Onunla 1 sene önce internetten tanıştık ve bir ay sonra buluştuk. Birbirimizi çok beğendik harika bir ilk görüşmeydi. Aşık oldum gibi bişey. O da ilk günden elimi tuttu. Yanlış anlamayın aramizda cinsellik falan yok. 2 ay çok ilgiliydi sonra ilgisi dönem dönem azalıyordu. Bazen 5 gün arayip sormuyordu, bazen günde birkaç kez arayip mesaj yaziyordu. 3 kez buluştuk bir daha buluşamadık hep bahane uyduruyordu. Evli değil o konuda eminim. Uzun yıllar evvel boşanmış. Ben hic evlenmedim. Bu arada eğitim meslek iş statü konularinda birbirimize denk durumdayiz. Güzelim de. Içimden bir ses onun mantık olarak benle ilgilendiğini ama duygusal olarak çok yoğun bir şey hissetmediğini ve hevesinin olmadığını düşünüyorum.
Birçok kez ayrıldık ama hep o beni arıyor yalvarıyor çabalıyor. 1 sene içinde birkac kez ayrilip uzun ara verdik ben unuttum o yine aradı ısrarla ben açmadım o heryerden yazip aradi. Şimdi 10 gün evvel yine barıştık ama 3 gün iyiydik sonra yine ilgisizleşti. Buluşalım diye hafta içi veya öğlen paydoslarinda yemeğe gitmeyi teklif ediyor. Ben de hafta sonu gidelim dedim tamam dedi ama hafta sonu da ses etmiyor. 3 gün evvel bu hafta sonu buluşalim yemek yiyelim dedi tamam dedim. 3 gündür hiç arayip sormadı. Bu saat oldu aramadı buluşmak isteyen bugün arardı , mesaj attim görmedi bile.
Onla bu konuyu çok konuştuk, ilgisizliğini kabul etmiyor. Yoğun çalışıyorum diyor, yorgunum diyor abartıyor. Yine ilgisi yok oldu.
Başkasını bul demeyin 2 senedir karşima çikan taliplerim arasinda en yakışıklı en düzgünü buydu. Yaşım da geçiyor. Napıcam bilmiyorum. Benim evlenmem lazim bu adam böyle yapıyor. Evlilik niyetinden bahsediyor ama böyle de ilgisiz umursamaz bişey. Bazen gün içinde devamlı romantik mesajlar yazip ariyor buluşmak istiyor. Bazen de böyle kopuyor yok oluyor.
Napıcam ben?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Umursamaz erkekler, kadınların nazarında her zaman kıymete binerin canlı örneği işte sjjgfjghjkghk
bu arada burçlarınız ne?
Yok o iş devamlı öyle olmuyor. Benim de ilk duygularım kalmadı soğuttu kendinden. Ben ayrıyken başkalariyla da görüştum denedim yani. Mantik olarak uyan biri olmadı. Ben onu umutmuştum bile. Şuanda da yoğun bir duygum yok. Bitirdi yani.
Ben yengeç burcuyum o boğa burcu
Vay bee
Noldu?
En duzgunu bu mu sence mzmsmemme umursamiyo
Düşün ötekiler de ya çirkin, ya kibirli, ya cimri, ya sorunlu vs vs
Düzgün erkek var mı bilmiyorum. Sen bulabiliyor musun?
Cirkin olsun allah askina tek sorun bu mu. Yeterki cirkin olsun duzgun biri oslin
İletişimi azalt
Ben yazmazsam belki bir ay yazmaz sonra yazip bide beni suçlar
Hocam neden bu bağımlılık
Bağimlilik değil. Zaten soğuttu kendinden. Beni görücü usulü ne zengin erkeklerle tanıstirdı çevrem. Beğenmedim ama istesem şu an biriyle evlenirim. Sadece mantikla evlenilmez biraz da duygu lazim bana.
Ama onun mantik olarak benden daha iyi kısmet bulma ihtimali uzayda bile yok.
Kendinin farkındasin neden o çaba içinde değil madem böyle düşünüyorsun
Defalarca ayrildik, aylarca ara verdik. Hep o israrla arayip barişmak istiyordu. Ben değil. Soğuttu yani ilgisizliğiyle.
O da birini bulmak istedi bence ama benden iyisini bulamadı. Mantik olarak dönüyor ve beni cepte tutmak istiyor. Belki vasifsiz biri olsam beni aramazdı. Yani 6. hissim öyle diyor. Ama o bunu yeminlerle inkar ediyor. Ayrıyken bile senden başka kimseyle görüşmedim diyor
Hocam kariyerin nasıl
80 bin maaşim ve 2 dairem var ve bir arsam var.
Onun da 70 bin maaşı ve 2 dairesi var. O istifa edicek kendi işini kurarsa aylik 200 rahat kazanir. Ben de istifa edip kendi işimi kurarsam ona yakın bişey kazanabilirim belki daha fazla. Mesleki olarak onun bana faydası olur. Çevresi geniş.
O boşanmıs ben hiç evlenmedim. Ben ondan çok daha güzelim o da tip olarak fena değil
Hocam diğer mesajlara gelebilir misin
Aşırı uç bir cv var merek ettim
Gelemem buradan fikir verir misin? Bir erkek niye böyle davranir
Çok sohbet varı oluyor açıkçası çok inanmadım
Ister inan ister inanma, eksiği var fazlası yok
Doğrudur böyle diyorsan önerimi sundum gerisi sende
Onun da benimle bu yüzden mantik olarak ilgilendiğini düşünüyorum. Vasifsiz fakir cahil bir kizla beni bir tutmayacak kadar kafası çalışıyor. Beni elinden kaçirmak istemiyor. Ama çok da duygusu yok gibi.
Hocam neden bu inat ya da bağımlılık
Yani onu bırak diyorsun
Hocam süreç belli ve bunu sen dedin demek ki doğru olan bu
Bana platonik aşık erkekler var ama cırkinler. Tipim değil. Kimisi cimri, kimisi de sorunlu geçimsiz, kimisi aşırı egolu megaloman, kimisi zengin efendi ama yaşı geçmiş.
Bu içlerinde en düzgün olan.
Benim de çok vaktim yok evlenip çocuk yapmam lazim yoksa vaktim geçecek
Hocam sende biraz panik havası var
Fikrin değişirse buradayım
Kadınların doğurganlik zamanı dar maalesef.
Tıp Bebek var ve çokta değil
Tüp bebek için de bir yaş sınırı var. Yaşın geçince onun ihtimali de 1% oluyor
Anladım dediğim gibi iletişime devam etmek istersen yazarsin kendine iyi bak
yatmadınız mı hıc
Hayir dedim ya
bu kadar sure ve bu yaslarda adamı yataga atmazsan baglama sansın yokkı
Keyfi bilir. Zaten soğuttu kendinden. Beni görücü usulü ne zengin erkeklerle tanıstirdı çevrem. Beğenmedim ama istesem şu an biriyle evlenirim.
Ama onun mantik olarak benden daha iyi kısmet bulma ihtimali uzayda bile yok
seks olmadan bu yaslarda kımseyı baglayamazsın