Bu kelime aptalca düşünenler için "deneyimlenmiş" şeklinde kullanılır. Ne bu bulaşık makinesi mi benden önce birisi düğmelerine basmış aman Allah'ım olamaz nsmsm
Şöyle bir konuşmada dönüyor bir yandan, işte "ya yaşadıklarını unutamamışsa." E o zaman sevgilisi de olmasın bu insancığın, yaşadığı cinselliği unutamamış olması, daha doğrusu arzuyla hatırlaması, o kişiye karşı duygularının bitmemiş olduğu anlamına gelmez mi ha benim akıllı yavrucuğum. Duygular insanda kalıcı olsa ohoo yanmıştık. Bitiyor gidiyor. Bunlardan bahsetmekte de bir problem yok.
En basitinden şöyle ki, size uygun olan insanları tercih edip mutlu olun diğer insanları bırakın da mutlu olsunlar. Gereksiz detaylarla kendinizi yani hayatınızı meşgul etmeyin kimse sizin mantıksız düşüncelerinize göre şekil almak zorunda değil be jsmsm
02 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel bir yorumm
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
1 yılYani daha once deneyimlememis kiz orani %10 nu gecmez. Sanal olarak bakarsak deneyimlememis kiz yok denecek kadar az. Bu yuzden daha onceki deneyimlerinin benim icin bi onemi yok. Sadwce nasil ve ne sekilde yasadigi onemlidir. 2 3 kisiyi birden mi idare etmis birinden ayrildigi gbi solugu baska kucaginda mi aliyo bunlar onemli detaylar. Ha bazi ozguvensiz kisilerde su dusunce dogabiliyor. "Ya unutamadigi biri varsa , ya daha iyi bi iliski yasamissa, ya ben mutlu edemezsem " vs gibi. Lakin yatakda dikkat edilmesi gereken tek sey. Bencil olmamak. Bencil olunmasi gereken en son yerdir yatak. Cunku yatakda kadinlar kisa vadede yatirim gibidir. Kadinina ne kadar cok zevk verirsen kat ve kat karsiligi geri donecektir. Penis konusunda zaten. Penis boyunun bilimsel olarakda zevke artisi yoktur. Cunku kadinlarin vajinasindaki sinirler. (Sinirler
00 Yorumla
Hayır bozmaz.
Deneyimlenmiş olarak bakmam çünkü buna. Önemli olan onun bunu neden ve nasıl yaşadığı olur benim için.
Bunun haricinde de yaşadığı veya yaşadıkları ilişkileri nasıld eğerlendirdiği ve aklında ne kadar yer ettiği. Unutamayacağı şeyler olduysa mesela bu rahatsiz eder. Çünkü bu yaşanılanlarla yaşamaya devam edecektir.
Fakat onlar hafızasında yer etmediyse, benimle tamamen baştan başlayabilecek kadar önemsemiyorsa veya silebileceği bir durumdaysa bu yeterli olur.
Galiba demek istediğim o deneyimleri yaşatmaya devam edip etmediği. Yaşatıyorsa istemem, yaşatmıyorsa sorun olmaz.
112 Yorumla- 1 yıl
Eğer hafızasında yer edecek kadar zevkli ve keyifli anlar yaşadıysa, ve hafızasında yer edindiyse o anlar, ama bunu dile getirmeyip, önüne bakıp seninle yeni bir sayfa açmak istiyorsa?
- 1 yıl
Ama dile getirmesi rahatsız etmez mi asıl? Düşünsene yüzüne yüzüne "o beni çok güzel öpmüştü evet" diyor.
- 1 yıl
Etmez.
Ona göre karar verir çünkü erkek.
Mesela bunu söylüyorsa olmaz.
Diyeceksin ki söylemez o zaman. Fakat bir bakıştan, bir anlık duraksamadan, mimiklerden vs. anlaşılır o ve kişiyi kaybeder sonsuza kadar.
Söylerse en azından bu yaşanılandan daha iyisi olabilir mi, onu unutabilir ki diye bir çıkarım yapılabilir. - 1 yıl
Anladım anladım.
- 1 yıl
Heh mesela evet.
Bence benim fikrim şu.
Erkek soruyorsa önceki ilişkileri, kadın cevap verebilir.
Mesela erkek "oral seks yaptınız mı karşılıklı" tarzında bir soru sorarsa kadın evet diyebilir.
Erkek zevkli miydi derse kadın bu konuda fikrini belirtebilir.
Ama Erkek sormamisken, merakta etmezken kadın pat diye oral yaptık zevkliydi derse Erkek beyni bunu "unutmamış" olarak algılar. - 1 yıl
Nasıl yollar bunlar?
- 1 yıl
Benim kafam karıştı. Du bakalım
Gizli Üye(36-45)1 yılBana eşim öğretti sevişmeyi. Ben sadece seks yaptığımı zannetmişim
36 Yorumla- 1 yıl
Aaaa güzelmiş.
Cevap sahibi1 yılteşekkür ederim en iyi cvp kardeşim
- 1 yıl
Rica ederim
- 1 yıl
Nasil yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılDaha önce hiç deneyimi olmayan birinden de çok hoşlandım daha önce bir çok şey deneyimlemiş birine aşık oldum yani hayatta her şey olabiliyor hiçbir şekilde moralimi bozmam ben böyle şeyler için
30 Yorumla Yani ben duruma Tabii karşı cins olarak bakıyorum bir erkek benden önce deneyimlemişse bir şeyleri başka kadınlarla ilişkisi olduysa hani bunu bana söylemediği sürece sorun yok açıkçası ben bilmek istemem yani kendisine de sormam olduysa oldu yapacak bir şey yok benden sonrası önemli olan.
30 YorumlaNeden bozsun ki.. Ayrıca deneyimlenmiş olmak tabiri bana biraz irrite edici geldi. İnsan yakın hissettiği kişilerle özel paylaşımlar yaşamak ister. Bu insanın bedensel ve ruhsal tatmin şeklidir..
03 Yorumla- 1 yıl
Tecrübe desek yine olmaz di mi xjdj
- 1 yıl
Jdjdjud
- Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
1 yılEeeeeeeeevet kafayı yerim ben her haltı yemiş olsam bile sevgilimin öyle geçmişin olmasını istemem çünkü üzülüyorum ayrıca sevmem ki gözümde basit olur.
30 Yorumla Olmaması moral bozar. İşi gücü bırakıp ona seks öğretmeye çalışmak yüktür erkeğin hassosuna
316 Yorumla- 1 yıl
Bxhxhsjs
- 1 yıl
Olustur hakli
- 1 yıl
Verdiğin örnek bu konuyla alakasız. Ha sen böyle düşünürsün millet'te sana saygı duymak zorundadır ama fikri seninle aynı olmayan birine de ahmak yakıştırması yapamazsın. Artı herkes batı hayatı tarzını benimsemek zorunda değil, herkes istediği gibi düşünür ve yaşar kimse kimseye de sen geri kafalısın veya modern ve çağdaş değilsin diyemez. Herkesin kendini göre düşüncesi vardır, olay budur.
- 1 yıl
@cglakinin Bi sen eksiktin! Sen niye benim yorumumun altına boş yorum yapıyorsun? Bana salça diyorsun ama asıl salça olan sensin. Farklı düşüncede olmak suç sayılıyor da benim mi haberim yok?
- 1 yıl
@cglakinin Ne alınması be gülüp geçtim sana.
- 1 yıl
boş ver, insan kendine acıyamayınca başkasına gülüyor işte. Yine de farkındalık kazan diye söylüyorum, buradan bayağı berbat bir imaj çiziyorsun da. Adam ne doğru söylemiş bak, ülke geneli demek kadar saçma bir argüman olamaz. Asıl kendine gül, ya da biz senin yerine yaparız.
- 1 yıl
@cglakinin Ülkenin geneli bu düşüncede, beğenirsin beğenmezsin o başka.
- 1 yıl
@cglakinin Iq puanı beni ilgilendirmez ben olanı söylüyorum...
1 yılEğer ben bakireysem bakir bir erkekle seks yapmak isterim. Erkekler de bakirse bakire bir kadınla seks yapmalı. Aksi olduğunda prk de sağlıklı ilişkiler kurulmaz bana kalırsa
20 YorumlaHayır. Bu yaşa kadar her şeyi yaşamış biri olarak bunu istemek pek hakkım değil. Ona rağmen çok deneyimsiz bir kadın ile görüşüyorum. Ben dokunmak istemiyorum ona ama o benim sınırlarımda geziyor.
01 Yorumla- 1 yıl
Vaay güzel yorum.
Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Demek ki neymiş evlilik öncesi ilişki doğru bir şey değilmiş haram olmasının 7 büyük kebairden olmasının bir hikmeti varmış ki kimse bu durumdan memnun değilmiş
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Yani sanmıyorum sonuçta benden önceki deneyimi deneyim sayılmaz ben onun zirvesi olucağım için geçmişini çöpe atıcaktır
114 Yorumla- 1 yıl
Oooooo
- 1 yıl
42 kadın mı ndxj
- 1 yıl
Onu geçtim öncelikle sağlıklı misin🤣
- 1 yıl
Evet doğru söylüyorsun ama ülkede senin kadar kızla beraber olabilen erkek sayısı yüzde 1'i geçmez ama 15-20 tane erkekle beraber olan kız sayısı belkide yüzde 50'lerde, dolayısıyla erkekler bu konuda biraz sıkıntılı. Şimdi 3 tane sevgilisi olmuş veya hiç sevgilisi olmamış bir erkekte 15-20 tane sevgilisi olmuş bir kızı kendine eş olması için kabul edemez ve layık görmez.
- 1 yıl
Evet doğru söylüyorsun. Ama genelde biriyle evlenmek istediğin zaman kişi hakkında biraz akrabalar olsun kişinin çevresi olsun belli bir araştırma zaten yapılıyor ama yinede evlenmeden önce kim ne halt yedi bilmek kolay değil. Yanlız kesin olan bir şey var o da günümüzün kızları erkeklerden fazla yapıyor.
- 1 yıl
Yahu senin kafan bu konuda rahat çünkü senden fazla yapan birine denk gelme ihtimalin yok gibi, avrupa'da yaşasaydın farklı konuşurdum ama Türkiye'de senden fazla yapmış bir bayana denk gelmezsin kolay kolay onun için senin için konuşmak kolay. Ama birde diğer erkekleri düşün, onlar ne yapacak...
- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
1 yılBunu bile bile birlikte olursak sorgulama hakkımız yok. Biz kim ki onun bizden önceki hayatına karisalim. Ama bu konuşulmuş ve yalan söylemişse o zaman tepki farklı olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBakir birisi bakire isteyebilir ya da bakire birisi bakir isteyebilir bu durum bence çok normal ama 20 kişiyle yatıp kalkan insanların bakir/bakire isteme hakkı yok.
40 YorumlaBana gelmez öyle şeyler gerisini bilmem. Takıntı yaparım, yazık olur. Ben ne isem onu isterim. Daha fazlası değil.
02 Yorumla- 1 yıl
Sen bakir misin?
Yalan söylememesi gerekli bu konuda, yapmış olmak için yaptıysa problem tabiki ama benden önce düzenli uzun süreli bir ilişkide oldu ise normal bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim deneyimim olmadığı için tabi ki bozar. Ben bakireysem o da bakir olsun isterim. Ama şu zamanda bakire/bakir çok az o yüzden denk gelmesi zor.
31 Yorumla
1 yılHer görüştüğünün altına yatmış biri ile görüşmem zaten. Diğer türlü sorun etmem. İnsanlar boşanıp tekrar evlenebiliyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılTürkiye'de Erkekler bakire olmayan kızla eğlenir,
Bakire kızla evlenir...02 Yorumla- 1 yıl
O da o erkeklerin slaklığı.
- 1 yıl
😂
1 yılBozar heralde ya, öyle biriyle sevgili olmadım henüz ne tepki veririm net emin olamıyorum. Sanırım bozar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen hiç deneyimlemedim onunda deneyimli olmasını istemem ama moralim bozulsa da sevmekten vazgeçmem
45 Yorumla- 1 yıl
bende sizin gibi düşünüyorum.. bende deneyimim yok ve bende deneyimli istemem sevmesem vazgeçebilirim.. çünkü benim için önemli yani :)
Cevap sahibi1 yılUmarım gönlünüzce olur her şey
- 1 yıl
umarım inşallah sizinde gönlünüzce birsini bulursunuz :)
Cevap sahibi1 yılUmarım 🙏🏻
- 1 yıl
:)
1 yılBozar benim için önemlidir bende yapmadım.. birlikte öğrenirdik :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
1 yılBeni pek ırgalamaz doğru geldiği sürece sorunda olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılHerkes dilediği gibi yaşamakta özgür. Ben nasıl özgürce yaşıyorsam o da yaşıyor haliyle.
00 Yorumla Benden önce başkasının üstüne çıkması kabul edebileceğim bir durum değil
00 Yorumla
1 yılHayır. Benden sonrası önemli olan beni sevip sevmemesi.
Yoksa geçmiş o kadar da önemli değil00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı.
1 yılHerkesle yatmadığı sürece önemli değil. Önemli olan benden sonrası
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılTabii ki de her konuda deneyimli olması beni rahatsız eder
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yooo diyenler anlık 😂😂
10 YorumlaBozmaz.
Ama nasıl deneyimlediği konusu biraz bozabilir.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe deneyimi aww iş başvurusu mu bu, parmağımı burnuma sokup karıştırmak için deneyim mi gerekiyor misal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbozmaz tabi ama soğuma olabilir bende ve hayatta evlenmem o kişiyle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNe kadar olduğuna bağlı. Her görüştüğüyle yapmışsa, sırf seks için biriyle görüştüyse, fbsi olduysa, kısacası bir kızı kullanmışsa aşırı derecede soğurum. Ama öyle fazla olmamışsa yine biraz moralimi bozardı da sorun edip ayrılmazdım.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
1 yılBozmaz kimse rahip ya da rahibe değil benimleyken ekstra biriyle deneyimlemiyosa sıkıntı yok
00 Yorumla
1 yılöyle birisiyle sevgili olmam
40 Yorumla
1 yılHmm eğer beni seviyorsa tecrübelerini paylaşabilir benle 😉👩❤️💋👨
00 Yorumla
1 yılAksine hoşuma gidiyor tecrübeli nasıl yapacağını biliyor
00 YorumlaOndan önce deneyimlerim oldu benim. O düşünsün
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı. bozuk kızı kimse istemez
12 Yorumla- 1 yıl
Bozuk erkek istemeyen kızlar da vardır.
1 yılSevgiliyse bozmaz
Evleneceksem bozar06 Yorumla- 1 yıl
Sevgili evlenilecek aday demektir
- 1 yıl
Sevgili beraber birşeyler yaşanacak kişi demektir ki öyle algılıyo şimdiki gençlik
- 1 yıl
Sen şimdiki gençlik misin
- 1 yıl
Ben aşka sevgiye inanmam
Kafa dengi ruh ikisi saygı yeter bana - 1 yıl
Sen tek gecelik arıyorsun para kazan da escor*ta git.
- 1 yıl
Parayla yapacağına elimle yaparım daha iyi az istek arzu sıcaklık olacak
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılHayır herkesin geçmişi kendini ilgilendirir
00 Yorumla
1 yılBozar ama bunu kendisi bana yansıtıyorsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 571 cevap paylaştı.
1 yılBekarete takılmıyorum.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. bana fark etmez. alisi kuvvetliyse isime gelir.
00 Yorumla
1 yılNiye bozsun ben yapmış isen onunda yapması normal
00 YorumlaAçılışı ben yapmalıyım
00 Yorumla
1 yılÖyle biri ile işim olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır sorun etmem, öncesinde ederdim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hayır bozmaz neden bozsun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılMoralimi bozmaz çünkü zaten öyle biriyle ilişki yapmam.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet ben bakireyim o da bakir olsun
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılGüllü dallı motor olmamasına özen gösteririm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıldaha önce bende deneyimlediğim için bozmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenden öncesi pek önemli değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBozar yani ilk ben yapayım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet bakır isterim ben gibi
60 YorumlaHayır sorun etmem.
20 YorumlaHayır
20 Yorumla
1 yılSen bakire değil misin
01 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka
Hayır deneyimli daha iyidir her zaman
11 Yorumla- 1 yıl
Vaay
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBozmaz, deneyimli hatun severim ben.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bozmaz
00 Yorumlabozmaz hayır
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler