Cinsel Yaşam Seks yapmak istiyorum. Çok bir şey istemiyorum değil mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Ama böyle kılsız, tüysüz, kaslı, temiz, kötü kokmayan, elleri düzğün olan biri. Çok bişi istemiyorum demi Seks yapmak istiyorum. Çok bir şey istemiyorum değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
GᴇᴄᴇMᴀᴠɪꜱɪ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl çok şey istiyorsun eminim öyle biri sana bakmaz zaten 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Bu soruyu açık yazsaydım adım kadar eminim bana sulanırdın Yorumla GᴇᴄᴇMᴀᴠɪꜱɪ 1 yıl ahahah öyle diyeni çok gördüm kendini bi halt sanan kızların çirkinliğini Yorumla Soran 1 yıl Allahtan öyle değilim Yorumla GᴇᴄᴇMᴀᴠɪꜱɪ 1 yıl iyi bakalım öyle olsun gizli üye Yorumla Soran 1 yıl Öyle :) Yorumla GᴇᴄᴇMᴀᴠɪꜱɪ 1 yıl :) Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Diğerlerini anladım da elleri düzgün nasıl oluyor 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Tırtıklı olmicak vucüdumada gezdiridğinde canımı yakmasın Yorumla hakankerem2020 1 yıl Çok ulaşılamayacak kriterler değil bulursun yani. Yorumla Soran 1 yıl İnancım kayboldu Yorumla hakankerem2020 1 yıl Temizliğini bilmem de spor salonuna giden vücut çalışanlara bak kas vardır kıl da yoktur. Yapmadan önce de duş aldırırsin. Olur biter yani. Ama önemli olan şu o seni tatmin edebilecek mi. Yorumla Soran 1 yıl Oda var aklıma giridin gerçekten tenksss Yorumla hakankerem2020 1 yıl Bol şanslar beybi Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. böyle biriyim de ne bilim şimdi bisey diyemedim 0 0 Yorumla
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yani hepsini bi arada bulmak biraz zor olabilir, arama motorlarından aramayı daraltın :)) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Oda pembe sarışın temiz mis kokulu birini isteyecek 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Oda benim işte Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne güzle o zaman Yorumla Soran 1 yıl Kılsız kaslı temiz kokan erkek yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Var var az ara bulursun Yorumla
Drejkanno Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Doğu güneydoğu ve karadeniz elendi. İç Anadolu muallakta ege ve Marmara yarışıyor. Yok ya çok şey istemiyorsun 😂 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Olamazzzz Yorumla Drejkanno 1 yıl Bu dediğin yılın sadece 5 günü böyle oluyorum Yorumla Soran 1 yıl Niye 5 Yorumla Drejkanno 1 yıl Sürekli kıl almayla uğraşamam Yorumla Drejkanno 1 yıl Antebe gelirsen alırım yoksa uğraşamam Yorumla Soran 1 yıl Jilet ile alma Yorumla Drejkanno 1 yıl Asla jilet olmaz asla Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kılsız da nasıl kılsız. Kadın gibi koluna bacağına da ağda yapmasın erkek yani. 0 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Sabret ya 1 10 Yorumla Soran 1 yıl Ne sabret nasıl yapıcam Yorumla Board-Tennis 1 yıl İlerde eşinle yapmak çok daha güvenli ve ilişkiyi daha sağlam yapmazmıydı Yorumla Soran 1 yıl Sence hangi erkek kendini tuttu karısına Yorumla Board-Tennis 1 yıl Ben ve benim gibiler var yani isteyen bulur Yorumla Soran 1 yıl Orası da öyle ama benim düşüncem kalmadı Yorumla Board-Tennis 1 yıl Eee herkes yapıyor diye bizlerde yapalım kimse kalmasın o zaman Yorumla Soran 1 yıl Helal olsun sana Yorumla Board-Tennis 1 yıl Dayanırsan benden de sana aferin 😅 Yorumla Soran 1 yıl Dayanırım nefsime sahip çıkıyorum ben Yorumla Board-Tennis 1 yıl Bir şu yazdığına bakıyorum birde soruna bakıyorum 😅😅 Yorumla
Kamasutraaa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı. Duyguya gerek yok diyorsun yani 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Bunlar olunca duygu tavan ufff Yorumla Kamasutraaa 1 yıl Neyse güzel troll Yorumla Soran 1 yıl Hislerim şaka değil ama her neyse Yorumla Kamasutraaa 1 yıl His yok şu an anlattığın bir şey de ya da tarifte Yorumla Soran 1 yıl Ney Yorumla Kamasutraaa 1 yıl Neyse saldım Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Abaza dolu burası bulursun 0 1 Yorumla Soran 1 yıl O dediklerin hep kıllı Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çikolata sos? 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Neden olmasın boynundan aşağa doğru döküp yalamak isterim Yorumla Slalombebeğim 1 yıl Bitter? Yorumla Soran 1 yıl Oranı kaç Yorumla Slalombebeğim 1 yıl %60 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Siparişiniz alınmıştır👽 3 1 Yorumla Soran 1 yıl Senin ile de yapabiliriz 😋 Yorumla
Annunaki16 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 83% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kriterlerine bir şey diyemem ama istersen olur 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çok değil tarife uygun var tercih senin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bakiresindir bide kesin 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Değilm de konunun bakirelik ile ne ilgisi var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Böyle istekli olanlar genelde bakireler oluyor ondan Yorumla Soran 1 yıl İstekli bir erkek o zaman hiç ilişkiye girmemiş erkektir öyle mi Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Biskolata reklamına çok mu bakıyorsun:)) 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Yok hayır da hayalimde ki seks böyle bunu gerçeğe vurmak istiyorum ağzımdan kıl çıkarmak istemiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayaller hayatlar. herkesin bir cok isteği olabilirde kismet diye de bir sey var. O ne olacak? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ya da bir biseks erkek bulacaksın. Onlar dedigin gibi olabilir... Yorumla Soran 1 yıl Erkek ile ilişkiye girmek isterim öyle saçma sapan düşünceler olan biri değil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oda erkek sonucta. O zaman sporcu birini bulacaksın. Futbolcu olabilir. Onlar kıllarını alıyor. Yorumla
NükleerBaşlıklıAdam Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl İlk mi 0 4 Yorumla Soran 1 yıl İlk değil ya kılsız olsun yeterki ağzıma hep kıl geliyor öğürmeye başlıyorum Yorumla NükleerBaşlıklıAdam 1 yıl Hahaha sesli güldüm ya kusura bakma ama haklısın yani neden öğüresin ki temiz temiz bal dök yala Yorumla Soran 1 yıl oral seks yapıyorum ağzıma ful kıl doluyor yalamaya başlıyorum ağzım kıl iğrenç Yorumla NükleerBaşlıklıAdam 1 yıl Güzel değil doğru dedim ya kılsız olması senin için daha iyi ama ne kadar güzel yaptığın da tartışılır ☺️ Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hemen evlen 0 0 Yorumla
Nanelimon09 Takip Et Bilge Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 628 cevap paylaştı. En son ne zaman yaptın peki 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok şey istiyorsun 0 0 Yorumla
obirgezgin1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. Yok ya normal 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sanki Pizza istiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Benim özellikler bende Pembe temiz istyrm 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kıl yok hiç korkmuyorum da aksine ten kokum kizlarin hoşuna gidiyor Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Var öylesi knk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
çok şey istiyorsun eminim öyle biri sana bakmaz zaten
Bu soruyu açık yazsaydım adım kadar eminim bana sulanırdın
ahahah öyle diyeni çok gördüm kendini bi halt sanan kızların çirkinliğini
Allahtan öyle değilim
iyi bakalım öyle olsun gizli üye
Öyle :)
:)
Diğerlerini anladım da elleri düzgün nasıl oluyor
Tırtıklı olmicak vucüdumada gezdiridğinde canımı yakmasın
Çok ulaşılamayacak kriterler değil bulursun yani.
İnancım kayboldu
Temizliğini bilmem de spor salonuna giden vücut çalışanlara bak kas vardır kıl da yoktur. Yapmadan önce de duş aldırırsin. Olur biter yani. Ama önemli olan şu o seni tatmin edebilecek mi.
Oda var aklıma giridin gerçekten tenksss
Bol şanslar beybi
böyle biriyim de ne bilim şimdi bisey diyemedim
Yani hepsini bi arada bulmak biraz zor olabilir, arama motorlarından aramayı daraltın :))
Oda pembe sarışın temiz mis kokulu birini isteyecek
Oda benim işte
Ne güzle o zaman
Kılsız kaslı temiz kokan erkek yok
Var var az ara bulursun
Kas haric bütün hepsi mevcut cok guzel kokarım oyle derler yani
Doğu güneydoğu ve karadeniz elendi. İç Anadolu muallakta ege ve Marmara yarışıyor. Yok ya çok şey istemiyorsun 😂
Olamazzzz
Bu dediğin yılın sadece 5 günü böyle oluyorum
Niye 5
Sürekli kıl almayla uğraşamam
Antebe gelirsen alırım yoksa uğraşamam
Jilet ile alma
Asla jilet olmaz asla
Kılsız da nasıl kılsız. Kadın gibi koluna bacağına da ağda yapmasın erkek yani.
Sabret ya
Ne sabret nasıl yapıcam
İlerde eşinle yapmak çok daha güvenli ve ilişkiyi daha sağlam yapmazmıydı
Sence hangi erkek kendini tuttu karısına
Ben ve benim gibiler var yani isteyen bulur
Orası da öyle ama benim düşüncem kalmadı
Eee herkes yapıyor diye bizlerde yapalım kimse kalmasın o zaman
Helal olsun sana
Dayanırsan benden de sana aferin 😅
Dayanırım nefsime sahip çıkıyorum ben
Bir şu yazdığına bakıyorum birde soruna bakıyorum 😅😅
Duyguya gerek yok diyorsun yani
Bunlar olunca duygu tavan ufff
Neyse güzel troll
Hislerim şaka değil ama her neyse
His yok şu an anlattığın bir şey de ya da tarifte
Ney
Neyse saldım
Abaza dolu burası bulursun
O dediklerin hep kıllı
Çikolata sos?
Neden olmasın boynundan aşağa doğru döküp yalamak isterim
Bitter?
Oranı kaç
%60
Siparişiniz alınmıştır👽
Senin ile de yapabiliriz 😋
Kriterlerine bir şey diyemem ama istersen olur
Çok değil tarife uygun var tercih senin
Kıl tüy de elendik hocam gidiyoruz
Bakiresindir bide kesin
Değilm de konunun bakirelik ile ne ilgisi var
Böyle istekli olanlar genelde bakireler oluyor ondan
İstekli bir erkek o zaman hiç ilişkiye girmemiş erkektir öyle mi
Biskolata reklamına çok mu bakıyorsun:))
Yok hayır da hayalimde ki seks böyle bunu gerçeğe vurmak istiyorum ağzımdan kıl çıkarmak istemiyorum
Hayaller hayatlar. herkesin bir cok isteği olabilirde kismet diye de bir sey var. O ne olacak?
ya da bir biseks erkek bulacaksın. Onlar dedigin gibi olabilir...
Erkek ile ilişkiye girmek isterim öyle saçma sapan düşünceler olan biri değil
Oda erkek sonucta. O zaman sporcu birini bulacaksın. Futbolcu olabilir. Onlar kıllarını alıyor.
İlk mi
İlk değil ya kılsız olsun yeterki ağzıma hep kıl geliyor öğürmeye başlıyorum
Hahaha sesli güldüm ya kusura bakma ama haklısın yani neden öğüresin ki temiz temiz bal dök yala
oral seks yapıyorum ağzıma ful kıl doluyor yalamaya başlıyorum ağzım kıl iğrenç
Güzel değil doğru dedim ya kılsız olması senin için daha iyi ama ne kadar güzel yaptığın da tartışılır ☺️
Hemen evlen
En son ne zaman yaptın peki
Bulamazsin
Bende istiyorum kılsız tüysüz şeftali 😉
Geldim Geldim
Normal
Çok şey istiyorsun
Yok ya normal
Sanki Pizza istiyor
Benim özellikler bende Pembe temiz istyrm
Kıl yok hiç korkmuyorum da aksine ten kokum kizlarin hoşuna gidiyor
Var öylesi knk