Bu adam niye böyle davranıyor. Bırakayım mı?

Onunla 1 sene önce internetten tanıştık ve bir ay sonra buluştuk. Birbirimizi çok beğendik harika bir ilk görüşmeydi. Aşık oldum gibi bişey. O da ilk günden elimi tuttu. Yanlış anlamayın aramizda cinsellik falan yok. 2 ay çok ilgiliydi sonra ilgisi dönem dönem azalıyordu. Bazen 5 gün arayip sormuyordu, bazen günde birkaç kez arayip mesaj yaziyordu. 3 kez buluştuk bir daha buluşamadık hep bahane uyduruyordu. Evli değil o konuda eminim. Uzun yıllar evvel boşanmış. Ben hic evlenmedim. Bu arada eğitim meslek iş statü konularinda birbirimize denk durumdayiz. Güzelim de. Içimden bir ses onun mantık olarak benle ilgilendiğini ama duygusal olarak çok yoğun bir şey hissetmediğini ve hevesinin olmadığını düşünüyorum.

Birçok kez ayrıldık ama hep o beni arıyor yalvarıyor çabalıyor. 1 sene içinde birkac kez ayrilip uzun ara verdik ben unuttum o yine aradı ısrarla ben açmadım o heryerden yazip aradi. Şimdi 10 gün evvel yine barıştık ama 3 gün iyiydik sonra yine ilgisizleşti. Buluşalım diye hafta içi veya öğlen paydoslarinda yemeğe gitmeyi teklif ediyor. Ben de hafta sonu gidelim dedim tamam dedi ama hafta sonu da ses etmiyor. 3 gün evvel bu hafta sonu buluşalim yemek yiyelim dedi tamam dedim. 3 gündür hiç arayip sormadı. Bu saat oldu aramadı buluşmak isteyen bugün arardı , mesaj attim görmedi bile.

Onla bu konuyu çok konuştuk, ilgisizliğini kabul etmiyor. Yoğun çalışıyorum diyor, yorgunum diyor abartıyor. Yine ilgisi yok oldu.

Başkasını bul demeyin 2 senedir karşima çikan taliplerim arasinda en yakışıklı en düzgünü buydu. Yaşım da geçiyor. Napıcam bilmiyorum. Benim evlenmem lazim bu adam böyle yapıyor. Evlilik niyetinden bahsediyor ama böyle de ilgisiz umursamaz bişey. Bazen gün içinde devamlı romantik mesajlar yazip ariyor buluşmak istiyor. Bazen de böyle kopuyor yok oluyor.

Napıcam ben?

Bu adam niye böyle davranıyor. Bırakayım mı?