Ne yapmalıyım, nasıl düşünmeliyim?

Sevgilim vardı 6 ay önce ayrıldım ondan aramızda birseyler geçti cinsellige dair seks değil oral şeyler yasandi sonra çok pişman oldum tövbe ettim iliskimizden 6 ay sonra yasandi tam 1 sene olacakti ve ayrıldım ondan sebebi belkide elde ettiğini düşündüğüm için yani o kafayla bana soğuk narsist umursamaz degersiz hissettirip mutlu etmedigini düşünüyorum yoksa ondan önce böyle toksiklesen bir iliskimiz yoktu suclayici davranislar cart curt kısaca narsist onunla yaşadığım şeyler o an için güzeldi ama sonra ayrıldım ve büyük bi pismanlik belirdi içimde sanki onunla evlenmeliymisim gibi vicdanim susmuyor kime anlattiysam sana sadece cinsellik için yaklasmis kullanmis sözünü duyuyorum cok uzuluyorum cunku ben onu daf duygularla sevmek istedim ama o öyle değilmiş meğerse. Fake hesaptan arkamdan atıp tutan toksik bir iliskiydi eski ikiskim unutmam zamanimi almadi yazip kizi eve davet edip benimle yasadigi seuleri bir baskasina teklif eden biri bu bana seni seviyorum özledim yazıyor daha sonra kabul etmedim hicbisekilde istemiyorumda onu ama ondan baskasiyla olamam gibi geliyor sanki her şeye göz yumup onunla olursam vicdanimin susacagini düşünüyorum arkadaslar şu an hayatımda kimse yok ve ben yaptığım hatadan çok pişmanım ve tövbe ettim yargılamadan yorum yaparsanız sevinirim çünkü ben bu hisle kendimi yeterince bostan hissediyorum. Bun olayin üstünden neredeyse 10 ay geçti ve hala aklima geliyor yasananlar degmeyecek biri ile bunlari yasayip zaman ayirdigim icin cok pisman oluyorum napicam arkadaşim bile onun beni haketmediigni ve igrenc biri oldugunh soyluyordu her zaman ve unutup onume bajmami soyluyor ama ne care aklima yine geliyor yine geliyor 😔
Ne yapmalıyım, nasıl düşünmeliyim?