- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılNormal şartlar altında ben dominantım ve hükmederim. Ancak zaman zaman kadın da kendi hünerlerini sergilemek isterse rol değişimi yapılabilir Tabi onun da bir sınırı var. Kalkıp da bana strapon falan kullanmayı aklının ucundan bile geçirmeyecek
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Karşımda itaatkâr birini istediğim değişmez bir gerçek. Ancak gizliden hazırlanan sürprizlere de hayır demem. Uzanır halde beklerken bir anda bileklere kelepçelerin bağlanması veya gözlerimin bağlaması dolayısıyla kontrolü ona bırakmak çok daha fazla zevk verici olacaktır.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKim neyden zevk alıyorsa o pozisyona soksun kendisini. Ben dominant olmayı tercih ederim
10 Yorumla İki tane yemek yiyebileceğimizi düşünelim. İkisini de seviyoruz ama bir tanesini daha fazla seviyoruz. O daha fazla sevdiğimizi mi sürekli yemek isteriz yoksa ikisini belirli bir şekilde değiştirerek mi yemek isteriz?
Bence çoğu kişi değiştirerek yemek isteyecektir. Çünkü bir şeyi sürekli yapmak rutinlik oluşturur ve keyif vermez.
Bunda da durum aynı. Hatta detayda yazdığın gibi roller baştan belirlenmemeli kim hangisini kapabilirse o olmalı jdjsk
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılEger iki kişi sekste ne istedigini biliyorsa zevk almasınıda bilir.
Burada önemli olan dar alanda kısa paslaşmalar ve zevk almalar😉Tabii çok uç noktalar ve straponponlu bonibonlu cezalar olmadan 😂😂
Herşeyi uç noktada degil
Zevk noktasında yaşamak gerekir
10 Yorumla
1 yılKesinlikle değişilmeli çünkü insanın duygu durumu her gün aynı olmuyor.. mesela ben bazen teslim olan minicik bi kedi yavrusu olabiliyorum ama bazen de avını bir saniye bırakmayan kaplan 😂😂diğer türlü çok monoton olur ya
30 Yorumla
1 yılKadın fazla dominant olmamalı biraz erkeğine bırakmalı işi. Elbette put gibi durmayacak zevk de alacak işin içinde olacak erkeğine zevk verecek. Ama itaatse kadının itaati daha çok hoşuma gidiyor. Tamamen köle olup kemerle dayak yemek değil😂Ama erkeğin kollarına bırakıp onun istediği pozisyonlara girmek
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı.
1 yılRoller değişebilir bence.. Ama burada kadının erkeği ne kadar tahrik edip baştan çıkarabildiği önemli bir konu.. Hiçbir erkeğin buna hayır diyeceğini sanmıyorum. Erkeği domine edicek ama tahrik edici şekilde..
20 Yorumla Ben itaatkâr olamıyorum. Her zaman baskın tarafım. Hatta emir cümlesiyle istenen bir isteği fazlasıyla yaparım ki bir daha cümleyi o şekilde kurmaya yeltenmesin.
20 Yorumla
1 yılZaman zaman değişmeli... Hep itaatkar çok sıkıcı oluyor :)
40 Yorumlaitaatkarlık hor görmek bu toplumda tutkuyla aşağılamayı ayırt edemeyen embesiller dolu. aklı olan ikisi bir arada der. aklı olan.
10 Yorumla
1 yılBiraz hırçınlık olabilir ya. Sakin olacağım diye kasmaya gerek yok. Neyse ki benden çok uzak konular...
10 Yorumla
1 yılRoller değişebilir elbette. Dominant bir insanım, ama beni domine edebilecek bir kadına da hayır diyemem. 😅
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBence ilk etapta kadın kıvama gelene kadar kontrol erkekte olmalı kadın iyice azdiginda erkek kontrolü kadına bırakıp seksin tadını çıkarmalı
10 Yorumla Başrolde ben olmalıyım
Kadının ruhunda iz bırakmalıyım20 YorumlaDeğişmeli ama olgun dominant erkeklere de bayiliyorum
80 Yorumla
1 yılBen dominant olurum. Olmam da lazım. Ama karşı taraf hangi pozisyonu isterse o da olur yani.
10 YorumlaBazen efendi bazen de köle olmak yenilik heyecan katar tabi ki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılSekste her türünü, her şeklini yaşadım.
En güzel model ise rollerin değişmesi
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılRoller değişmeli. Gerçi sen dominantlıpı bırakamazsın ama
10 Yorumla
1 yılGenel olarak dominant olmak isterim ama arada roller değişmeli
10 Yorumla
1 yılSavaşa çok enerji harcamayı sevmem doğrusu ama denemeden bilemeyiz :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
1 yılO anki ortamda her şey olabilir duruma bakarım ona göre alırım gardımı😂🥰
10 Yorumla
1 yılBen çok dominant bir insanım ama bazende ipleri partnerimin eline vermektende hoşlanırım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Roller tabiki değişmeli ya değişmeden tadı olmaz ki ☺
10 Yorumla
1 yılKonu seks ben itaat daha iyi oluyor...
84 Yorumla- 1 yıl
Keske
- 1 yıl
La benim yazdığım buu değil
- 1 yıl
Ne yazdigin
- 1 yıl
Konu seks se bence itaat daha iyi oluyor...
1 yılHukmedene hükmetmeden tadı çıkmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
1 yılBence tam arası olmalı ne tam dominant nede tamamen itaatkar
10 Yorumla Kadın da erkekte aktif olmalılar. Kadın kan verir gibi durmamalı. Erkek ise lambur lumbur olmamalı.
10 Yorumla
1 yılBen dominant olurum
31 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı.
1 yılDominant taraf olmak istemezdim
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u 1 yılBen itaatkar olmayı seviyorum
20 Yorumla
1 yılDeğişiklik iyidir demişler
20 YorumlaSabit olmamali her sey denenmeli
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Domine eden taraf ben olurum aksi düşünülemez
20 Yorumla
1 yılİtaatkar olmak her anlamda bana göre bir şey değil
20 Yorumladominant oluırum
20 YorumlaAra ara roller değişilmeli bana göre de
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Yerine ve pozisyonuna göre değişmeli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. bir şey değişmiyor, değiştiği de yok
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Roller degismeli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence her iki cinste dominant olmalıdır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılDeğişken olmalı yani değişmeli
10 Yorumla
1 yılRollerin degismesinden yanayım
10 YorumlaKişiden kişiye değişebiliyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılDegisimin daha adil olacagini dusunuyorum
10 Yorumla
1 yılRoller değişmeli ama dominant benim tam karakterim 😈😎
1 yılModunuza göre takılın
10 Yorumla
1 yılRoller değişmeli
20 Yorumla
1 yılDeğişmeli
10 Yorumla
1 yılDeğişebilir
1 yılSırayla
10 Yorumla
1 yılİkisini de tarafını seç :D
10 YorumlaTeslim olabilirim
10 Yorumla
1 yılDegisir
10 Yorumla
1 yılRoller değişmeli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı.
1 yılBaskın tarafım hep
10 Yorumla
1 yılKim nasıl isterse
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne