Sevgilim vardı 6 ay önce ayrıldım ondan aramızda birseyler geçti cinsellige dair seks değil oral şeyler yasandi sonra çok pişman oldum tövbe ettim iliskimizden 6 ay sonra yasandi tam 1 sene olacakti ve ayrıldım ondan sebebi belkide elde ettiğini düşündüğüm için yani o kafayla bana soğuk narsist umursamaz degersiz hissettirip mutlu etmedigini düşünüyorum yoksa ondan önce böyle toksiklesen bir iliskimiz yoktu suclayici davranislar cart curt kısaca narsist onunla yaşadığım şeyler o an için güzeldi ama sonra ayrıldım ve büyük bi pismanlik belirdi içimde sanki onunla evlenmeliymisim gibi vicdanim susmuyor kime anlattiysam sana sadece cinsellik için yaklasmis kullanmis sözünü duyuyorum cok uzuluyorum cunku ben onu daf duygularla sevmek istedim ama o öyle değilmiş meğerse. Fake hesaptan arkamdan atıp tutan toksik bir iliskiydi eski ikiskim unutmam zamanimi almadi yazip kizi eve davet edip benimle yasadigi seuleri bir baskasina teklif eden biri bu bana seni seviyorum özledim yazıyor daha sonra kabul etmedim hicbisekilde istemiyorumda onu ama ondan baskasiyla olamam gibi geliyor sanki her şeye göz yumup onunla olursam vicdanimin susacagini düşünüyorum arkadaslar şu an hayatımda kimse yok ve ben yaptığım hatadan çok pişmanım ve tövbe ettim yargılamadan yorum yaparsanız sevinirim çünkü ben bu hisle kendimi yeterince bostan hissediyorum. Bun olayin üstünden neredeyse 10 ay geçti ve hala aklima geliyor yasananlar degmeyecek biri ile bunlari yasayip zaman ayirdigim icin cok pisman oluyorum napicam arkadaşim bile onun beni haketmediigni ve igrenc biri oldugunh soyluyordu her zaman ve unutup onume bajmami soyluyor ama ne care aklima yine geliyor yine geliyor 😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Onunla evlenince günah kalkmayacak sonuçta sen onunla evli değilken zina ettin o yüzden vicdanını rahatlatmak için onunla evlenmene gerek yok, seni yatağa atan başkasını da atar o yüzden onda takılı kalma, tövbe ettikten sonra aynı hataya düşmessen Allah affeder hiç yaşanmamış gibi olur, bir daha da evlenmeden kimseyle el ele bile tutuşma her şey böyle başlıyor zaten o yüzden Allah zinaya yaklaşmayın diyor çünki yaklaştıktan sonra büyük ihtimalle yapacaksın zaten, nefsine yenik düşersin. unut onu, ayrıca saf sevgiyle sevince helal olmuyor bu algıdan da çık...
03 Yorumla
Soran1 yılHaklisin 😥😔 inşallah affeder Allah o kadar pismanimki keşke zamanı geriye alabilsek
Soran1 yılTesekkur ederim güzel yorumun için tovbemi ettim zaten böyle bir insan değildim ama nefis şeytan işte... Allah affetmistir inşallah hepimizin hatalarını 😔
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yanlış düşünüyorsun
Önce onu düşünmeyi bırak sonra yanlış bişey yapmadığını kabul et
O an için çoğu sevgili gibi yakınlaşmanız normal
O zaman yaşadıklarını şimdiki psikolojinle yorumlayamazsın hata yapıyorsun kendine eziyet etmeyi bırak012 Yorumla
Soran1 yılYanlış bisey yaptım onun bütün pislikleri ve serefsizliklerini bilmeme rağmen onunla devam ettim şans verdim 😔😔😥 ve çok pişmanım o an her şey o kadar güzel olsa da sonrası pismanlik nasıl gecicek
Soran1 yılHaklisin o an güzeldi ama değmeyecek yaşanmamasi gereken kişiyle yaşayacak kadar gereksizmis😔😥
Soran1 yılTesekkur ederim güzel cümlelerin için çok kibarsın iyi ki varsın 🙏
Soran1 yılAğlıyorum aklıma geldikce zaten nasıl böyle bir hata yaparım her boku bilmeme rağmen nasıl şans veririm nasıl diyensoruyorhm ama artık anlamsız.. dediğin gibi düşünmemeye calisicam artık 😥
Soran1 yıl🙏🙏 tesekkur ederim
Soran1 yılBakış acimin böyle olmasının sebebi vicdanen rahat hissetmemem yoksa bende biliyorum o güzel kardeşim bir daha bir araya gelmeyecegimi😔
Zamanla unutursun üzülme ama ona geri dönmeyi de düşünme sen duygusal yaklaşıyorsun etrafındakiler bile görmüş gerçek yüzünü bunları kulak ardı etme sakın bir kere pişman olmak bin kere pişman olmaktan iyidir Bos ver daha karşıma neler çıkarır hayat bugünü karartmis zaten geçmişini karartmasina izin verme
11 Yorumla
Soran1 yılHaklisin evet bende ne bok olduğunu biliyordum ama ona şans vermek istedim 😔😔 sevmek istedim ama tamamen benim canım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılbence uzak durmanız lazım.
01 Yorumla
Soran1 yılUzak duruyorum ama pişman oluyorum nasıl gecicek bu duygu geçmişi geri alamam evet ama aklıma gelmesi çok rahatız ediyor vicdanim kaldırmıyor
Gizli Üye(18-24)1 yılKafa yapın 80 yasındaki insanlar gibi. Biseyler yasadıgın bir erkekle evlenmek zorunda değilsin. seks insanın dogası gereği ihtiyacı olsn seyler ve iki taraf yapıyor sende rahatlıyorsun bu kullanmak olmaz
03 Yorumla
Soran1 yılseks değildi bizimkisi oral sadece ve değmeyecek biriyle yaşamisim bunu onun için pişmanım 😔😔😥
Cevap sahibi1 yılO azgınlık insana neler yaptırıyor. Sen ucuz yırtmıssın 😇
Soran1 yılHaklisin o an kontrol edilemiyor
Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Öyle biriyle evlenip ömür boyumu hayatını zehir edeceksin iyi düşün seni hak edenle evlen
04 Yorumla
Soran1 yılHaklisin o baştan beri beni haketmiyordu zaten... Bende anlamadim olay nasıl buralara geldi 😔😔 çok pişmanım
Soran1 yılInsallah hepimizin 🙏
Gizli Üye(36-45)1 yılİnsanlar neler yasıyor senin takıldıgına bak. Yarınevlenecegın insan senden çokmu masum olacak? Yapma zaten pişman olmuşsun önemli olan bu.
06 Yorumla
Soran1 yılBenden masum olup olmaması önemli değil ki ben kendimi kötü hissediyorum kendi yaptığım hatadan onun bütün iğrençliğini bildiğim affettiğin ve bi şans verdiğim için kendime kızıyorum onunla bu özel şeyleri yaşadığım için 😥😥 pişmanlığım aklıma geliyor
Cevap sahibi1 yılSen insansın hata yapacaksın önemli olan pişman olup yanlışını görüp tövbe etmek. Peygamberler bile hata yapmış kibre girer fazlası dikkat et.
Soran1 yılEvet haklısın 😔
Soran1 yılTovbemi ettim pişmanım
Soran1 yılUmarim allahta affetmistir
Cevap sahibi1 yılİnan affeder ve Allahın affettiği yerde sen kendini affetmezsen bu hadsizlik olır.
Anlaşılan iyi skillmemiisin bir daha yap aklın başına gelir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılOndan sonra başkasıyla yapamam diye düşünmen çok normal ama sonra geçiyor
06 Yorumla
Soran1 yılOnunla evlenmeliymisim gibi bir kafadayım ama ya niye böyle hissediyorum 😔
- 1 yıl
Vicdan azabı duyuyorsun sadece
Soran1 yılEvet vicdan azabı duyuyorum sucluyorum kendimi nasıl gececek bu his gececek mi orasıda şüpheli 6 ay oldu hala devam ediyor aklıma gelmeye sevdiğim için değil pişman oldugum için 😔
- 1 yıl
Çözümü ona geri dönmek değil
Soran1 yılBiliyorum dönmem zaten pismanliktan dolayi yasadigim vicdan rahatsizligimdan ötürü gelen düşünceler bunlar 😔
- 1 yıl
Geçecek. Ama ne zaman bilmiyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılGelmesin kızım o keyfine baksın sen burada üzül yokya
011 Yorumla
Soran1 yılAnlamadim 😔
Cevap sahibi1 yılAklına getirme önüne bak sen boş ver üzülme sakın
Soran1 yıl6 ay oldu hala geliyor hata benim bütün igrencliklerini bildiğim halde şans verdim ona 😔
Cevap sahibi1 yılÜzüldüm ya senin adına baksana neler yapmışsn bide
Soran1 yıl😥😔 çok üzülüyorum
Cevap sahibi1 yılNasıl yardımcı olabilirim sana
Soran1 yılBilmiyorum ben kendimi kötü hissediyorum sadece 😔 vicdanım rahat değil haketmeyen biriyle bunlari yasamam mahvediyor beni
Cevap sahibi1 yılMesaj nasıl atabilirm sana
Cevap sahibi1 yılYardımcı olmak isterim
Soran1 yılOlur
Cevap sahibi1 yılNasıl ulaşabilirm sana
Gizli Üye(25-29)1 yılGeçmiş geçmişte kalmıştır boş ver
02 Yorumla
Soran1 yılKeşke öyle olsa...
Cevap sahibi1 yılboş ver öyle geçmiş geçmiştir bitimsittir
1 yılAl işte ya
02 Yorumla
Soran1 yılDerken?
- 1 yıl