zorla olan dısında kimseyle bir sey yapmadım evlenmeden once sadece bakire degilim dedim sorun etmedi her sey iyiydi sonrasinda tartisirken bir anda yuzume vurdu bunu kan beynime sıcradı ve anlattım utanctan yerin dibine girdi dunden beri ozur diliyor ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yıl"Aşkım, sevgilim bakire olmaman inan benim için hiç önemli değil" diyen ataerkil sığırların yüzde 90'ı ilk fırsatta, ilk tartışmada bunu kadının yüzüne vurur... "Seni kusurlu, ayıplı halinle kabul ettim" der, bunu da kadına lütufta bulunmuş gibi gösterir. Eşin, kusura bakma da kaypak ve y.. vşak.
012 Yorumla
Soran1 yılBu yüzden keşke diktirseydim. Erkeklere güven olmuyor
- 1 yıl
Kendi isteğinle evlenmeden önce başkasıyla seks yapmış olsaydın da haklı olmazdı. Bunu bilerek evlenmiş çünkü.
Soran1 yılİşte sorun da benim kendi isteğimle yapmamam.
- 1 yıl
Kendi isteğiyle olması da, zorla olması da sorun değil. Bunu bilerek evlenmiş mi? Evlenmiş... Eee, evlendikten sonra bunu niye gündeme getiriyorsun g.. öt?
- 1 yıl
Diktirip evlenmek de sahtekar kezbanların işi... Evlenirken koca kişisini kandırmaktan rahatsızlık duymuyorlar çünkü.
Soran1 yılDiğer türlü de terk ediliyorlar
- 1 yıl
Olabilir. Bakire olmadığınız için sizden ayrılan erkeklere kıymet vermeyi bırakırsanız sorununuz kalmaz. Aptal mısınız siz, bir erkeğin sizi geçmişinizle yargılamasına izin veriyorsunuz?
Soran1 yılBir evlilik kolay bozulmuyor. Benim durumumda olan vardır. Böylelerini kandırmak en iyisi
- 1 yıl
Kadın olsam, bakire değilim diye beni istemeyen erkeğe ağız dolusu S.. KTİR GİT derdim.
Soran1 yılİstedi zaten sorun etmedi başta. Evlendikten sonra gerçek yüzü ortaya çıktı..
- 1 yıl
Kezbanlık bu işte... Bakire olmadığınız için sizi istemeyen erkeklere hak vermekle onları gereksiz yere yüceltiyorsunuz. Sizden bekaret talep etmeye hakları varmış gibi.
Soran1 yılSordu ve cevap verdim.
En İyi Cevaplar
Seni böyle sevmiş kabul etmiş affet bence sen onu sinirlendiren bişey dedin yaptın oda yüzüne vurdu adam seni böyle kabul etmiş sende naz mı yapacan
02 Yorumla
Soran1 yılSen suçu bende ara kardeşim. Sadece kavga ediyorduk bir anda söyledi. Naz yapacak bir durum yok ben kendisine söyledim ayrıca bekaretimi de öyle keyfimden kaybetmedim istismar diyorum. Kabul etmesi onun bana acıması veya iyilik yaptığı anlamına gelmiyor. Bir kadın olarak böyle düşünmen ne kadar üzücü
- 1 yıl
Yanlış anlama beni ama bekaret erkekler için gerçekten önemli şu zamanda sırf kadınları bu yüzden basit görüyorlar bir kadın olarak fikrimi belirtmek isterim ayrıca sizi tanımıyorum sadece böyle davranırsan senden uzaklara gider ne demek istediğimi anladın umarım sonuç ta adam senin kocan tabiki boşanmak ayrılmak senin hakkın ama yuvanı bundan bozma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
Seni böyle kabul etmiş şimdide ters yapıyorsa onun ayıbı ve sen bunu baştan söyledinmi
01 Yorumla
Soran1 yılSöyledim diyorum ya hiç sorun etmedi kurcalamadı. Ben de kimseye anlatamadığım için kendi isteğimle olmadı zorla oldu diyemedim.
Böyle bir şey dile getirilecek bir şey degil, bunu problem edecek kişi baştan bilerek kabul etmeseydi. Birdaha tekrarlamayacaksa affetmek sana kalmış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu durumu evlenmeden önce konuşmayıp evlilik gibi büyük bir adımı nasıl attınız? Bekaret durumu evlenmeden önce açıkça doğru bir şekilde yalansızca söylenmeli konuşulmalı
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl+ diktirmiş olman bakire olduğun anlamına gelmiyor. Diktirmediğin için pişman olmama istinaden diyorum
Soran1 yılKonuştuk diyorum. Okumuyorsunuz sanırım. Değilim dedim ve sorun etmedi, kuracalamadı. Kurcalasaydı belki istismara uğradım derdim
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılbakirelik bacak arasında aranmaz ki
07 Yorumla
Soran1 yılBakireliğimi kendi isteğimle bozmadım ki zaten
- 1 yıl
hayır yanlış anladın bakirelik sadece seks yapmak değil şimdi senin bakireliğin ile sevgilisi eşi olduğu halde başka erkeklerle de seks yapan kadının kafasındaki bakirelik aynı mı onu demeye çalıştım onun için bakirelik bacak arasında değil kafada aranmalı sen ne kadar sadıksın o önemli geçmişinde zorla tecavüze de uğradan ya da çok zevk alarak yaşadığın sekste olsa geçmişisini silim şuanki erkeğine ne kadar sadıksın o daha önemli asıl bakirelikte bence burada yatıyor
Soran1 yılHaklısın asla gözüm dışarda değil benim zaten 2 gündür özür diliyor
- 1 yıl
özür önemli değil bunu biliyor olması önemli ona bunu anlat o zaman daha çok sani anlayacaktır
Soran1 yılBen biliyor sanmıştım bunu söyleyebilecek yüzüme vuracak biri de değildi sanırım geçmişimi kirli sandı
- 1 yıl
olabilir ama kan olayı bilindiği gibi her bakire olandan geliyor diye bir olayda yok o da yanlış bir olay
Soran1 yılTabi ki
Haksız çok büyük haksızlık yapmış sana
02 Yorumla
Soran1 yılKendi isteğimle bakire olmasaydım haklı olur muydu peki
1 yılDaha önce söylediğinde sebebini söylemedin mi
01 Yorumla
Soran1 yılSöylemedim bunu kimseye anlatamadım o da sorun yapmadı üstüne gitmedi
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Söylediğin halde böyle davranması doğru değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Hakli tabi bakireni o bozmamissa amasyada
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBir seferlik affet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılDaha öncede olmasını aynı şey
00 Yorumla Bosanırdım.
20 YorumlaSende evlenmeden verdiğine gitseydin
09 Yorumla
Soran1 yılZorla oldu dedim
Soran1 yılistismar
Soran1 yılİğrenç bir insansın. Burası gizli neden yalan söyleyim ki
Soran1 yılBen gizliyim yalan söyleyecek halim yok
Affet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBitmez bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Haksız