İnsanların bu oyuncaklara çok fazla rağbet göstermesinin nedeni seks hayatlarını renklendirme konusunda daha cesur davranmaları mı yoksa bu oyuncakların eskiye oranla çok daha kolay ulaşılabilir olması mı?
Son yıllarda seks oyuncaklarına talep çok artmış. Bu artışın nedeni nedir sizce?
Bence İnternet hayatımıza girdikten sonra insanların kendi bedenlerini ve fantezilerini öğrenmeleri arttı. Ayrıca alışveriş siteleri aracılığı ile ulaşılabilir olması da arttırmıştır bence. Türk insanının sekse aç olması da etken tabi🤭
İnsanların merak ve çeşitli duyumlar ve bazen de yaşadıkları deneyimler ya da sadece görüp izledikleri sahnelerin bunda etkisi olduğunu düşünüyorum. Öte yandan artık çoğu çift veya tek takılanlar cinsel hayatlarını daha renkli, daha farklı ve monotonluktan uzak kılmak istediği için buna yönelik adım atıyor. Aslında bu işte iyi para var.
Bence her ikisi de değil. Tâbi benim görüşüm. İnsanlar artık bazı ihtiyaçlarını insanlara ihtiyaç duymadan yapmak istiyor artık bence. Tâbi ne kadar yapılabilir orası ayrı bir konu. Ama düşündüğüm budur.
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
aslında soruyu “insanların yalnızlaşıp farklı yollarla tatmin arayışına girmesi mi” şeklinde soracaktım son anda değiştirdim :) dediğin çok doğru bu oyuncaklar ihtiyaç gideriyor