Onu diyorum ben de :) ha sizin orgazmınız bizden farklı belki daha kolay. Bizim de oldu arka arkaya yaprığımız da 3. Nün isteği için 2 erken ama siz kadınlar farklısınız belki de olabilir ama soru sahibine de fazla geldi hahaha
Aslında böyle bi 2 ay ara vermiştik. Ben yoğun bir surecteydim. Ama cidden iyi seksi özlüyor insan galiba 😂 geçen biraz içmiştim ona yazdım. Ertesi sabah bana tekrar yazmış emin olmak için iyi misin diye hxjejynsjsn
Yeni gördüm yorumunu pardon :D Ya evet normal muhabbetimiz de iyi oturup sohbet muhabbet edebiliyoruz. Ya ondan önce bir sevgilim vardı mesela çocukla oturup iki konuşamıyoduk. Onunla hem sohbetimiz iyi hem seks de sadece seks değil o da eğlenceli oluyor onunla. Bir de hani bazı insanlar bencil oluyor ya onda o yok. O yüzden ben onunla her anlamda uyumlu olduğumuzu düşünüyorum. O ne düşünüyor bilmiyorum ama :D En son Ağustostaydı sonra ben biraz depresyona girdim :D Sonra yeni iş sınavlar falan derken konuşmadık şimdiye kadar. İki gün önce de yazdım işte nasılsın diye. Hemen buluşmak istedi :D
Normal buluşmak istemesi özlemiş hahahah dediğim gibi normalde de iyi anlaştığınız için sana yaptığı davranış, seks bir başkasına normal gelse de sana ekstra iyi gelecek. İyi sevgili olmuyorsunuz o farkı koruyabiliyorsunuz. Ben yapamıyorum ilgi görünce biraz bokunu çıkarana kadar ilgi gösteriyorum fkdkdkskkf ağustostan sonra mesela 3-4 kere yazardım ben en az. Sohbeti güzeldir ama sadece seks istiyor belli ama sanırım sen de fazlasını istemiyorsun zaten.
Aslında isteyebilirdim. Ama işte sevgili olunca bir sürü problemler dertler falan. Cidden ona enerji harcamak istemiyorum. Hayatım yeterince zor ve yoğun. Iş güç okul staj falan. O yüzden şimdilik böyle devam etsin diyorum artık.
Ya öyle ısrarcı biri olsa ben doğurdum direkt bu arada 😅 O yüzden böylesi daha iyi. Ben zaten anlattım durumu. O da saygı gösterdi. Istersem benim yazmamı istedi. Ama aynı zamanda beni whatsapptan Instagram'dan takip ediyordu sürekli. (Bu arada depresyona girince onu da Instagram'dan falan çıkardım ona rağmen her hikayeme bakıyordu xuebdh) Sonra ben biraz kendime geldim de öyle yazdım 😅 umarım bişey demez bu konuyla ilgili 😅😅
Desin canım ne diyecek en fazla çıkardın diye 2 şaplak atar işine gelir hahahhahahaha anladım o depresyon zamanını bilirim sıkıntıdır. Atlatmana sevindim. Yaparsanız haber et gkdkfkdkofp
Yok ya öyle bişey yapmaz 😂😂 Aklıma şey geldi. Bak düşün ben ustteyim o altta. İlk seferde penisi dışarı çıktı diye ben böyle canı acimistir diye ayy yaptım. Sonra böyle endişeli şekilde noldu canın mı acıdı dedi xinedubdhd Dedim yok senin acıdı diye öyle dedim. O da yok yok bişey olmaz dedi yinejsnsjs Ya bir insan seks sırasında nasıl o histen çıkıp da böyle empati yapabilir duebduhs hayatımda ilk kez böyle bişey yaşadım.
Dkdkdkslfkdkdlkskdkdkskdkskxkdksk yavrum sen hep hödüklerle mi ilişki yaşadın? Dkskfkskfkskkfskkdks kız haaret kalmış ince düşünceye koptum yav 😂 tamam sert olunur da bu düşünülebilir yani de sen de haklısın herkes demez
Ya bi tek ona karşı böyleyim ona karşı çok bir tutku hissediyorum. Geçen gün başka birisiyle denedik ama hiç istemedim sadece öpüştük o kadar xhdbjd başkalarına libidom aşırı yerlerde 😂😂
Hayır tabiiki de. O 3 yıllık bir arkadasimdi. Bana hislerini söyledi. Denedik ama bir çekim hissetmedim ona karşı. Onun dışında bu çocuktan önce zaten uzun zamandır kimse yoktu.
Ya yok sevmek istemiyorum 😅 Yani böyle aşırı bir tutku istek hissediyorum ona karşı. Ve seks sırasında da normalde de bana karşı çok empatik ve nazik yaklaşıyor çok hoşuma gidiyor o. Valla sevgilim olan hiç kimseden bile bu kadar nezaket empati görmemiştim. Bir de iş iliskiye dönünce bir sürü sorunlar problemler oluyor. Cidden artık bunu kaldıramıyorum. Birbirimizi mutlu edelim yeter işte.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Hayır hiç normal değil.
normal bende de oluyor. hatta bu sabah bile düşünmekten iki saat uyuyamadım değiştirdiğim üçüncü külot olacak :D
Biraz abartı mı sanki?:) 3 fazla değil mi?:)
@rcans 2 saatte 3 külot da fazlaymış kanka 😂😂
E yardım edeyim rahatlamana😋😁
Onu diyorum ben de :) ha sizin orgazmınız bizden farklı belki daha kolay. Bizim de oldu arka arkaya yaprığımız da 3. Nün isteği için 2 erken ama siz kadınlar farklısınız belki de olabilir ama soru sahibine de fazla geldi hahaha
hayır iki saat düşündüm ondan öncesi var dün öğlenden beri 3 külot :D :D
Off o külotlari yalasam
O zaman normal. 2. Ye doymamak okey sabah işe giderken benimkinin de tadı damağımda kaldı öğle arasına giriyim halledicem ckdkdkskfkskod
Çekim kuvvetinin şiddetinden kaynaklanıyor. Her şeyi sorgulama tadını çıkar. Bi çoğumuz hasret kaldık böyle duygulara.
Ahhhh senin gibi bi hatun istiyorum ya cokmu sey istiyorummm offf
😂😂😂
Hem islak hem tutkulu ne guzel ya
Ben de herkese böyle değilim tabii. Çok uzunca bir zaman sonra birine karşı böyle tutkulu hislerim oluştu 😅
Ne guzel ne sansli adam
Bende öyle buluşacağımız zaman bile dayanamayıp mastürbasyon yapıp gidiyorum yanına 😅😂
Benimki de öyle midir acaba hynejsn
Bilemem senden ne kadar haz aldığına bağlı
Aslında böyle bi 2 ay ara vermiştik. Ben yoğun bir surecteydim. Ama cidden iyi seksi özlüyor insan galiba 😂 geçen biraz içmiştim ona yazdım. Ertesi sabah bana tekrar yazmış emin olmak için iyi misin diye hxjejynsjsn
Hahaha havalara uçmuştur o yüzden
Jenyiebsj büyük ihtimalle ben de güldüm zaten hahahah
İşler açılmış çocuğun gülecek tabi
Yok be bence onun başkaları da vardır
Olsa bile farklı tat haz var yani
ten uyumu ve etkileşim çok demekki öyleyse normal tabi
Zaten herkese ıslansan sorun var derim :) normal muhabbetinizde de sana ilgili ki bence hoşuna gidiyor. En son ne zaman yaptınız?:)
Kızın yorumuna cevabımda cevaplıyorsun bu yorumunu cevaplamıyorsun ayıp hahahaha
Yeni gördüm yorumunu pardon :D Ya evet normal muhabbetimiz de iyi oturup sohbet muhabbet edebiliyoruz. Ya ondan önce bir sevgilim vardı mesela çocukla oturup iki konuşamıyoduk. Onunla hem sohbetimiz iyi hem seks de sadece seks değil o da eğlenceli oluyor onunla. Bir de hani bazı insanlar bencil oluyor ya onda o yok. O yüzden ben onunla her anlamda uyumlu olduğumuzu düşünüyorum. O ne düşünüyor bilmiyorum ama :D En son Ağustostaydı sonra ben biraz depresyona girdim :D Sonra yeni iş sınavlar falan derken konuşmadık şimdiye kadar. İki gün önce de yazdım işte nasılsın diye. Hemen buluşmak istedi :D
Normal buluşmak istemesi özlemiş hahahah dediğim gibi normalde de iyi anlaştığınız için sana yaptığı davranış, seks bir başkasına normal gelse de sana ekstra iyi gelecek. İyi sevgili olmuyorsunuz o farkı koruyabiliyorsunuz. Ben yapamıyorum ilgi görünce biraz bokunu çıkarana kadar ilgi gösteriyorum fkdkdkskkf ağustostan sonra mesela 3-4 kere yazardım ben en az. Sohbeti güzeldir ama sadece seks istiyor belli ama sanırım sen de fazlasını istemiyorsun zaten.
Aslında isteyebilirdim. Ama işte sevgili olunca bir sürü problemler dertler falan. Cidden ona enerji harcamak istemiyorum. Hayatım yeterince zor ve yoğun. Iş güç okul staj falan. O yüzden şimdilik böyle devam etsin diyorum artık.
Ya öyle ısrarcı biri olsa ben doğurdum direkt bu arada 😅 O yüzden böylesi daha iyi. Ben zaten anlattım durumu. O da saygı gösterdi. Istersem benim yazmamı istedi. Ama aynı zamanda beni whatsapptan Instagram'dan takip ediyordu sürekli. (Bu arada depresyona girince onu da Instagram'dan falan çıkardım ona rağmen her hikayeme bakıyordu xuebdh)
Sonra ben biraz kendime geldim de öyle yazdım 😅 umarım bişey demez bu konuyla ilgili 😅😅
Soğurdum*
Desin canım ne diyecek en fazla çıkardın diye 2 şaplak atar işine gelir hahahhahahaha anladım o depresyon zamanını bilirim sıkıntıdır. Atlatmana sevindim. Yaparsanız haber et gkdkfkdkofp
Yok ya öyle bişey yapmaz 😂😂 Aklıma şey geldi. Bak düşün ben ustteyim o altta. İlk seferde penisi dışarı çıktı diye ben böyle canı acimistir diye ayy yaptım. Sonra böyle endişeli şekilde noldu canın mı acıdı dedi xinedubdhd Dedim yok senin acıdı diye öyle dedim. O da yok yok bişey olmaz dedi yinejsnsjs Ya bir insan seks sırasında nasıl o histen çıkıp da böyle empati yapabilir duebduhs hayatımda ilk kez böyle bişey yaşadım.
Dkdkdkslfkdkdlkskdkdkskdkskxkdksk yavrum sen hep hödüklerle mi ilişki yaşadın? Dkskfkskfkskkfskkdks kız haaret kalmış ince düşünceye koptum yav 😂 tamam sert olunur da bu düşünülebilir yani de sen de haklısın herkes demez
Ya napiyim bunu ben eski sevgilime yapsam bir ton laf ederdi xurbjxbd ben o yüzden cinsellikten soğudum ilişkiden soğudum zaten 🥲🥲🥲
Diyorum ya sana hödükleri gelmiş hep fkskfkskkfksldkd evet ama herkes de noldu demez canım çocuğun da hakkını yemeyelim. Sen kaç yaşındasın?
28
Hmm büyükmüşsün diyorum bayağı bir şey yaşamışsın ckdkfkdofk
Ne alaka jjrjdjdj
Öyle söyleyesim geldi gmdkfkslfl
Evet cok normal.. heycanlanuyon libidon yükseliyor.. adrenalin yasadigin icin..
Düşünürsen ıslanırsın tabi, düşünmezsen ıslanmazsın.
Normal seni etkilemiş demekki çok normal
Umarım ilerde pişman olmazsınn
Neden
İlerde sevdiğin kişi bakire olmayışını sorun ederse diye
Türkiye'de yaşamıyorum. Öyle bağnaz insanlarla da işim olmaz zaten :)
Normal değil çok heyecanlısın belli ki
Yok be ilk kez değil ama onunla çok tutkulu oluyor 🫠
O zaman o kişi çok etkiliyor
Demekki çok arzuluyorsun.
sen yanmışsın işinde iyiyse normal
Nasil dusunuyorsunda islaniyorsun
Fazla isteklesin
Ya bi tek ona karşı böyleyim ona karşı çok bir tutku hissediyorum. Geçen gün başka birisiyle denedik ama hiç istemedim sadece öpüştük o kadar xhdbjd başkalarına libidom aşırı yerlerde 😂😂
Her gelene veriyor musun
Hayır tabiiki de. O 3 yıllık bir arkadasimdi. Bana hislerini söyledi. Denedik ama bir çekim hissetmedim ona karşı. Onun dışında bu çocuktan önce zaten uzun zamandır kimse yoktu.
İyi bakalım.
Normal evet
Normaldir amasyada
İstek var demek
Normal
Ne zamandır yapiyorsunuz
Kaybetme onu
anormal
Olur öyle şeyler
Ciddi misin sen ne yapmış sana ya jdmskskke
Vay anasını be
Normal
amaca uygun zaten
Fb yani
Evet. Ama tabii beraber zaman da geçiriyoruz sadece seks yapıp bay bay değil xjnsj
Sen seviyorsun bemce bunu
Ya yok sevmek istemiyorum 😅 Yani böyle aşırı bir tutku istek hissediyorum ona karşı. Ve seks sırasında da normalde de bana karşı çok empatik ve nazik yaklaşıyor çok hoşuma gidiyor o. Valla sevgilim olan hiç kimseden bile bu kadar nezaket empati görmemiştim. Bir de iş iliskiye dönünce bir sürü sorunlar problemler oluyor. Cidden artık bunu kaldıramıyorum. Birbirimizi mutlu edelim yeter işte.
Hmm ne güzel ya keşke bende senin gibi düşünen birini bulsaydım
Normal
Yanmışsın