Mastürbasyonun medeni hal ile alakası yoktur. İnsan evliyken de ya da sevgilisi varken de mastürbasyon yapabilmeli. Sadece partnerle de verimli şekilde yaşamak önemli tabi ki her şeyi.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Mastin kadınlar üzerinde çok yararları var. Öncelikle cinsel istek dürtüleri yenileniyor istedikçe istiyosun. Mesela arada sırada eşler birbirine mastürbasyon yapıp tatmin edebilirler illa ilişki olacak diye bişey yok o an ki boşalma ve orzgmi izlemek hoş olabilir. Lakin erkekler üzerinde mastin zararları çok maalesef sonuçta sperm ılık kemiğinden geliyor ne kadar cok spermi çıkarırsa erkeği hem ruhen hemde bedenen yorabilir. Ve doyuma ulaşmiyabilir. Erkeklere no kadınlara yes 😁
Çok doğru söylüyorsun bir insan Yani illaki kendini tatmin edecek diye bir şey yok veya karşılıklı yapacak diye bir şey yok Aynı insan canı ne istiyorsa o şekil yapmalıdır diğerinin düşünüyorum biraz her şeye açık olmak lazım
Evlilerde mastürbasyon yapabilir bu normal bir şey buradaki kilit nokta seks hayatının aktif olması. Eşiyle seks hayatı bitmiş mecburiyetten mastürbasyon yapanlardan bahsetmiyorum ama arada fantezi olsun diye eşine dersin hadi sen okşa elinle beni rahatlat diye. Bunlar normal şeyler.
Öyle gibi görünse bile aslında bekar insan kendi kendine tatmin edecek diye bir şey yok bunun için paralı ilişkiler var Evet her ne kadar insanlar buna iyi gözle Bakmasa bile yapılabiliyor artık yani En kötüsünü söylüyorum para ile olan
Bu evliyken de bekarken de yapılabilecek bir şey medeni durum ile alakası yok insanlar bazen kendi kendini tatmin etmeli zaten kendi kendine zaman geçirmek zevk almanda önemli bir şey
🤔🤔 diyenlerini bilmem de ben kendi adıma konuşacağım
Şöyle ben mastürbasyon yapmam evlenirsem de gider açık açık derim 🤣🤣 sonuçta utanılacak bir şey değil ki bu sen benim eşimsin ve buda senin görevlerinden biri derim oldu bitti
Dileyen, ihtiyaç duyan her yetişkin birey kendini tatmin edebilir. Sonuçta herkesin özel hayatı olduğu için eleştirir yönde yorum yapmayı sevmiyorum. Çünkü beni ilgilendirmez.
Evlilikte bireylerden biri kendini tatmin etmek için extra çaba sarf ediyorsa bu sağlıklı bi ilişkinin olmadığı anlamına gelir. İlişki zamanla sıkıntılı hale gelir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Sonra da eşler arası uyumsuzluk anlaşamama falan derken al sana boşanma. Hayat iki dakikalık zevkten ibaret değil evliysen iki tarafında birbirini tatmin etmesi lazım. Ama herkes her istediği zaman olması imkansız. Sıkın dişinizi anı bekleyin
Gizliden yapanlar diyorum onlar daha tehlikeliler iki yüzlü oluyorlar genelde. İçten pazarlıkçı oluyorlar. Herkese belli edip yapan da zaten ortada geziyor hiçbir sıkıntı olmuyor onlarda.