Her erkek cinsellik ve ilişki ister ama psikolojisi yerinde olmayanlar psikolojik durumlarını bahane ederek aşk ve sevgi dilenciliği yapıyorlar gibime geliyor. Yani bu resmen manipülasyon. Kendi duygu ve düşüncelerinin sorumluluğunu almayıp reddedilmeyi kabul edemiyorlar ve çok ısrarcı oluyorlar. Yani başka kız mı yok? Sağlıklı bir erkek bunun farkında oluyor ama psikolojisi yerinde olmayan biri takıntılı oluyor bence..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aynen bu konuda sana katılıyorum takıntılı insanı anlamıyorum istemiyorsa zorlamanın bir alemi yok mesajına cevap vermiyorsa ardı ardına mesaj atmanın da bir alemi yok çok itici bir durum
14 Yorumla- 1 yıl
Evet ya bir kere sor hayır mı dedi bırak peşini ya. Ben burada aşkımı kendi içime gömdüm mesela. Sanki karşılıksız aşk yaşayan tek kisi bu
- 1 yıl
Evet mesajlasmasini paylaşana ben de gıcık oluyorum. Bir de kendileri ne cevap vereceklerini falan bilmiyorlar. Ne cevap vereyim buna ne tepki vereyim gibi komik komik sorular oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet psikoloji önemli neşesi yerinde kişiyle olmali
21 Yorumla- 1 yıl
Neşesi yerinde olsa bile psikolojisi bozuk olabiliyor
Öyle oluyor ama bu sadece erkekler için geçerli değil 😉👍
12 Yorumla- 1 yıl
Öyle tabi ki
1 yılSoru sorup açıklamada cevap vermişsiniz. Üstüne ne diyelim?
11 Yorumla- 1 yıl
De
- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
1 yılE kendin açıklamışsın zaten daha ne yazmamızı istiyorsun ki?
16 Yorumla- 1 yıl
Istiyorum 😄
- 1 yıl
Psikolojinin güzelce bozulmasını ve hayattan soğumayı da istersen benim için no problem 😅
- 1 yıl
Senin yazdıkların benim psikolojimi bozamaz 😎
- 1 yıl
Benim yazdıklarım değil senin yaşadıkların ve yaşayacakların psikolojini bozabilir 😎
- 1 yıl
Evet o yüzden bu çocukla daha görüşmemeliyim
- 1 yıl
Aferin sanaa heh şunu bileydin 😅
Sorunun içinde cevap zaten :) psikolojisi bozuk insanla date değil, hiçbir şey olmaz. Kendinizin düşmanı olmayın.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılİlişki sağlıklı iki insan arasında yaşanır. Diğer türlü o birliktelik ilişki olmaktan çıkar zaten
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 991 cevap paylaştı. Çok doğru bir yorum yaptığını düşünüyorum, soruna yazacağım benzer görüşü sen detayına aktarmissin diyeyim.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Senin gibi ofisteki birine takıntılı çıkabilir çünkü
12 Yorumla- 1 yıl
Ahahhaha evet ama ben bir şey yapmıyorum en azından. Belki de haklısın sadece takıntıdir benimki
1 yılOlmaz çünkü bir gün sana ısırır bozuk psikoloji çünkü
10 Yorumla
1 yılDate değil hiçbir şey olunmaz
18 Yorumla- 1 yıl
Ben de depresyon yaşadım. Ön yargılı olmamak lazım insanlara karşı
- 1 yıl
Depresyon ayrı zaman geçince düzelirsiniz ama anlattığınız gibi psikolojik sorunlar tedavi olamaz kişi istemedikçe ve zordur yürütmek
- 1 yıl
Evet iyileşmek istediğini de hiç sanmıyorum.
- 1 yıl
Gerçekten hasta olanlar asla olmadığını iddia eder
- 1 yıl
Öyle bir iddiası yok ama hasta.. belki de bunu kabul ettiğime göre gerçekten hasta değilim diye düşünüyor..
- 1 yıl
Olabilir bence onu artık bırakmalısınız
- 1 yıl
Bıraktım zaten kendi haline
- 1 yıl
En güzeli 👍
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. rahatla artık çık bu kafalardan ☺️
12 Yorumla- 1 yıl
Çıkamıyom
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yıl😄😄😄😄sevgi dilenciligi
14 Yorumla- 1 yıl
Ağır konuşcam 😂
- 1 yıl
Tahmini ne kadar kaç kilo gelir🤔
- 1 yıl
10000⁰
- 1 yıl
Baya ağırmış sen yinede sakin ol az hafif konuş bence
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Cogu kisi zaten skntili durumda
19 Yorumla- 1 yıl
Hayır bu ilaç kullanıyor. Dün de bir sürü ilacı aynı anda iç, bir gün yoğun bakımda kal..
- 1 yıl
Ben de öyle düşünüyordum ama işin rengi değişti. Senden karşılık alamadığım için bunu yaptım diyor.. bununla ilişki başlatılır mi hiç bir ayrılınca kendini köprüde bulur 🤣
- 1 yıl
Hastaneye yatış onermişler istemiyormuş
- 1 yıl
Kabul ediyor görünüyor aslında ama içten içe reddediyor demek ki. Hastanede de intihar ettiğini söylememiş. Ailesi bile söylememiş yani ailesinin de akli dengesinden şüphem var. Oğlun intihar ediyor hiç bir önlem almıyorsun. Ben olsam ilaçların hepsini alıp kilitli bir dolaba koyarim. Onun ilaçlarını saati gelince birer tane veririm. Gerçi intihar etmek isteyen başka yöntemler de bulur.. ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatısinin yapılması gerekiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 11b cevap paylaştı.
1 yılsakın ısık yakmayın buyuk sorunlar acar basınıza
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bence risk almaya gerek yok amasyada
10 YorumlaPsikolojik bozukluk büyük bir sorun ugrasilmaz
10 Yorumla
1 yılZor bir iliski olur modunu bilemezsin
10 Yorumla
1 yılDerdimiz bize yetmiyor bide onlamı uğraşcaz
10 Yorumla
1 yılDengesiz durumda olduğu için
12 Yorumla- 1 yıl
Bir günü diğer gününü tutmuyor
- 1 yıl
Bundan dolayı işte 🤦
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında