Cinseliik değerli önemli aşkın tutkulu halidir. Kadını ve erkeği vazgeçilmezlik konusında en önemli bağlayıcı unsurdur. Cinsel mutsuzluk hiçbir şeye benzemez. Aşk nasıl ki sevgiyle ilgiyle mutlulukla güzelliklerle bir bütünsel duyguysa ve bunun adı aşksa cinsellik de bir nevi aşktır. Cinselliğin de aşk gibi duyguları vardır heyecan zevk adrenalin tutku fantezi şehvet ihtiras vs.. değerli ve kıymetlidir. Türkiye'de boşanma oranlarının ciddi bir rakamsal sayıda olduğu aşikardır bunun en büyük sebebiyet gerekçesi olarak da insanlar genellikle anlaşamadıklarını uzlaşamadıklarını fikir çatışması yaşadıklarını söylerler bu aslında çok büyük bir yalandır kendilerini kandırmaktan başka bir şey değildir yaptıkları. İstatistiklerde boşanma oranının diğer ülkelere göre Türkiye'de çok fazla yüksek olmasındaki en büyük nedenlerden bir tanesi aldatılmadır. Ve ne hikmetse bir erkek karısını bir başka kadınla aldattığında tercih ettiği kadına baktığınızda aldattığı karısı kadar güzel değildir Bu tespitli hatta çevremizde çok sıklıkla tanık olduğumuz bilinen bir gerçektir. Böylelikle güzellik kavramı dış güzellik kaşı gözü götü başı görsel şekil ile bedenin boyun kilonun rakamsal ölçeklerde olması ile alakalı olmadığını net olarak anlayabiliriz. Güzelliği iki farklı şekilde anlatılabilir aslında birincisi en değerlisi yüreğinin güzelliği ikincisi ise yatağın güzelliğidir.
Umarım soruna cevap verebilmişimdir faydalı olabilmişimdir Ama dediğim gibi cinsellikte ilgili bu bilgi çok çok önemli dilersen yazılarımı takip edebilirsin okuyabilirsin fayda sağlayacağını umut ediyorum kendine çok iyi bak lütfen doğru zamanda doğru yerde doğru insanlarla karşılaşman ümidiyle Sevgiyle kal
Seks'in kendisi sevilebilecek bir şey değildir. Yani iyi seks yaltı diye veya seks yaptı diye birisi sevilemez. O ancak bağlılık, tutku, şehvet vs. gibi başka bir duyguyu tetikler.
Sevgi daha başka bir şeydir. Bu kişinin kendisi ile ilgili yani yaptığı bir şey ile ilgili değil tamamen kendi özellikleri ile ilgilidir. Mesela birisi çok başarılı bir kişi diyr onu sevmezsiniz ona hayran olur veya beğenirsiniz. Bu da öyledir.
Birbirini seven çiftleri daha da birbirine bağlar seks. Olmayan sevgiyi yaratamaz.
0
9 Yorumla
Soran
1 yıl
Bazı çiftler seks yaşadıktan sonra aşık olabiliyor. FB sine aşık olan var😂
Sevgiyle karışıksa evet artar. Sadece bedensel tatmin amacıysa heves biter. Tıpkı bir yemeği çok sevip sürekli yediğimizde bıkmaya benzer ihtiyaca yönelik gerçekleşen cinsel eylemler.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Bu soru iki günde bir soruluyor zaten cevabını herkes biliyor artık. biraz da yeni şeyler mi sorsak acaba
Bu arada biraz saçma bir şekilde karşılık verdim ama düşününce dediğiniz doğru. Bu yorumdan sonra mevcut soru envanterimde kolay ve basit duran soruları silip daha düşündürücü daha farklı sorular ekledim. Teşekkür ederim.
Rica ederim, açıklama için teşekkürler sataşma amaçlı yazmamıştım ben de. gerçekten de arada bir daha az sorulan üzerine daha az konuşulan şeylerle ilgili sorular sormak daha iyi olur diye düşünüyorum
Cinsellik elbette ilişkileri daha çok bağlar; eksik olduğunda evlilik de sağlıklı gitmez. Bence cinsellik gerçekten çok önemli bir unsurdur ve bu durumun azgınlıkla veya basitlikle bir ilgisi yoktur. İlişkileri derinleştiren en temel şeylerden biri.
Yapılan araştırmaların çoğusu öncelikle bağlılığı arttırdığını, sonrasında duygusal yakınlık ve fiziksel beğeni, ardından düşüncesel uyum da oluşuyorsa aşkın yolunu dahi açabileceğini söylüyor.
Bn şahsen sevmedigim biri ile cinsellik reelde yasamam yaşamadimda gerçi evlilik dışı cinselliğe karşıyım. Sevgi olmadan olmaz sanki iki yabancı gibi oluruz bnce
Seks yaparken dümdüz yap bitir olursa bir şey olacağnı sanmıyorum. Ama tutkulu ve duyguları katarak yapınca hem seksten zevk alınabilir hemde ilişkiyi güçlendirecektir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Hayır (Bir adam s*KS aşkı bulamadığında elinde kalan tek tesellidir demiş.)