Neden karışık duygular yaşıyorum?

Eski sevgilimden ayrilali 6 ay oldu birlikteydik 1 yıldır falan aynı şehirde sonra yollarımız ayrıldı uzak mesafeye döndü iliskimiz ve aramızda yüzeysel şeyler oldu oral falan o an her şey güzel geliyor insana o yasananlardan 2 3 ay sonra iliskimiz toksiklesmeye basladi sürekli kavga ediyorduk değerli hissettirmiyordu ilgi yoktu bahane vardı ben kendim için cabalattiriyodum falan anlasilmiyodum kısaca beni yordu hep suçladı bitirme kararı aldım ne kadar sevsemde ama yükseldiğim anlar o aklıma geliyor yasadiklarim.. arzuluyorum bazen ama sonra o atıp tuttukları aklıma geliyor benim hakkımda falan başka kızlari eve cagirmasi geliyor aklıma... sonra onlardan yüz bulamayınca bana özledim seni çok seviyorum deyip hediye göndermeler falanda filanda sonra soğuyorum değmeyen biri için bunları yasadigima o kadar pismanimki zamanimi vaktimi ayırdığım birlikte olduğum için... geriye pismanlik kaldı koskoca nasıl unutucam onu? Sevmiyorum bir duygum yok arada merak ediyorum aklıma gelince de nefret ediyorum değmeyen biri ile bu özel anları yaşadığım için çünkü evlenmeyi düşünüyordum onunla ama o kendi elleriyle itti beni kendinden bu pismanlik nasıl geçer onunla yaşadığım her şey için pismanim 😔
Neden karışık duygular yaşıyorum?