5 ay kaldı otuza
Olgun daim a iyidir zaten
Değil mi yaa
Demek ki milföy seviyorsun
Milf kadınlara deniyor yalnız erkek olana dilf deniyor
Bende milföy yazmışım zaten
Kaç yaşındasın?
19 yaşındayim
İzlediğin dizi filmler ilgini bu yöne çekmiş olabilir mi?
Bilmem olabilir
Sendeki heves geçer bir süre sonra kafaya takma
Kimi kızlar da baba özlemi şefkati duydukları için hayli olgun erkekleri güvenli liman olarak görüyor. Aklı başında bir erkek olarak daha doğru tercih oldukları için
Daha olgun daha tecrübeli olduğu için mi
Hiç bilmiyorum ama okumuş meslek sahibi olanlara ilgi duyuyorum. Abaza yobazlara karşı değil. Ne bilim lisede de edebiyat hocama fena aşıktım. Son sene test çözerken bilerek bazı soruları doğru olduğu halde siler yanlış şıkkı işaretlerdim. Sonrada hocam bana bu soruyu anlatır mısınız derdim vakit geçirmek için. Birazcık bir konuda bilgili olup eli yüzü düzgün olması yetiyor benim için
Hımm benimde bununla ilgili bi anım var
30 35 de abartma istersen
19 yaşındayim ve kırklarin sonu ellisine yeni girmiş erkekleri özelikle lise sondan beri çok beğeniyorum
Sadece beğeni de kalıyordur umarım
Vajinal ıslanma oluyor ama daha kimseyle ilişki yaşamadim
Onu soruyorum zaten arzu olur ona bir şey diyemem de yakınlaşma olmasın
Yok ya kimseyle bir şey olmadı genelde oyuncuları falan beğeniyorum çevremde de sadece son sınıfta edebiyat öğretmenimi beğenmiştimki o adama zaten tüm okul hayrandı
He o anlamda tamam şimdi oldu
çok büyük atıyorsun ya :D
Niye atayim ya kirk elli yaşında olmasına rağmen karizma olarak yirmilikleri tokatliyan bir sürü adam var
Sen bunları nereden ve nasıl tanıyorsun da karizmasına hakim olup kıyaslayabiliyorsun? Karizma nedir senin için?
Dizi flimler çevrem. Yaşadığım yerin genç nüfusu oldukça az ve eğitimli insan fazla. Yani hayat tecrübesi olan sevecen karizması olan birisi varken niye bir ergenle çıkayım?
Dizi filmler kısmını geç. Hayat diziler gibi olsaydı. YA lahmacun gibi ya da Master Chef gibi renkli olurdu.
Yaşadığın yerdeki eğitimli insanlar sebebiyle mi bu düşüncedesin? Peki senin genelin ne olduğunu biliyor musun? Yoksa yaşadığın yer dışındaki yerler beni ilgilendirmez mi diyorsun? Çok çelişkili değil mi?_
Muhtemelen filmleri etkisi
Olabilir
Daha az odaklan arkadaşlık uygulamaları kullan
Kadınların geneli olgun erkek sever
Benimkiler fazla olgun
Kaç yaşındasın
Yani normal bence yaaa
Bence de ama çevrem tepkili
Hayatını başkalarının istekleri için yönlendiremezsin bu hayat senin hayatın o yüzden kulaklarını tıka bence
Bilmiyorum yediğin içtiğin den heralde 😂
Muhtemelen ergenlikten kaynakli...
Tecrübede Master yapmış birini istiyorsun demekki.
Verin şu kıza ilgiyi hep aynı şeyi soruyor
Hep mi taniyon mu sen beni abla
Sen kac yasindasin tifil
Bende de tam tersi
Normal
senin yaş kaç
Yoo gerekmez
oakdar yani
Anormal bir durum
şu an kaç yaşındasın
Kaç yaşındasın
Heyecan iyidir 😄