Cinsel Yaşam Anal ilişki seven bir kız hakkında ne düşünürsünüz? Uzatmanolursuun Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Anal ilişki seven bir kız hakkında ne düşünürsünüz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Özgür ve toplum baskısını umursamadan zevkini düşünen bir kadın olduğunu düşünürüm. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. hiç bir şey düşünmem 0 0 Yorumla
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ya kendi tercihidir ama benim hoşuma gider yalnız kendisinden bir şartım olması durumu da var 😁 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olumsuz bir şey düşünmem, düşünecek bir şey yok çünkü. Zevkine düşkün ve zevki için sınırları ve tabuları olmayan kişi derim. 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. zevk almadığınız acı çektiğiniz bir saçmalığı sevmeniz akıl karı değil. üstelik sağlık sorunu yaşıyorsunuz 0 0 Yorumla
justt_tonight Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl kizlar anal sevmez %90. burada anal sorusu soran da genelde pasif gay oluyo 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Wnal seven kız deneyimli seviyorsa yapsin sorun degil 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Şaşırırım! Anal seks erkeğe zevk, kadına ise saçmalık gibi bişeydir bence! 0 0 Yorumla
Yasin190790 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kötü düşünmem bu onun seçimi saygı duyar tadını çıkarmasını isterim 0 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Hiç bir şey düşünmem, seviyorsa ve zevk alıyorsa sorun yok 0 0 Yorumla
Ex-Seraphim Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Seveni var bekaretini bozmamak isteyen var bir şey diyemem 🤦 kadın isterse erkek hayır demez 🤦 0 0 Yorumla
GᴇᴄᴇMᴀᴠɪꜱɪ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Acıyla karışık zevk istediğini düşünürüm köle ruhlu olduğunu da düşünürüm 0 0 Yorumla
Dominictoretto27 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sevebilir ama ben pek o taraftan değilim ya hak yol varken b*k yol olmaz 0 0 Yorumla
Resahattt40 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Sevebilir her insanın sevdiği zevk aldığını şeyler farklıdır saygı duyulması gerekiyor 0 0 Yorumla
deryadaniella Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. güzel seyler düşünürüm 2 0 Yorumla
Öluruhlu23 Takip Et Xper 6 Yaş: 125 , eic 100% 1 yıl Hak yolu var ten bok yolunda işimiz olmaz 1 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Beni heyecanlandırır hemde 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Anal ilişki seven bir kız olduğunu düşünürüz. 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Zevk meselesi sonuçta 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. İyi düşünürüm bende yapmayı çok severim 0 0 Yorumla
nuluad0909 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Aci esigi yuksekmis derim 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Kötü düşünmem kendi tercihi 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Mide bulandırıcı bir durum 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Zevk almayı biliyor değişiklşk sever biridir 0 0 Yorumla
mursel60 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Tam beni sevdigim cinsten ama Ben bulamiyorum iste 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Zevk alıyorsa eğer dibine kadar yapılır. 0 0 Yorumla
Benfero79 Takip Et Yoda Yaş: 46 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Zevk ve renkler tartışılmaz 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Ya bakiredir ya da analdan zevk alıyordur 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Nadir görülür o yüzden sevin onlari 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sorunları vardır. 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Olabilir normal 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. hiççç sevebilir 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Formülü çözmüş derim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Özgür ve toplum baskısını umursamadan zevkini düşünen bir kadın olduğunu düşünürüm.
hiç bir şey düşünmem
Ya kendi tercihidir ama benim hoşuma gider yalnız kendisinden bir şartım olması durumu da var 😁
Olumsuz bir şey düşünmem, düşünecek bir şey yok çünkü. Zevkine düşkün ve zevki için sınırları ve tabuları olmayan kişi derim.
zevk almadığınız acı çektiğiniz bir saçmalığı sevmeniz akıl karı değil. üstelik sağlık sorunu yaşıyorsunuz
kizlar anal sevmez %90. burada anal sorusu soran da genelde pasif gay oluyo
Wnal seven kız deneyimli seviyorsa yapsin sorun degil
Şaşırırım! Anal seks erkeğe zevk, kadına ise saçmalık gibi bişeydir bence!
Kötü düşünmem bu onun seçimi saygı duyar tadını çıkarmasını isterim
Hiç bir şey düşünmem, seviyorsa ve zevk alıyorsa sorun yok
Seveni var bekaretini bozmamak isteyen var bir şey diyemem 🤦 kadın isterse erkek hayır demez 🤦
Acıyla karışık zevk istediğini düşünürüm köle ruhlu olduğunu da düşünürüm
Sevebilir ama ben pek o taraftan değilim ya hak yol varken b*k yol olmaz
Kötü düşünmem. İçinde hissetmek zevk veriyor demek ki.
Pek iyi şeyler düşünmem ama bir kere de ben isterim
Hiç denemedim ama seven arkadaşlarım var
Nimettir, baś üstünde tutulmalıdır
Sevebilir her insanın sevdiği zevk aldığını şeyler farklıdır saygı duyulması gerekiyor
güzel seyler düşünürüm
Hak yolu var ten bok yolunda işimiz olmaz
Beni heyecanlandırır hemde
Anal ilişki seven bir kız olduğunu düşünürüz.
Zevk meselesi sonuçta
İyi düşünürüm bende yapmayı çok severim
Aci esigi yuksekmis derim
Kötü düşünmem kendi tercihi
Mide bulandırıcı bir durum
Zevk almasını biliyor derim
Zevk almayı biliyor değişiklşk sever biridir
Tam beni sevdigim cinsten ama Ben bulamiyorum iste
Zevk alıyorsa eğer dibine kadar yapılır.
Keşke benim olsa diye düşünürüm :))
Keşke benim partnerim olsa
Zevk ve renkler tartışılmaz
çok güzel şeyler düşünürüm
Ya bakiredir ya da analdan zevk alıyordur
Nadir görülür o yüzden sevin onlari
Normal secim
Alışmıştır
Seven kızlar var
Evlilik
Vay arka kapıcı vay derim
Sorunları vardır.