Kimisi arzularına yenik düşüyor, kimisi şahşahalı ışıltılı bir hayatın ışıklarına... Gerçekte sekste , geçim derdi olmadan yaşamak da birer ihtiyaç. Fakat kişiliğini olduğu gibi kabul eden veya hiç tanımadan o masada "evet" diyenlerin hangisi daha büyük hata yapmıştır?
Zenginlik için evlenen mi, cinsellik için mi evlenen daha büyük hata yapar?
Duygusuz veya mantıksız evlilik olmaz bunun dışında hangi amaç için olursa olsun evlenmek saçma.. cinsellik ve zenginlik konusunda hata miktarı al birini vur ötekine..
Cinsellik için evlenen ayvayı yer. Seks her yerde var. Bir kadın bir erkeğe gel beni... yap dese gelmeyecek erkek neredeyse yoktur ama çıkar bana 1000$ ver dese bön bön bakacak erkek çoktur. Grup seks mi istiyorsun gider yurtdışına en alasını yaşarsın paranıza geçer sözünüz. Zengin kocan öldü mü gider jigolo tutar seksin en alasını yaşarsın veya boşanır aldığın nafaka ile gül gibi yaşarsın.
Objektif olarak bakıyorum, eğer seks yaptığı kişi fakirse. Geceden geceye gelecek de atraksiyon olacak diye beklemekse bu en saçması. Zengin olan gada para harcıyabilen hayattan alacağı zevki alır rahat yaşadığı için seks de onun için halledilebilir bir durum olur.
Yani böyle bir soruya nasıl bir cevap verilir şöyle söyleyeyim sana mantıklı bir cevap vermek gerekir buna sen zenginle evlen nasıl olsa parasıyla birçok erkeği elde edebilirsin çok seks farklı farklı fanteziler yaşayabilirsin parana geçer sözün öyle diyeyim Ne diyeyim
Bence ikisi de bir hata. Zenginliğine güvenme bir kıvılcım yeter güzelliğine güvenme bir sivilce yeter diye bir söz var. İnsan birisini sevmiyorsa sadece cinsel anlamda tatmin ediyorsa nasıl olacak ki? Sevmediğin birisiyle aynı yatağa girmek bana çok iğrenç ve saçma geliyor. Sevdiğin kişiyi arzularsın, istersin..
İkisi de yanlış bir insan evlenmek bir eş sahibi olmak bir çocuk sahibi olmak mutlu bir yuva kurmak ve küçük aile çekirdeği ile huzurlu bir şekilde yaşamak isterdiği için evlenenler Mutlu
Cinsellik icin evlenenleri çok saçma buluyorum aldatma ihtimalleri %98 falan sevgilerinden de emin olamam zaten bu yuzden evlilikten once cinsellige karsi degilim
İkisi de büyük hata sonucu yapılan evlilik olur. Evlilik sadece sevgi için yapılır. Zenginliğin, cinselliğin tek başına kendini bilen kişiye mutluluk getireceğini düşünmüyorum.