Ben 32 o 27 yaşında kendisi doktor.. cinsellikte ona tamamen itaat ediyorum oral farklı istediği bütün pozisyonlar hic inkar etmeden bütün kadinligimla doyuruyorum onu , benden tenimden çok haz aldini söylüyor. Ama etrafında inanin okadar kız var ki yaşıtı.. onlarla da oluyodur elbette ama yaşam tarzlarimiz bile uymazken neden benimle birlikte oluyor benden çok daha güzel fizikli kızları istediği anda elde edebilecek kadar yakışıklı zengin biri
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yıliçinizi rahatlatmak değil amacım 24 yaşındayım çevremde konuşmak istesem konuşacağım çok kız var ben kendimi ortalama tip ve gelir olarak buluyorum millet çok yakışıklı desede.
bende 34 yaşında bir bayanla cinsel ilişki yaşıyorum bana arzu duyduğunu söyledi. ve birlikte olduk teni tecrübesi bana çok zevk veriyo başkasını görmüyorum bile. oda aynısını söyler.03 Yorumla
Soran1 yılSanirim bu yaşadigimiz sey
Soran1 yılYasitlarinla neden olmuyosun
Cevap sahibi1 yılAnlaşamıyorum. Nazları bitmiyo. Bide Türk değil bu Türkmen.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bak şimdi bazı kızların güzelliği fiziğinin güzel olması yüzünün güzel olması cinsellikte ten uyumamızın olup ondan çok zevk alacağımız anlamına gelmez kız çok güzel olabilir yatakta hantal gibi yatıyordur pozisyonun üretmeyi bilmez Ten uyumu yoktur bitse de gitsem diye bakar Erkeğe zevk vermez o yüzden görüşmek istemeyiz bazen de gerçekten orta seviyede kızların tel Uyumamız çok mükemmel olur Unutulmaz bir gece yaşatır onlarla defalarca görüşürüz biz erkekleri biraz farklı insanlarız
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
11Cevap
1 yılYaşıt olmak ille de birebir aynı yaşta olmak değil 5 yaş evet çok az bir Aralık değil ama sen de gençsin daha belki yan yanayken belli bile olmuyordur büyük olduğun
23 Yorumla
Soran1 yılYok belli olmuyor hatta yakisiyoruz bile hehe o olgun duruyor baya
- 1 yıl
Benimki de benden küçük boş ver aşkım çıtırlarla takılalım ohhh😍Ayrıca sen de genç bir kadınsın 27-32 kuşak farkı yok sonuçta aranızda
Soran1 yılMutluluklar aşko
- Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı.
1 yılBence aşırı yaş farkı yok 5 yaş normal eğer çok güzel bir kadınsan hoşlanabilir zengin olmasına rağmen
02 Yorumla
Soran1 yılDış gorunusumude çok begeniyor beni çok begendigini söylüyor
- 1 yıl
Çok beğeniyor değil sence sen genel olarak insanlara göre 10 üzerinden kaç güzelsin eğer 9 falansa normal senle beraber olması
- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
1 yılYaş farkınız çok ciddi bir yaş farkı değil. Dikkatli bakılmassa far edilmez bile. Mutluysan keyfini çıkar.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
1 yılBelki olgun seviyor ve cinsel ilişkide itaatkarligin onu daha fazla sana bagliyor
02 Yorumla
Soran1 yılBunu bir kaç kez demişti aslında bana itaat etmen çok hoşuma gidiyor diye
- 1 yıl
Yani erkekler daha çok kendisine itaat eden ve cinsellikte doyuran kadınlara daha tutku ile bağlanırlar
Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Erkek veren bayanı asla kaçırmaz yok demez birdaha bu fırsatı bulamacağını bilir. Alan memnun veren memnun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Senin verdiğin zevki tadı diğerleri veremiyor ise seni birakmaz
00 Yorumla
1 yılDemekki sekste diğerleri senin verdiğin hazzı veremiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok eşli kişilerde bulaşıcı hastalık riski daha fazladır haberin olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSende de var demek ki bir seyler bilmiyom ki gormedim taniyom seni ne diyim simdi
00 Yorumla
1 yılZevk meselesidir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeninle sevismeyi daha cok seviyor diye
13 Yorumla
Soran1 yıl@puzzle89 niye
Gizli Üye(36-45)1 yılAsıl sen niye onunlasin
04 Yorumla
Soran1 yılGenç çok yakışıklı ve zengin olduğu için bütün kadınlarda olduğu gibi hoşuma gidiyor
Cevap sahibi1 yılHem bana bakmaz diyorsun hem onunlasin, bile bile lades
Soran1 yılBana bakıyor ama her fırsatta yanımda e bende genç ve yakışıklı zengin olduğu için onunlayim
Cevap sahibi1 yılSonra üzülme
- Cinsel Yaşam konusunda 628 cevap paylaştı.
1 yılYasam tarzınız nasıl farklı mesela
04 Yorumla
Soran1 yılZengin oğlan fakir kız 😂
- 1 yıl
Nasıl tanıştınız pekiii
Soran1 yılInstagram dan buldu beni
- 1 yıl
Oo o buldu bidee peki nasıl iş fb noktasına geldi
Sorunun cevabı kendin vermişsin zaten 🤭🙈
02 Yorumla
Soran1 yılBenden çok daha güzelleri ve yasitlari var ama
Gizli Üye(25-29)1 yılAşık olabilir