Cinsel Yaşam Sabah sabah istek nasıl geçer? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Nasıl bastırılır? Sabah sabah istek nasıl geçer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. kendin çözersiniz 0 0 Yorumla
Bırısıste2716 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Çoksa yapmak lazım yoksa tüm gün aklını meşgul 9 7 Yorumla Bırısıste2716 1 yıl Eder Yorumla Bırısıste2716 1 yıl @styxworld ben niye başlayayım Yorumla Ecm42 1 yıl Partneri yoksa tabi Yorumla Bırısıste2716 1 yıl @Ecm42 olsaydı buraya yazmazdı bence Yorumla Ecm42 1 yıl He burdami ariyo diyosun Yorumla Bırısıste2716 1 yıl @Ecm42 olabilir Yorumla Ecm42 1 yıl Sanaldan kız kıza herseyi yaptimda erkege neblm güvenemem heralde ya heleki burası dayı doluyken Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet bizde aynı durumda mastürbasyon yaparak ya da sexting yaparak bastırmak mümkün bir metodun var mı 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Erkeklerin sorusundan gına geldi bari siz durun ya bunlarda başladı 0 4 Yorumla Soran 1 yıl İnsanız sonuçta oluyoo Yorumla Gezginn34566 1 yıl Oluyor evet hadi erkekler birini bulamadığı için soruyor ya siz birine selam yazsan anında yükselir sana gerek yok yani Yorumla Soran 1 yıl Herkesle konuşulmuyor işte o da var bir de kız değil erkek adım almalı Yorumla Gezginn34566 1 yıl Merak etme gözüne kestirdiğin bir erkeğin yorumunu beğensen gene yeter adım atmak sayılmaz bu Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. mastürbasyon ile bastırılır. ya da gerçek bir erkek ile 😂😂 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ya soğuk su içmen lazım ya da ayaklarının üşümesi lazım 0 0 Yorumla
esatde_senbana Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sevgilim beni aldattığını aklıma getiriyorum bi bakıyorum ne istek ne gülümseme kalmış 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Eğer herhangi bir işin yoksa ve bir süre daha yatakta kalacaksan zor. Gereğini yapman lazım 0 0 Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Bastırılmıyor illaki yapman lazım kendimden biliyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Naptınn geçti mi bende aynıı sorunuu yaşıyorum şu an daa taktikk verirmiainn 0 0 Yorumla
Ecm42 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Duşa gir tazyikli suyu oraya tut güzel oluyo 5 0 Yorumla
Yasin190790 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl İstek sevişerek veya mastürbasyon yaparak geçer 0 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Limon suyu iç eksi ekşi hanımefendi 0 0 Yorumla
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. mastürbasyon ile 2 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Almadan zor ama iyi bir oral seni kendine getirir 0 0 Yorumla
Resahattt40 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Sen biliyorsun neden soruyorsun ki 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Belki yardımcı olan çıkar diye😂 Yorumla Resahattt40 1 yıl Yaw he he exper kasmana bak sen 😂 Yorumla
Ramoness Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Camı aç soğuk girsin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hasta olurum ama :( Yorumla Ramoness 1 yıl Bişey olmaz azcik nefes almaktan Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. bende oluyor çok zor 1 0 Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Biraz ilgi alaka ile başka yapicak bişey yok 😅 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Mastürbasyon yap 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Bosalarak 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bul birini hemen 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. mastürbasyon ile 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Al ifadesini hemen 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. okşayarak 0 0 Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kocaya sarılarak 0 0 Yorumla
GitaristUmut Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. S*x yaparak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
kendin çözersiniz
Çoksa yapmak lazım yoksa tüm gün aklını meşgul
Eder
@styxworld ben niye başlayayım
Partneri yoksa tabi
@Ecm42 olsaydı buraya yazmazdı bence
He burdami ariyo diyosun
@Ecm42 olabilir
Sanaldan kız kıza herseyi yaptimda erkege neblm güvenemem heralde ya heleki burası dayı doluyken
Evet bizde aynı durumda mastürbasyon yaparak ya da sexting yaparak bastırmak mümkün bir metodun var mı
Erkeklerin sorusundan gına geldi bari siz durun ya bunlarda başladı
İnsanız sonuçta oluyoo
Oluyor evet hadi erkekler birini bulamadığı için soruyor ya siz birine selam yazsan anında yükselir sana gerek yok yani
Herkesle konuşulmuyor işte o da var bir de kız değil erkek adım almalı
Merak etme gözüne kestirdiğin bir erkeğin yorumunu beğensen gene yeter adım atmak sayılmaz bu
mastürbasyon ile bastırılır. ya da gerçek bir erkek ile 😂😂
Ya soğuk su içmen lazım ya da ayaklarının üşümesi lazım
Sevgilim beni aldattığını aklıma getiriyorum bi bakıyorum ne istek ne gülümseme kalmış
Eğer herhangi bir işin yoksa ve bir süre daha yatakta kalacaksan zor. Gereğini yapman lazım
Bastırılmıyor illaki yapman lazım kendimden biliyorum
Naptınn geçti mi bende aynıı sorunuu yaşıyorum şu an daa taktikk verirmiainn
Kadınlar rahatliyim kurtulayım diyor sanirim
Duşa gir tazyikli suyu oraya tut güzel oluyo
Bende aynı durumdayım ve maalesef ki işteyim
İstek sevişerek veya mastürbasyon yaparak geçer
Mastürbasyon yapman gerek
mastürbasyon yaparak
Limon suyu iç eksi ekşi hanımefendi
Evliysen kocana yanaş değilsen mastürbasyon yap anca öyle geçer
Rahatlarsan anca geçer
mastürbasyon yap