Neyden korkuyorsun ki? Seks yapmak için cesarete değil, karşılıklı cinsel arzu duyduğun birine ihtiyacın var.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Sabah azgınlığın üzerinde. Ben de şimdi uyandım işe gideceğim. Karım olsaydın hem doyup hem de seni doyurarak işe giderdim. Sabah seksimiz harika olurdu
İstediğin şey bende yok. Olmayan bir şeyi sana veremem. Senin gibi sahte hesaplarla sosyal medyada maske altına girip gezinmiyorum. Neysem oyum. Cinsellik için de libidom en tavan noktada olsa bile burnu kalkık bi kızı kadını çekmedim çekemem. Yoluna gidebilirsin. Bu yıkıcı ve dik kafanla daha çok böyle yalnız kalacaksın. Senden eş sevgili olmaz. Ailenin muhafazakarlığı, seni narsist bencil yapmış
Guru oluşun ya da sahip oldukların problem değil. Davranış biçimin ve keskinliğin problem. Hiç orta yol ya da yapıcı değilsin. Hep benim dediğim olacak ya da yıkıcıyım tarzın var. Böyle biriyle yatakta da olmaz
Merak etme kim olduğun ortaya çıksa da guru da olsan burada geçici biriyim ve ölsem bile benden başkası bilmeyecek. Anlıyorum seni ama gerçekten mevcut ünvanın benim için önemli değil ve güven bağı sohbet önemli benim için. İnsanları sahip oldukları statüye ya da maddi şeylere göre nitelendirmiyorum
Ya ben guru olmayı iyi bi şeymiş gibi mi gösterdim 😀 sadece hesabı silmek istemiyorum istediğim kadar soru sorabildiğim için bu yüzden daha temkinli oluyorum yani senin de umrunda olsaydı çoktan bi fake açmıştın neyse boş ver
Yoo aslında kafanda biraz büyütmüşsün bence. bakirelil durumları. söylemişsin ya seviştiğimle evleneceğimi bilsem yaşarım diye. bence kafanda bu sorun senin sevişmeni engelliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
gidip sevişebilirsiniz.
Kız kıza dene önce alıştıktan sonra erkeklede cesaret gelir
Neyden korkuyorsun ki? Seks yapmak için cesarete değil, karşılıklı cinsel arzu duyduğun birine ihtiyacın var.
Sabah azgınlığın üzerinde. Ben de şimdi uyandım işe gideceğim. Karım olsaydın hem doyup hem de seni doyurarak işe giderdim. Sabah seksimiz harika olurdu
Ya of öyle demeee ıslanıyorum
Yönetim sildi
Ben böyle işin… insanlar iletişim kurmayacaksa ne anlamı var bu uygulamanın. Özelden konuşma diye bir şey yoksa niye o kutu var
Bu modlar kimse kıskanıyor mu ne bi şey yazdığın da yok ama ben dediğim gibi yapılmazsa konuşmayı düşünmüyorum
İstediğin şey bende yok. Olmayan bir şeyi sana veremem. Senin gibi sahte hesaplarla sosyal medyada maske altına girip gezinmiyorum. Neysem oyum. Cinsellik için de libidom en tavan noktada olsa bile burnu kalkık bi kızı kadını çekmedim çekemem. Yoluna gidebilirsin. Bu yıkıcı ve dik kafanla daha çok böyle yalnız kalacaksın. Senden eş sevgili olmaz. Ailenin muhafazakarlığı, seni narsist bencil yapmış
Guru oluşun ya da sahip oldukların problem değil. Davranış biçimin ve keskinliğin problem. Hiç orta yol ya da yapıcı değilsin. Hep benim dediğim olacak ya da yıkıcıyım tarzın var. Böyle biriyle yatakta da olmaz
Merak etme kim olduğun ortaya çıksa da guru da olsan burada geçici biriyim ve ölsem bile benden başkası bilmeyecek. Anlıyorum seni ama gerçekten mevcut ünvanın benim için önemli değil ve güven bağı sohbet önemli benim için. İnsanları sahip oldukları statüye ya da maddi şeylere göre nitelendirmiyorum
Ya ben guru olmayı iyi bi şeymiş gibi mi gösterdim 😀 sadece hesabı silmek istemiyorum istediğim kadar soru sorabildiğim için bu yüzden daha temkinli oluyorum yani senin de umrunda olsaydı çoktan bi fake açmıştın neyse boş ver
İsteklerim ve arzuların olabilir ama doğru kişiyi bulmak biraz zaman alır
Eger amasyada olursan güvenilir biri var hem yardimci olur
Biraz iç bunu seni daha rahatlacak ve istediğini rahatça yapabilirsin ama kafayı bulma
Evlenmeden yapan bir çok kişi pişman ama lütfen eşini bekle sabret ilkler güzel ve değerlidir
Görüş yok mu görüşüp kaçamak yapabileceğin bir partnerin
Neden yok cesaret ben yardımcı olurum.
sabah sabah ne güzel doyardık dimi beraber
Sus kız bi duyan olacak. Adını çıkacak. Bizde bizde.
Bu hisleri herhangi biriyle yaşamak senin için çok tehlikeli. Dikkatli ol.
Yeni hesap mı oluşturdun? Sitede yeni misin?
Ben de istiyorum ya partner yok, ev yok.
Evi olan bir partner bulsam iyi olacak.
Evi de sen bul zahmet olmazsa
Tam birleşme olmadan seviş sürtün penisi eline al göğüslerini vs ellet öncee sonra ileri gidersin
bir şey olmaz ya
Adımını at sen
Gerisi geliyor
Alkol al partneunle rahatlaır ve libidoyu arttırır
Sen bu işi biliyorsun
😅😅
Cokta etkili yontemmmmm
Evet
Neden cesaret edemiyorsun?
Bilmiyorum ya zina yapmak kolay gelmiyor bana ama seviştiğim kişiyle evleneceğimi bilsem yaşardım
Yoo aslında kafanda biraz büyütmüşsün bence. bakirelil durumları. söylemişsin ya seviştiğimle evleneceğimi bilsem yaşarım diye. bence kafanda bu sorun senin sevişmeni engelliyor
Evet kullanılmak istemiyorum
Yani somucta kendini kullandırtma ama kendinde yapmak istersen kullandırma ollmaz. bu arada istekli misin genel olarak?
Evlenelince yap ya da kendini tatmin et
Kendimi tatmin ediyorum da yetmiyor artık abazalaşmaya başladım bi doysam azgınlığıö diner belki
Bizdede aynı durum ama zina günahina deymez girmeye
Bende öyle düşünüyorum ya ama şimdi seviştiğim kişiyle evlensem o da tam zina sayılıyor mu 🙄 kendimi avutmaya çalışıyorum ama sayılmamlı
Nikah etmeden yaparsan zinadir nikahı yap helal ne yaparsan yap
Evlenecek kimse yok ama belki kaderimde 35e kadar evlenmek yok nasıl dayancam
Sabret seninde olur evlenme teklifi bile aldım ben ama arkadaşiz şu an
Kimden aldın kız arkadaşından mı
Evet
Tuhaf 😂😂😂 kızlar artık evlenme teklifi mi ediyor ama bak sana bende eridim hem istekli olup hem kendine hakim olan erkek benim için 10 0 önde
Eyw sağol dayanıyom çünkü hazır değilim maddi yönden
burada takipçime bak anlarsin
Canına tak demiş 😄
Bul birini sexting ile başla
Neden korkuyorsun ki. Bacaklarını açıp yatacaksın
Bu işler anlık oluyoe
O zaman yapma koçanı bekle
O zaman evliliği bekleyeceksin
Güvendin birini bulmalisin
Bul birini seviş çok mu
Cesaretini topla ve yap
eğer ilkse güvendiğin ve özel birini bekle