Nişanlım fabrikada çalışıyor 10 saat ayakta. Ben öğretmenim. Herneyse... Buluşunca haftada 1 kez sevişiyoruz. Fakat yorgun olunca yapmak istemiyor kendimi veremicem diye. Ama bir insan bir kadini çok çok çok istese yorgunluğu gözü görür mü? Sevişmek dediğimde biraz öpüşüp biraz ellesmek bu kadar. Yorgunum bacaklarım çok ağrıyor diyo ve hafftada bir oluyor tamam ama ben artık yorgunum lafından çok sıkıldım. Anlamaya çalışıyorum ama ben napicam ya. Ses etmiyorum 1 hafta oluyo hadi diyorum bir şey yapmadık. Bana ben pazar günü düşünmüştüm diyor. Ama bunu bana ben konuyu açınca söylüyor. Benim de kadın olarak gururum yok mu? Teşekkür ederim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
haftada bir buluşuyorsunuz bi zahmet dimdik olsun ayakta ne var dayansın ayakta buda seni ayakta uyutuyor bacım
Ya ben deli olucam
İstemiyorsan beni söyle hayatımı böyle gecirmeyeyim diyorum. Saçma sapan konuşma nişanlıyız istemesem neden bu yola girelim diyo
aaa beyefendiye bak istemiyorsan gideyim oldu paşam sana göre harekety edelim de ayy deli oldum burada
Offf üzgünüm
Neden sence
nişanlın çok skıntılı senle seks yapmıyorsa demekki başkasıyla yapıyordur erkek bu sonuçta ihtiyaçları var yerlerinde durmaz bunlar yoruldum ayaklarına girmezler nerden biliyorsun deme çevremde çok gördüm valla
Hayır. Daha önce cinsel birliktelik yaşamadı hiç. Ve evde zaten
Nasıl eminsin bu kadar
@Mericeyn10 30 kere sordum
Sıkıntı yok
Ben kasan biri değilim bu konuda
Sonuçta erkek neden yapmadım desin ki?
Bilmem ki
@Mericeyn10 bildiğim şey erkekler seks olunca yerlerinde duramadıkları
Nişanlı kalmaya devam ediceksen bir kaç bin defa daha düşün bizde 8 saat çalışıyoruz da o anda yorgunluğu hatırlamıyor insan
Ben de bunu diyorum
Ben de bunu diyorum
Diyor ki bana evde değiliz. Araba da dinlenemiyorum. Yorgun olunca istediğim gibi sertlesmiyo kendimi kotu hissediyorum diyor. Evet fark ediyorum ama neden ya neden
Konunun aslı şu hayatınıza alacağınız kişi sizi her konuda olmasada ilgili olduğunuz konularda ne kadar önemsiyor. Biz severken işin duygusal boyutuyla muhattap oluyoruz ama gerçek olan birde cinsel boyutunun olması, evde olsada değişen bişey olmayacak arabada ki heycan adrenalin ve görülme hissi daha çok cezbedici gelir insana bunuda bir kenara bırakırsan sertleşme korkusu yaşayan biri genelde çok sakin olmayan ortamlarda ilişki yaşayamaz odaklanamaz buda senin gibi birini yorar üzer kırar. Karşındakini sevebilirsin ama işin açık boyutu cinsel olarak senin kadar ilgili değil
Evet. Bence de.
Otelde kalmıyor biri bizi kameraya alırsa gizlice güvenemem diyor
Yazliklarina gidiyoruz. Hatta bizim yazlığa bile gelmiyor. Daha önce cinsel ilişki yaşamadı o
Ben yaşadim. Acaba diyorum bu mu etkiliyor beni. Fakat dediğin gibi evde örneğin yazlıkta olalım tek ikimiz sıkıntı yok. Ama yine benim kadar istekli değil.
Kusura bakmada gözümde canlandı biraz güldüm. Normalde o kamera olayına senin takılman gerek farkındasın dimi. 😅 Daha önce hiç ilişki yaşamayan biri deneyimli ve istekli bir kadınla yaşıdığında dibinden ayrılmaz. Siz bayağı bayağı rolleri değişmişsinizde ileride daha büyük sıkıntılar yaşarsın
Ya yatakta mesela demi yani sürtünme mesela onu bile ayarlayamiyo. Diyorum ki onu içimde bu şekilde düşünüp kötüleyip cinsel anlamda soguyayim ve konusunu acmayayim hiç ama yok sogumuyorum. Çok yakışıklı. Biraz göbeği var ama o bile bana çekici geliyor
Ya ben diyorum ki otele gidekim ben bilmediğim şehirde kalmam diyor mesela
Ya da işte ben seni öyle günlük evlere goturemem orada duran insanlar ne yaptığımızı bilecek diyor
Tribe giriyo
Ooof
Bir de şu var: örneğin hafta sonu gezmeye gittik şehir dışına o gün yapmayalım ertesi gün yapalım yorgun olucaz diyor. İçimden hay diyorum senin yorgunluguna. Yorgun olunca sertlesemicem diye korkuyor
Allah bol bol sabır versin çok yakışıklı diye olan cinsel istek yakındır mefta olur. Arkadaş erkek olduğu konusunda eminse sorun yoksa bu kadar kaprisli kadın olsa çekilmez o kadar kriter varken seks 5 6 sırada geliyor herhalde o son örneği yorumlamıcam bizdede ne zaman odaya geçeriz diye şeytanlık dönüyor 😂😂
Anlamadım bu kadar kaprisli kadın olsa çekilmez derken? Ben mi yapıyorum
Sen değil sevgilinin yaptığı kaprisi benim hayatımda bi kadın yapsa allahını seversen benden uzak dur diye yalvarırım demek istedim. Sizin ilişkide sen erkek rolüne oda kadın rolüne girmiş
İşte bu beni deli ediyo
Neden neden nedeeeen
Anlamıyorum. ben napicam
Ben mi acaba çok öne atlıyorum
Ona daha Pasif biri mi gerekiyor sence
Sen öne atılmasan cinsel ilişki yaşamayı ayda bire düşürmezse hiç bişey bilmiyorum 😁 o senin kadar ilgili değil bu kadar basit yani tip herşeyi kurtarmıyor. Kendini boşuna neden diye zorlama
Evet... Aynen öyle
Yok 8-9 günde bir gider
Ama ben 2 günde bir ya d 3 günde bir istiyorum
Fakat beni değil başka bir kızı çekici bulsa ona da mi böyle olurdu acaba
Muhtemelen öyle olurdu değişen bişey olmazdı. Onuda geçtimde madem çekici gelmediğini düşünüyorsun niye hala devam ediyorsun. Sendede takıntı haline gelmiş farkındamısın
Ama her zaman değil. Sürekli değil
Yani ona çekici geldiğimi nereden anlarım?
Sürekli dokunur eder bana öper o ayrı
Bunları kimse net bir dille ifade edemez o yüzden bilemem. Sana ilişkinde bol sabır ve başarı dilerim
Offfff
Çok üzgünüm
Peki son bir soru
Erkekler biraz bekletilince daha mı istekli olur? Yani değerini daha çok mu anlar
Bu herkeste aynı etkiyi vermez. Belkide tam tersi olur. Kendim için yola çıkarsam o bekletiği zaman gece sabahı ederiz de senin ilişkinde bunun olması zor gibi
Hee kimse seskle değer anlamaz boşuna bununla hayal kurma
Evet değer değil zaten
İstekli olması artar mı
Değişir demek zor gördüğüm şey genelde nasılsa öyle ilerliyor istek konusı
Offf ooof
Zor senin için bayağı zor o yüzden iyi düşün karar ver o istekli halinle isteksiz biri idare edilmez bi süreden sonra
Acaba diyorum ki diyelim evlendik. Adama bu konuda dırdır yaptım. Kendini benim yanımda pasif hissedip ona daha erkeksi hissettiren bir kadına gider mi🙁
Bu çok uç nokta ama olmaz değil ki psikoloji genelde tam olarak böyle işler hayatta olmaz diyemez kimse ama ihtmali çok yüksek
O zaman benguden ağla kalbim ağla gelsin
Hahahaa başıma gelecek diye tırsmaya başladı ben senin duruma fazla güldüm 😄
Napayım üzgünüm... Çok hemde
Yakışıklı seviyorum diye göz yumarsan kendine yazık edersin biliyorsundur umarım
Hayır bakın yakışıklı değil öyle aman aman. Bana öyle geliyor. Sevdiğim jcin demek istedim
Kadınlarla erkekler arasındaki fark nedir biliyormusun. Kadınlar sevdiklerinde onları mutsuz eden huzursuz eden kusurları değiştireceğini düşünür ve bunun için bir çok ciddi kusuru göz ardı eder erkekler ise genelde düzeltmek yerine o kusuru ellemez o hayatı terk eder bilmem anlatabildim mi. Birilerini büyütüp deneyimm kazandırırken kendinizi yok ediyorsunuz farkında değilsiniz
Ben onunla ugrasicam diye saclarim beyazladi
Yontttum resmen
Mesela benim saçlarım boyalı değil. Saçımı sarı yapmak istiyorum. Hayır doğal güzelsin diyor. Aşkım yap bebeğim sana hepsi yakışır dese nolur
Sen benim dediğim noktayı çoktan geçmişsin hemde bayağı bayağı geçmişsin yazık neden yazık dediğime gelirsek verdiğiniz değeri görmediğiniz halde bütün umudu birinde tüketmişsiniz. Şimdi ise yeni bir başlangıç yapmak o kadar zor geliyor ki adım bile atamıyorsunn
Nisanlandim. Yapamam
Ailem var.. ve çok uzulucem biterse
Bundan sonrasında ben kırıcı olurum cümlelerim yaralayıcı olur o yüzden umarım hatandan dönersin diyerek bu yorumu noktalıyorum. Annesinin babasının büyütemediğini sizler büyütemezsiniz büyüttüğünüzğ düşünerek büyük bir aptallık edersiniz.
Kirilmam. Soyleyebilirsiniz
Söylenicek çok bişey yok belli olan şey sen çocuk büyütüp doğrumadan anne olmuşsun bide düzelir diye nişanlanmışsın yazık ne diyim
İyide bu ckcuk mu? Yoksa normal biri mi
Anlattıkların haricinde net başka kusurlarıda varda sen ya yok ettin ya da görmezden geliyorsun o yüzden bana göre çocuk
Ariyo bugün özür dilerim diyo. Bu özurluk bir durum değil içten gelen bir şey
Hala aynı olan fikirdeyim desem bir çok hatasından sonra özür dilemiş daha iyi olucam demiş biri sende buna inanmış biri gibisin. Hatta gibisin fazla hepsine inanıp seni mutlu etmekte eksik kalan biriyle nişanlanmışsın
Of niye böyle oldu
Şimdi ki aklım olsa 30 yaşına kadar beklerdim
Sevmeyi bilmeyen adamlara zaman harcayıp niye kendi yaşınızı suçluyorsunuz acaba burdan bakkınca komik gözüküyor
Of be dostum
Yolun bitmiş değil ortasından dönmekte zor değil kendini yakmadan kendine gelmeni tavsiye ederim. Bana müsade senin durum beni boğmaya başladı artık
Teşekkür ederim
O ya bir çay yahut senden sıkılmış. Başka açıklaması olabilir mi?
Hayır. Yorgun olduğu hafta bazen PC basinda çalışıyor o zaman sorun yok. Ama yorgun olunca yani ağır bölüme geçince böyle oluyo. Nedir sence sebep
Gay o
Nasıl yani
Bilemedim yani bi yerden sonra artık erkek için biyolojik bir ihtiyaç bu.
Zaten yapıyoruz. Yorgun değilken. Ama yorgun olunca 1 hafta iptal oluyi
Ne yapsın adamda enerji yoksa ancak hap almsı lazım
Nolacak
Nasıl olacak
Valla çeşitli çözümler var ama siz yapar msıınız bilmem
Cmt, 09 Kas 00:20
@altıncıhisli bu kız bana ulaştı sana ulasmami istedi, kendisi de eşiyle aynı sorunlari yaşıyormuş eşinin de işi ağırmiş. Ama artık aralarında böyle bir problem kalmamış xper yetmedifi için sana yorum yapamamiş kendisine ulasmani istiyor bekliyor seni
Nişanlı iken haftada bir yapmıyosa evli iken ayd bir
Eyvah
Napcaz
bacakları agrıyosa otursun kucagına alsın memelerni emsin
Heh demi çok alternatif var. Yorgunken kalkmicak diyye korkuyor. Bu sefer ben de şöyle düşünüyorum: demek ki ben kaldiramiyorum
ya arakdas biz bulamıyoruz adamlar yorgunuz diye yapmıyo vay be
İşte bunları böyleler bulur
Ama ben hayatımda ilk defa bu şekilde bir erkek görüyorum
en azından seni rahatlatsın bos bırakmasın hicmi aklı yok
Bence yok
bencede yok ah ulan bizde sans yok millettede var tepiyolar
adamın tüm enerjisi iş yerinde bitiyorsa olabilir ama libido problemi de olabilir
Tamam da ben napicam?
Benim günahım ne?
Kocam işten gelsin hayali kurarken haftada 1 mi yapicaz
yani o konuda haklsın ama ne bileyim cinsellik de ilişkinin temllerinde biri sonuçta
Oooof
Şimdiden böyle nasıl kalkacak evlenince o kuş ötmez
Heh ben de bunu diyorum. Evlenince nasıl olucak diyorum o zaman evde olucaz ama vücudum dinlenmiş olacak. şu an disaridayiz yatak yok bir dey yok diyor. Ben anlamıyorum sorun ben de mi? Haftada 1 ya da 2 zaten az değil mi?
Kesinlikle büyük sorun size olabilirlerdi anlatabilirim n yasayacagınızı
Nedie
Mesleği ne seninkinin?
Onun üstüne çıkıp sen sevişsen peki? Onu yormadan.
Tamam da sorun şu:
Konuyu açmıyor. Hep gittiğimiz yer var. Ben söylüyorum ama kadın olarak bazen de erkekten bekliyorum.
Zaten erkeğin daha aktif olması lazım erkeğin. Kadına kadınlığını hissettirmek görevi. Ama ne diyim, kötü yorum yapmadan çözüm sunmak istedim.
Aselsüel olabilir m iseninki?
Ben de bunu düşünüyorum.
Ve gerçekten yakışıklı
Ve... İyi
Büyüklüğü kalınlığı sertliği.
Bu çocuk niye böyle?
Artık özgüvenim düştü 🙁🙁
Sen onu da yatakta hissetmek istiyorsun haklı olarak. Erkek gelsin sana sahip olsun erkekliğini hissettirsin.
Senin özgüvenin neden düşüyor ki? Bence kendinde suc arama
Şu yüzden
Beni beğenmiyor. Benim yerimde başka bir kız olsaydı böyle olmazdı ona böyle davranmazdi gibi... Bana kötü davranmiyor beni çok seviyor. Ama bu konuda maalesef. Benim yerimde başka bir kız olsaydı acaba arzular mıydı?
Ben 170 boyunda 68 kg yum.
Bence boy kilo olarak gayet iyisin. Seni begenmemesi için bir sebep oldugunu düşünmüyorum
Ya benim yerimde başka bir kız olsaydi acaba o kızı begenir miydi
Bence senden kaynaklı değil adamdan kaynaklı bu problem. Adam yorgunluktan seksi düşüncek hali kalmamıs bence. Kaldırabilse belki yapacak 😅😅
Bakın şöyle: güven problemi yaşıyor. Yazliklarimiz vsr onun da bizimde. Bizim evde yapmak istemiyor. Ama kendi evinde yapıyor. Sorun yok. Fakat iş sonrası bu şekilde. Dinlenik olması lazım. Mesela örneğin cts Eskişehir'e gittik sonra kendi memleketimize donucez ya bana diyor ki yorgun olucaz ertesi gün yapalım. Sürekli yorgun olup kalkmicak korkusu var. Ama neden? Ben bir kere sanki eskisi gibi değil dedimm ondan mı acaba
İşte bak görüyorsun detaylar çıktıkça aslında sebepleri de ortaya çıkabiliyor. Belki de senin o lafına alındı bu çocuk ve eskisi gibi olması için dinlenik olmalı bekliyor. Ne dersin?
İyi de ondan öncede vardı bu durum. Ben dile getirmiyordum. Tamam da ben ona sorun değil diyorum 1 kere dedim onu kafasina taktı. Ama değildi napayimm uzun zamandır öyleydi. Yoksa taş yibi oluyor biliyorum. Mesela benim bir sevgilim vardı yabancı sırtımda hafif tüy vardi benim. Bana şey diyordu annen oara göndersin sana lazer baby diyordu. Ben de kafama takmıştım alıyordum. Ama şu an onunla ya da biriyle tuyume takilmiyorum çünkü erkekler buna bakmıyor
Ben de bakmam da bilemedim yani dostum ne diyim şimdi. Senin adamla konusman önemli bence. O ne diyor sana? Çünkü belki de libidosu o kadar yüksek değildir bilemedim.
Çünkü yorgun olunca yeterince sertlesmicek diyo. Bir erkek için çok kötü bir durum diyo. tamam da ben biliyorum yorgun olduğunu ve biz seks yapmıyoruz diyorum. Sorun yok diyorum. O an nasıl düşünüyorsun düşünme yorgunluğun geçer diyorum. Bu sefer ben kafama takıyorum bana karşı mi böyle başka kıza da mi böyle olurdu acaba diye
Valla ikinizde bence birbirinizi zehirliyorsunuz. Sen ona baskı yapıyorsun biraz, o da sana yetememezlik korkusuyla iyice saçmalıyor.
Halbuki yorgunken alıp seni afedersin çatır çatır bir s.. se ikinizde rahatlıcanız.
Ben kasıldım kız seni dinlerken hfghfh
Ay güldürdün beni 😂
Ben çok erkekle tanıştım... Olaylar olaylarrr
Seks yapmadım ama yigistim. Gerce aynı halt
O yüzden istekli ve isteksiz hangi erkek seni çekici buluyor görüyorum.
şu an bu ilişkim efendi dürüst seviyor ediyor ama ateş az ateş
Senin ateşine yetmiyor bence. Seni begenmemekten ziyade adamın benzin deposu sıkıntı. DEpoyu fulleyince de demek max menzil 100 km ne diyelim şimdi ablacım fhhfg :D
Gülmek iyidir, insanı rahatlatır :) Başka ne olaylar ne olaylar? 😅
Çok var
Yani iyi de normal olan kim?
O mu?
Ben mi?
Bence ikinizde çok kendinizi kasıyorsunuz cidden. Anartmıyorum. Halbuki akışısuna bıraksanız neler olacak neler
Ya ben akışına bırakıyorum al bıraktım yani 1 hafta oldu
Bu sefer akışına bırak bırak bırak sinir oluyorum.
Nolacak
Yani bu gidişle ayrılacaksınız o zaman? Ne diyim şimdi 😅 eçmiştekilerdne neden ayrılmıstın
Onlarla bu tarz sorunlar yoktu. Yani ciddi ilişkim 2 tane oldu. Farklı sebepler
Ama diyorjm ya hiç böyle yorgunum deyip bahane ureten görmedim
Ama diğerleri fabrika da çalışmıyordu
Biri mimar biri yazilimciydi vücut yorgunlugu yoktu. Beden gücü yoktu yani. Acaba diyorum bu mu etkiliyo
Yaşlar kaç sizin? Ve tabiki etkiliyor.
Şöyle düşün, sen akşama kadar ayakta çalışsan ve bunu devamlı yapsan ve adam gelse dese ki hadi domal. Halin kalır mı 😅
27 yaş
Tamam da seçx yok
Arabada iki opuscez
Ellescez bu kadar
Diyo ki yorgun olucam halim olmuyo kalkmicak istediğim gibi diyo
Ben de diyorum ki kalkmasın sorun yok
Ağzım mi kokuyo diyorum fircaliyorum gargara yapıyorum arkadaşlarıma hoh yapıyorum
Senin adam da regl mi nedir ya. Tamam adama hak vereyim diyorum da yok yani. Kadın gibi hallederde sürekli.
Halin yoksa da bırak kız istediğini yapsın işte.
Bakın dün gece buluştuk.. ben bekliyorum götürsün diye
Herneyse yok eve bırakıyor beni götürmedi
Sonra dedim neden gitmiyoruz pazar günü diye düşündüm dedi. İyi de bu ilişki 2 kişilik ben de varım bana düşünceni söylemen lazım bekliyorum dedim. Bencilsin dedimm. Hep sen isteyince oluyo dedim. Hayır sen isteyince de oluyo diyo. Ya sabır ya sabır
Herneyse oraya gidip opusucez ben elliyorum onu varsın kalkmasın nedir bu ya. Arzulayan adam bir şey görmez
Yani dostum bu süreç evlilikte de böyle giderse napacaksın. Anladıgım kadarıyla sen libidosu yüksek birisin ve adam sana yetmiyor belli. Yani aslında burada anlattıkların sana bir şey anlatıyor olması lazım.
Gelecek konusunda.
Anlatıyor ama nişan mi atayım
Daha önce düşündüm
Ama ağlıyor ben seni çok seviyorum diyor
Ne yapmıyorum sana diyor
Cinsel ilişkimiz iyi diyo her hafta yapıyoruz diyo. Ya tamam da her hafta yapıyoruz ama sadece 1 ya da 2 kez
ya gençken haftada 1-2 defa az bir sayı ki. Hele de imkan varken. Hani ev olmaz şu olmaz anlarım.
Nişan at diyemem sana o senin alman gereken bir karar. Ama sana bugün yetmiyorsa evlilkte ne olacak. O zaman bir şeyler daha zor. Ağlamakla bitseydi her şey keşke.
Ben de buna kızıyorum zaten
Ağlayınca noluyo
İyi de o bir sorun olduğunun farkında değil mi?
Ben bu kıza yetemiyorum diye
Söylüyor bazen sana yetemiyorum diyo
Ya tamam da ortaya daha seks yok be adam
Ona rağmen böylesin
E sen ileride napicaksij
Farkında mı değil mi bilemem şimdi ama senin üstüne yükleniyor yükler. Ve bence bir ilişkide bir tarafın tatmin edilmemesi yanlış. Ve bunun konusularak çözülmemesi ve hala tek traflı gitmesi daha büyük sıkıntı
Evet konuştuk. Ama duzelmiyo adam bu
Adamın yapısı bu
Sence beni mi arzulamiyo?
Başka bir kız olsa arzular mıydı?
Sarışın kızları daha çok beğendiğini düşünüyorum
Sarı saça bayilirdim ama bende antipati oldu şu an sarı saçlı kıza baktığını görünce sinirleniyorum ama bir dey demiyorum
Ben siyah saçlı buğday tenli bir kızım
şu an başa sardık gibi bence. Ayrıca görmeden bu betimlemeler havaya bence. Yani bu betimlemeden ben ne çıkarabilirm ki?
Sen suçu kendinde aramaya basladıgın an zaten sıkıntı var dmektir.
Tamam da kimde bulmalıyım suçu? Nasıl düşünmem gerek sence?
Bence toxic bir ilişki içindesin ve kendini yiyorsun ve çözümü yok g ibi. Adam seni dinlemiyor. Sen bağırıyorsun ama duymadıgı için kendini yoruyorsun sadece. Yani adam değişmedikçe sen Afrodit olsan ne olacak ki?
Beni seviyo sorun yok ama cinsellik ile ilgili problem nolacak
Cinsel organı vs iyi gerçekten özgüven eksikliği olacak durum da yok
Ben kendimi onun yanında yaşlı hissediyorum neden bilmiyorum.
Akışına bırakıyorum ama ne bileyim bir kudursun ya
Kendini şunu sor bence şimdi. Sen bu şekilde evliyken mutlu olur musun? Bu elinizdeki her şeyi riske eder mi?
Hep derler ya mesele işlevi diye. İyi olsa ne olur sana kullanmayınca.
Şöyle diyeyim sorun olur. Ama adamı ev içinde günlük akışta görmedim. Yazlığa gidip 2 gün kalıyoruz ya mesela tamam sorun yok. Ama 5 kere oluyosa 4 unu ben başlattım ve saydim. Yani bu adam bu şekilde. Kalkiyo ediyo beni tatmin ediyo sevişirken durağan değil ama yoruluyor hep ben üste oluyorum. Yani ben ona göre daha fazla cinsellik yaşadım belki bundan olabilir. Beni seviyor gerçekten bu konuda sorunum yok ama cinselliği bana yetmiyor. Yani acaba diyorum bütün kizlar mi benim gibi
Her kız senin gibi değil bence. Çoğu ilişkide hatta bence kızlar erkeklerin bu isteğinden yoruluyor olaiblir.
Ayrıca hep sen üstteysen bu da sıkıntı ya
Yani erkekler daha istekli olmalı. Ama kilolu erkeklerin çoğunda bu sorun var sanki. Vücutlarını kullanamiyorlar sanırım. Yani ben mesela seksi iç çamaşırı alıyorum de ki be adam bunu giy de bana at. Erkeğin de cilvelisi olur. Benim pussy mi yaklaşık 3 aydır görmüyor canlı canlı. Hiç mi ozlemez biri...
canım mı lan bu. O pussy 3 günde 1 yenmesi lazım asıl görmeyi geç. Senin bence hakkını veremiyor ve bunun göbekle alakası yok bence. Ne göbekli adamlar var çatır çatır s. kiyorlar görüyoruz videolarda hfhg
Tamam da şu an ben bunu ciddi ciddi diyorum. 3 ay oldu. Hiç mi ozlemez insan. Diyo ki bana vız zaten canlı yaşıyoruz uzakta değiliz diyor. Ama tam 3 ay oldu görmüyor fotosunu da istemiyor demek ki ozlemiyor. olmasada olur diyor
Ciddiytim bende bu arada. bu arada dediğimi site sansürlemiş... bu yüzden yorum kısmını sevmiyorum. Sansür çok sacma.
Sa.. lak mı bu aradam demiştşim sanırım. 3 ayı bırak 3 günde bir yemesi lazım aslında. Sağlıklı çiftler bunu böyle yapar. O da en azından.
Bizim ev ortamımız 3 ayda bir oluyo. O zaman görüyor. Ama 3 ayda bir cok fazla bence. Diyorum yani normal bir çift nasıl olur. Örneğin 3 4 yıllık ilişkileri olan çiftler nasıl oluyor. Bizimde 2 sene oldu iliskimiz
Ben buna inanmıyorum y. a Görmek isteyen görür arkadaşım. Ben hiç bir şey yoksa bi rşekilde ayarlıyordum. Libidosu olan yapar.
Yani bahane g. T gibidir herkeste bulunur
Bu da bu konuda böyle yapıyor
Bir de şunu düşünüyorum. Acaba diyorum ileride ben bu konuda dırdır yaparsam bana kızıp ya da zamanla sevgisi azalıp onu daha erkeksi hissettiren yani onun cinsellik sıklığına hitap eden birini bulup beni aldatır mı? Yoksa alakası yok sen isteklisin senden istediğini alıyor yapmaz mı dersiniz? Genelde erkekler olmayınca aldatır ya hani...
Sen niye sürekli başka birine taktın? Bunu anlamadım ben. Bence bununla alakası yok ya. Ama bunu böyle yaparsan sen sürekli adama bunu yaptırırsın.
Bir şeyi 40 kere dersen olurmus ya öyle düşün.
Bana söz veriyor bidaha olmicak diyor. Güzellikle yaklaşıyorum bu sefer onun dediği oluyor haftada 1 az bana yetmiyor. Yetmiyoooo. Dir djr etmiyorum. Trip atıyorum soğuk yapiyorum soz bidaha olmicak diyor. Ben de olmayınca direk şöyle düşünüyorum. Beni seviyor fakat cinsellik olarak aşırı arzulamiyor. Benim yerimde daha çok beğendiği birj olsaydı onu arzulardi. Benim saçımı beğenmiyor belki ne bileyim cilvemi sevmiyor ya da işte kokumu sevmiyor bunlarj düşünüyorum. Onu cezbedemiyorum diyorum. Bunu ona söyleyince ne alakası var neden evlenelim o zaman neden seni dinleyeyim vs diyor
Evllikle bitmiyor ki işte. Ama bence bak bu adamın bence başka kız da değil, direk cinselliklte değil. Adamın libidosu bence cidden düşük. Seni görmedim tanımıyorum şimdi bi rşey diyemem ama gördüğm kadarıyla bence sen cilveyi de sevişmeyide tahrik etmeyi de bilen birisin. Haliyle bence çok kendini duclama derim.
Manitasi kurudu seri kozlesin 😂
Ooof ooof
Bir de 5 ay Hollanda da yaşadı. Hiç mi kadın... Din ya. Ben kız halimle gider birinj bulurdum. Neymiş teyzesi hemsireymis hastalık kaparım neler var diyo
Ya ilgimi çekmedi falan de bari. Kondom kullşanırsın olur biyer :D
Yanlış anlama ama azgınlığını ben buradan hissediyorum, resmen ucmussun :D Seni cidden anlamıyor adam. Başkası olsa sana neler yapardı. Bu seni aldatmaya iter ama farkında değil.
Büyük konusmayayim ama aldatmam ya. Yani hiç aldatmadim bildiğim kadarıyla aldatilmadim. Lakin dediğim gibi bilmiyorum. Bana şöyle diyor duygusal paylaşımim olmadığı için yakınlasmak içimden gelmiyo diyo. Hollanda da o yüzden yaşamadım diyor. Ve hiç cinsel ilişkiye girmedi. Nasıl güzel çocuk. Dürüst birj efendi biri sever kollar ama bu yok yani. Cinsel iliskiye girmemis
Dedim ki rahat ol ben asla yadjrgamam sormamda dedim. Yok vallahi olmadı yoksa söylerim dedi.
Sen ilki misin bu cocugun? Daha önce olmamsı mı adam akıllı hiç? Bunu sordum mu hatırlamıyorum gerçi.
Bu cocugun derdi yorgunluk ve düşük libido ama başkasını gördüğünü sanmıyorunm ben
Benim ilkim değil.
Onun da kimse olmadı
Ama ben cinsel ilişki yaşamadan öncede böyleydim. Benim yapım bu. Acaba diyorum tadını alsa böyle olmaz mi
Siz hiç seks yapmadınız mı o. O?
Ben sizi nadir de olsa yapıyor diye algıladım.
Hayır yahu. yapmıyoruz. Şöyle. Ben de siğil vardı. Ben gittim doktora zararlı tiplerden değildi. Krem verdi ve geçti. Ben de tekrar doktora gitmedigim için yapmak istemedim. Durum bu. O bunu bilmiyor. Bakıre olmadığımı
Neden söylemedin peki bunu? rahatsızlığını biliyor muydu?
Evet biliyor. Çünkü isteyerek olmadı. Ondan dolayı
Nasıl yani?
Söyle ben Kıbrıs'ta üni okudum. 3.5 senelik bir ilişkim vardı ve bitti. Bittikten sonra ben Clup alkol nedir bilmeyen kız clupta takılmaya başladım. Sonrasında kendi bolumumden biriyle konuştum kafam dağılsın diye. Bu çocukla eve gittim sadece sevişmek istedim. O durmadı zorla yaptı. Git gel bile olmadan bozuldu. Peceteye sildim kan geldi. Sonrasına ise seks yapmadan seviştim. Örneğin flortumle. Sonra yabancı bir sevgilim oldu adam akillk ilkimk onunla yaşadım. Ve bitti olmadı. Sonra suanmi nişanlimla tanıştım. O yapmış olsaydı söylerdim ama söyleyemedim bunu böyle anlatamadım. 1 ay sonra sordu. Bu şekilde
Ama onunla bunu konusman gerekiyor. Suanki konumuzdan farklı olrak bilmek onun hakkı, değil mi?
Evet hakkı. Ama bunu şu an yapamam. Ama ilerisi daha yıkıcı olacak. Gerçekten bunaliyorum
Eee napacaksın peki? İlerde bu sefer herkes işin içine iyice girince daha kötü olur?
Bilmiyorum. Aslında siğil vardı ve gördü. Kondom kullandı. Akıl edebilirdi. Ama o bana bu tarz şeyler ters dedi. Gel yapalım bile demiyo. O bana deseydi evet olabilir ben bana olan sadikligina bakarım diye söylerdim. Ama bak demek ki erkekler de haklı millet boşuna ilk olmak istemiyor. Bu sefer kadına yetemiyosun. Ama şöyle ki ben seks yapmadan önce de karşımdaki insandan bekliyordum
Çok uzun ve karmasık yazıyorsun ya takip etmekte zorlanıyorum 😅😅 Hiç alakası yok valla. Cidden seviyorsa senin için oda daha iyi olur
Mesaj kutuna bakar mısın thx
Doğru haklısın onunla güzelce konuşman lazım derdini anlat
Valla millet bulur yapmaz bazısında delirir ben 12 saat çalıştığında bile 3 güne bir yapıyordum 👏
Yalvarıp kudurana kadar yaklaşma yanına
Ben de böyle düşündüm.
Yalan söylüyor başka biri olabilir
Yok. Yapı gereği sanırım.
Çok isteyen erkek yorgunluktsn ölse bile …..
İşte ben bunu savunuyorum
Bana diyor ki yorgun olunca yeterince sertlesmicek diyor seks başka diyor. Buz arabada yiyisiyoruz. İyide bu daha kolay bir şey zaten.
Benimde başıma geldi o durum ama
Bence erkek budur ya
Bişey anlatabilir miyim
Anlay
Burdan anlatmim gereksiz yorum geliyo
Senin gibiler ile ciddi düşünülmez De ondan
Ne akaka
Kariyer farkı ilginç
Neden ki
Öğretmen ve fabrika işçisi ilginç geldi
Araba fabrikası
Yeni açılan
2 yıllık üni mezunu
Bilemedim genelde öğretmenler daha memur odaklı ondan
Biz de farklı
Fark ettim onu ama çok yürümez
İngilizce mi branş 😂😂
Nooo
Hangi branş
Normal yani bu amasyada
Ne anlamadim
Yokmuş gururun istekli
Ohooo öyle şey mi olır
69 yapıyor musunuz?
Kac yasinda bu adam?
27
Neden
Bu yasta makina gibi olmalı. Simdi böyle ise 5 - 10 yıl sonrasını düşünemiyorum...
Ayrica madenlerde inşaatlarda çalışanlar ne yapsın?
Heh onu diyorum
O zaman takviye almalı
Ama içinde olmazsa , istek olmazsa oda bir işe yaramaz ki?
Nolcak
Kendi başının çaresine bakmak zorunda kalırsın sanirim...
Çok üzgünüm
Kadın gibi hissetmek istiyorum
Her kadın gibi buna hakkın var. Ama ne. olursa olsun iş bahane olamaz. Hemde böyle ilişkinin en başında en güzel zamanlarında...
Ben de bunu diyorum
Diyor ki sen tabi diyor bu işte calismadgin için beni anlamiyosun diyo
Kendine güzel bahane bulmuş. Asil Fiziksel güce dayalı erkekler daha fit ve daha güçlü olur. Tam tersi olması gerek. Daha aktif olmalı...
İste bu çocuk fiziksel güce dayalı değil mi?
Yani kondisyon az
Bunu söylüyorsa kondisyon gercekten zayıf. Yaptığınız zaman peki nasıl? 2. 3. Oluyormu. ya da süresi nasil?
Ne 2. ve 3.
Ben diyorum 2. Ye
1 kere boşalıyor tamam
İlki 15 dk sürüyor
Bidaha çok zor
O zaman kapasite bu kadar. Yapacak bir sey yok. Ama sürekli azalacak. Ciddi bir adım atmadan önce bunu da düşün. Çünkü gerçekten evliliği ayakta tutacak şeylerin en başında bu geliyor biliyorsundur sen.
Şöyle diyeyim yani ben isteyince 2. Oluyo. O bana söylemiyor
1 kere boşalınca hemen 2. Yi yapalım demiyor ama ben istiyorum
O zaman daha çok istiyorum hatta
Ama sinir oluyorum.
Beni arzulamiyor mu acaba diyorum
Ama öyle olsa kalkmaz herhalda
Beni seviyor sıkıntım yok ama beni arzulama konusunda sorunumu var acaba
Ki erkekler diyor ya nefes alsın yeter diye ben güzel bir kızım fiziğim boyum yerine. 170 boy 68 kg yum. Yani bacaklarım falan çok güzel ne bileyim anlamıyorum
Kapasitesi mi bu yoksa arzulamiyo mu beni
Ayrıca şöyle diyeyim evde sevisince de mesela 2. Yi ben istiyorum yine
Anladim. Yani bence adamın kapasitesi bu kadar. Haftada 1 zorlarsan 2. Sonra yok. Iliskiyede arzudan çok sevgiyle yaklaşıyor. Bu da sana yeterli gelmiyor doğal olarak. Peki ne zaman evlenmeyi düşünüyorsunuz?
Bu akşam gelecekler ailesiyle düğün tarihimiz kesilecek
Seneye Eylül nasipse
Ama sorun şu yani neden neden. Erkekler istekli oluyolar. Bir şey deyince zoruna gidiyor. En sonunda karı gibi tribe girme dicem ama diyemiyorum üzmek istemiyorum onu. Sevgisinden şüphem yok ama cinsellik boyutunu napicam?
Cinsel isteği bana göre az olduğu için ne bileyim laf atarken vs cinsel anlamda atmıyor. Atiyoda yani benim ki daha fena kalıyor. ooooof
Bunun için acele atmesenmi aceba. Peki senin ilkinmi bu arkadaş? Daha önce ilişkin oldumu?
İlkim değil
Oldu
Lakin ilişki yaşamadan önce de bu sorunlari görmedim
Nişanlım 185 boyunda 110 kg
Kilo etkiliyor olabilir mi inun yorgunluğunu
Bazı erkekler zıpkın gibi
Kilosu biraz fazla ama bu yasta sorun olmaz. Diğer iiskilerinle kıyaslandığında performans i nasil peki?
Tabi ki zayıf. Hep ben usteyim. 10 dj duruyor sonra üste ben geçiyorum. Tekrar 10 dk geliyor üstüme. Ve çıplak şekilde sevismiyor. Kondom kullaniyo illa. Bosalmadigi halde. Hamile kalcam alicam senin menini surcem diyorum kendime bunu bile gerçek sanıyor yapicam sanıyor. 7 -8 ay sonra evlenicez. Yaa Allah'ım onu çok seviyorum çok tatlı boncuk gözlü bebeğim. Göbeği var çok seviyorum adamım benim ama bu cinsellik olayı...
Tamam seviyorsun da , bu sekilde yaşanan cinsellik sana yetecek mi? Sevgide bir yere kadar biliyorsun...
Yetmicek.. napicam
Bana dm den yazmsin peki. ?
Yazamam..
Tamam sorun sorun değil.
Buradan yazmak zor. oluyor. aklina yanlis bir sey gelmesin.
Peki cinselligin senin hayatindaki yeri nasil?
İlişkide 2. Sırada
Hayatında diyorum
Mesela 24 saatte ne kadar süre aklina gelir
Yani 10 15 dk anca
Yanliz kaldığın da peki gece?
Acil yol ver vitaminsiz e
Neden 😞
Hakkını veremiyor senin
Neden ama nedeeen
Ben çirkin değilim
Şişko ya da çok zayıf değilim
oral falan yapsaanıza
seks yasadıysan nasıl ıcıne almadan duruyorsunkı?
Bence istemiyor seni
Nasıl yani 😞
Ama biz severek tanıştık kendimiz. Ve sevisince ateşli sevişiyoruz. Ama PC basinda çalışırken sorun olmuyor. Yorulunca ama 10 saat yorgunum diyo erteliyo 1-2 gün. Ben evlenince hep bunu mu çekicem
Maalesef öyle :( o yüzden seçim önemli bir artı bir eksi
Sen evlenince bir düzene oturtma. Lazım cinselliği
doyuramiyor mu seni