Cinsellik esnasında kendinizi kayıt altına almayı sever misiniz? Partnerinizden böyle bir talep geldi mi? Sebebiniz nedir

Cinsellik esnasında kendinizi kayıt altına almayı sever misiniz? Partnerinizden böyle bir talep geldi mi? Sebebiniz nedir
Saçma geliyor çünkü mahrem denen bir şey var bunu eşim bile olsa yapamaz hoş karşılamam. Böyle şeylerin videosu bile galeride bulunması sıkıntılı şeyler.
Şöyle zayen gizli çekmekten bahsetmiyorum karşılıklı Rıza İle olmasından bahsediyorum , şimdi bu noktada mantık şu seks esnasında sen kendi yüzünü bedenini hareketlerini göremiyorsun ya aldığın zevki hissediyorsun ama hörselleuemşyorsun , video çektiğinde gözlemliyorsun ve kendinin şeklini farkediyorsan bunun verdiği hazzı ve zevki tadıyorsun ben bu açıdan bakıyorum güvenlik önemli tabiki
@MastrClass Beni tanımıyorsun bilmiyorsun ve gelmiş burada saçmalıyorsun! Sen kendimi sevgilime sunduğumu nerden çıkarıyorsun edepsiz! Kaldı ki sanane! Şöyle insanların yorumuna sataşan üyeleri site nasıl göz ardı ediyor pes! @KızlarSoruyor ilgilenin artık şunlarla.
@kirmiziayicikk Çekmenizdeki amaç ne dayı? P*rno yıldızı mı olacaksınız amg
Güzel bir fikir aslında. Eşle yapılabilir. Ama sevgiliyle, riskli. Bir gün ayrılınca sanal dünyada baş rol oynama imkanı yaratılmısş olabilir. Eşimle bunu yapmak istemiştim yıllar önce. İlerde bakarız diye. Ama eşim birilerinin eline geçer korkusuyla kabul etmemişti. Keşke yapıp özel bir depolama alanında saklasaymışım.
guvenli degil maalesef. ayrildiktan seneler sonra twittera amator p*rno diye paylasabilir bi erk*k bunu. kizlar siz de cekmeyin cektirmeyin nudelarda bile yuzunuz gozukmesin mumkunse
Anlıyorum ama şu şekilde düşün yüzde yüz güvenebileceğin bir partnerin var o zaman bu fikir nasıl geliyor kulağa?
@celebface peki daha önce birliktelik yaşadın mi
guvenli degil maalesef.
Cevap
17Cevap
Hayır istemem
hiç iyi bir şey değil, telefonlarımı başka odaya bırakırım
Hmm sisteme güvenmiyorsun partnerine değil
Tam odaklanma ile anı en tutkulu şekilde yaşamak çok güzel ve kaliteli
Gizleye bilirsin
olmalı tabiii de birde kocaman bir ayna da evde varsa ooff gel keyfim gel
Kesinle bu güzel oluyor gen sonradan izlemek hemde ayna detayı oldukça zevkli
Aslında çok güzel bişey fakat sıfır güven... Masalara meze olmamak da lazım sonuçta :)
Güvendiğin bir insanla olmalı zaten güvenmediğin birisiyle de birlikte olmak da saçma
Ne yapayım kuruyup gideyim mi :) :)
Hayat tabiki :)
Hayat tabiki kuruyup gitmeni istemeyiz :)
Teşekkür ederim :)
Aklı çalışan erkekler olarak Zeki kadınları severiz :)
Ben sevilmeyen kategorisindeyim o zaman ;)
Zeki bir kadının kendine Zeki olmadığı konusunda bir çıkarım yapması üzücü doğrusu
Doğrular bazen de üzer :)
İlginç :)
Şahsen ben yapmam bana göre uygun değil yani ama fazlasıyla çekiliyor zaten Telegram yüklen videoların hadi hesapi yok çok var yani bir çoğu fark etmeden çekilmiş..
Evet özellikle oral yaparken ama her kadın istemiyor güven sorunu oluyor teklifte edilmiyor zaten
Bazen bu teklif kadınlardan geliyor
Hiç gelmedi 😂😂
Evet seninle aşırı yapmak istiyorum bunu. Hayalimsin.
Hayır kesinlikle güzel değil
Bana saçma geliyor herkesin kendi özeli
Evet çok saçma zaten Telegram bir sürü var.. hadi hesapi yok videoların sanki bir haltmış gibi
@MastrClass işte iğrenç kesinlikle
Ki erkoları biliyoruz
İfşa adı altında paylaşılıyor
Bu yüzden kesinlikle istemem asla iğrenç
Aynen öyle yani saçma bana göre bir coğuda kızlar haberi olmadan çekilmiş
@MastrClass işte maalesef o yüzden evlenmeden olmaz
Güven olmuyor erkeklere şu zamanda
Umarım hayırlısı nasip olur
Aynen öyle bende yapmadım şimdiye kadar evlenince yapacağım inşallah hayırlısı nasip olur siz ve benim için de
@MastrClass teşekkürler sağ olun
Rica ederim 🙂🙂🙂
Hayır neden video ile ugrasayım ki film mi çekiyoruz cekenler var oraya gitsin cekenler
Cok merak ediyorum kendimi ama kabul eden bi hatuna denk gelenedim henuz
Eşimle neden olmasın ki
Kadınıma odaklanırım. Ne yapacağım videoyu. Zaten o esnada canlı yayındayız : )
Erkeklere asla asla güvenmem bu konuda. O yüzden istemem
sevgilimle bunu çok yapıyoruz :)
Hiç sevmem hoş bir şey değil
Riskli..
Partnere bağlı
Nedense onu erkekler seviyor
Olum sapık mısınız la öyle saçma şey mi olur
Sonradan izlemek için iyi fikir, yapılmalı.
Çok saçma
Yok gelmedi
Biraz
seçmem ben
Sonrasında izlenilmez saçma olur
İsterdim
Harikasın
Bence çok eğlenceli
Kesinlikle
Hayır sevmiyorum
Saçma bence
çekiyorum