Benim ki üstüme titriyor, öpmeye bile kıyamıyor. Erkek öyle olmalı evlenmeden dokunmamalı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu söylediğinizin sevmekle uzaktan yakından alakası yok. Belli ki bazı şeyleri en baştan söylemiş ona uzak tutmayı başarmışsınız.
Neticede bu bir erkek sizinle ilişkiye girmese dahi öpmek koklamak dokunmak ister. Sevgilisine dokunmayacak da sizin yanınızda uslu durup başkasına mı dokunacak?
İşin aslı şu herkesin kendine göre kuralları vardır bazıları buna uyar size şu anda yaşattığı gibi bir sevgi yaşatır bazıları da hiçbir şey vermiyorsun diye çeker gider.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılPeki, tanıştıktan sonra evlenene kadar 2-3 yıl süre geçmesi gerekecekse, bu süre içinde yetişkin ve sağlıklı bir erkekten cinsellikten mahrum yaşamasını beklemek bencillik ve haksızlık değil mi? Bu yüzden, "seven erkek sevdiği kadına dokunmaz" diyorsanız tanıştıktan sonra en fazla 6 ay içinde evlenmeniz gerekir. Bunu yapamıyorsanız, yani 6 ay içinde evlenmeyecekseniz ayrılın ki erkek de Katolik rahipler gibi yaşayıp gençliğinin enerjik yıllarını seksten mahrum şekilde geçirmek zorunda kalmasın. Hem uzun süreli ciddi ilişki isteyip hem de erkeğe seks yasağı koymak olmaz. Ya seks yaparsınız, ya da ayrılırsınız. Evliyken seks yapmadan en fazla 1 hafta durabilecek erkek, sevgiliyken aylarca, yıllarca nasıl ve neden sabretsin?
04 Yorumla
Soran1 yılVerenleri de görüyoruz ortada kalıyorlar
Soran1 yılKaç arkadaşım skplip bırakıldı bu bencillik değil mi ağam?
- 1 yıl
Sorun zaten kadınların bakire olarak evlenmek zorunda olduklarının düşünülmesi... Erkeklerin bekaret talep etmeye, kadının geçmişini yargılamaya haklarının olmadığını idrak edemediğiniz için "ortada kalmak" kaygısı taşıyorsunuz.
Soran1 yılEvlenicem dedi bırakıldı bu bencillik değil mi vebal almak değil mi? Çoğunuz bekaret talep ediyorsunuz evlenirken konusturmayin. Sırf kızı kullanmak için cinselliğe zorluyorsunuz. Vermeden sevgili olmayız diye. Vebal alan erkeklerin bacisindan, kızından çıkar. Bunu unutmayın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
38Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılBakalım nereye kadar böyle devam edecek gadası
00 Yorumla
1 yılen güzeli helal olsun size keşke herkes sizin gibi olsa asıl medeniyet budur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
1 yıl"Dokunmaya kıyamamak" ifadesi, çok seviyor olmanın bir göstergesi. İnsan bunu hissettiği birini de hem sevgiyle hem de arzuyla dokunmalara doyamaz ki :) 😍
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Türk filmi saçmalığı. İnsan sevdiğine temas etmek dokunmak ister. Senin seçimlerine saygı duyması seni sevdiğini gösterir sevdiğime dokunmayacaksam kime dokunacağım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Ah o haller bilirim hedefe giden yolda sakin sakin yürüyor adam
02 Yorumla
Soran1 yılAynen acele etmeyen erkek iyidir
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. öyle bişey yok... temas seven bir erkek sevdiğine dokunmak sevmek ister.. bakış açısı yani herkese göre değişir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı.
1 yılDokunmadan da sevinebilir ve bunu net olarak söyleyebilirim ki çok sevdiğim birine hiç dokunmadan aylarca bekledim ki bir gün zaten benim olacak o güne kadar sır gibi kalsın istedim
00 Yorumla bir an önce ailenden istesin seni
sabırda bir yere kadar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Lütfen rica ediyorum evlendiğinde onda cinsel kusur bulmaya hakkın olmayacak bunu bil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. böyle olanlar genelde aldatıyor başkalarıyla haberin olsun hiç sekmez
00 Yorumla
1 yılEvet evlenmeden dokunamamalı haklısın ama şöyle de bir söylem car eskiden beri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHaklisin , sevgi / ask yurekten gelen birsey..
Seven dokunmak ister , klisesine girmez inshallah sonradan.
Oyle diyenler , dunyanin yarisina dokuna dokuna. Dokunmadik kiz birakmadilar.01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKizlari artik oyle kandiriyolar , ama askimm seven dokummak ister. Yok o is oyle cok seviyosan al nikahina oyle dokun.. ya da kes sesini dokunmadan sev mk
Gizli Üye(25-29)1 yılBencede ama nerede böyle kız ve erkekler şimdikiler hep cinsellik
00 Yorumla
1 yılBen kıyarım sana merak etme sevgilin böyle devam etsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeviyorsa cinselligin c sini edemez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılEvlenince de dokunmamali bence, müzelik olmalı.
10 Yorumla evlenince sevgi bitiyor mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. fırsatını bulursa affetmez
00 Yorumla
1 yılO devir değişti tutku olacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAlakasi yok sevgi ile seks farkli kavramlar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Yoo haksızsın ben dokunuyorum
00 YorumlaEight erkek kıyar ama
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı.
1 yılBir süre sonra dokunur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSeninki yatakda pasif olur
07 Yorumla
Soran1 yılOnu Allah bilir
Cevap sahibi1 yılErkek dediğin parçalayacak sevgisinden öpecek koklayacak beline sarılacak çekecek kendine yakacak seni
Soran1 yılAcele etmeyen erkek iyidir, diğerleri çöp
Cevap sahibi1 yılkaç ay oldu peki
Soran1 yıl6
Cevap sahibi1 yılYa bırak Allahına sen bende bir şey sandım da cevap veriyorum
Soran1 yıl😁😁
Gizli Üye(25-29)1 yılCicim aylarındasın belli
02 Yorumla
Soran1 yılDeğilim
Cevap sahibi1 yılAldatılmadığını nerden biliyorsun? Erkek milleti sonuçta
Max 4 5 ay sonra boğa kesilir
10 YorumlaHaklısın
10 Yorumla
1 yılHaksızsn
00 Yorumla
1 yılUmarım bir gün
00 Yorumla
1 yılEvet✅😏
00 Yorumla
1 yılHaklısın
00 YorumlaHaksızsın
00 YorumlaHaksızsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Aynen öyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı.
1 yılÜzerine dantel örtüp vitrine de koysun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe alaka ya seven adam seks yapmasin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılhaksızsın
00 Yorumla
1 yılaynen öyle
00 YorumlaYanlış bir düşünce
00 Yorumla
1 yılHaksızsın tabi
00 Yorumla
1 yılhaksızsın
00 YorumlaAynen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHaksizsin
00 Yorumla