Cinsel Yaşam Karşı cins samimi arkadaşınız var mı kanka gibi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Özel konuları konuşur musunuz Karşı cins samimi arkadaşınız var mı kanka gibi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Vardı birkaç kişi. Sonradan her birinin gtü kalktı. Ben de gtlere katlanmak sandalyelerin işi, benim değil dedim. Artık yoklar. 0 0 Yorumla
senos6134 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 95% 1 yıl Var tabi çoğu kız dan daha çok yakın en özelleri konuşuyoruz 1 0 Yorumla
yaralı_gönlüm Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 73% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Evet var arada konussur ederiz fikir danışınız birbirimize 0 0 Yorumla
Prince12345678 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Karşımdaki cekinmezse ben de konuşurum hem bunlari çok fazla tabulastirmamak lazım 0 0 Yorumla
gamzeliadamm Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Evet var ama özel konuları konuşmam adı üstünde özel 0 0 Yorumla
ɪʀᴇᴍᴀᴍᴀʜᴏssɪᴋᴏʟᴀɴღ Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 100% 1 yıl evet , var fakat özel seyleri asla konuşmam 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı. Öyle bir kanka olmaz ya 😅 olur ama olmaz yani 0 0 Yorumla
HaydiGel5444 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Var konustuk sonra sveısmeye basladık😀 0 0 Yorumla
uyumluer Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 81% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. olabilirdi direkten döndü 0 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. eskıden vardı ama fazla ileri gitmeden konusurduk 0 0 Yorumla
Yasayalım-görelim Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Var arada sevişirizde 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Var evet oluyordu konuştuğumuz 0 0 Yorumla
olgun1kisii Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
obirgezgin1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Yok. 0 0 Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Fazlaca 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayir yok 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. daha fazlası 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Vardı birkaç kişi. Sonradan her birinin gtü kalktı. Ben de gtlere katlanmak sandalyelerin işi, benim değil dedim. Artık yoklar.
Var tabi çoğu kız dan daha çok yakın en özelleri konuşuyoruz
Evet var arada konussur ederiz fikir danışınız birbirimize
Karşımdaki cekinmezse ben de konuşurum hem bunlari çok fazla tabulastirmamak lazım
Evet var ama özel konuları konuşmam adı üstünde özel
Evet var hatta biraz öteye geçip her konuyu konuşuyoduk
evet , var fakat özel seyleri asla konuşmam
Öyle bir kanka olmaz ya 😅 olur ama olmaz yani
Var konustuk sonra sveısmeye basladık😀
olabilirdi direkten döndü
eskıden vardı ama fazla ileri gitmeden konusurduk
Var arada sevişirizde
Var evet oluyordu konuştuğumuz
eevet yattıklarımı bılır
Bi olmadı
Hayır yok