Cinsel Yaşam Vajinamda sarkma var dudaklarda. İleride eşim tiksinir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Vajinamda sarkma var dudaklarda. İleride eşim tiksinir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Vagina dudaklari sarkık olması bence güzel sürüm aralayıp yalamak dinleme emip çektirerek seni yükseltmek istek artırıcı durumdur 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Nasıl bir sarkma var Neden dolayı sarkma oldu 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Mastürbasyon dan Yorumla Olgunvenetadam 1 yıl Hangi yöntemle yapıyorsun ki Sarp mı olduğunu düşünüyorsun kaç yaşındasın ve Ne sıklıkla hangi yöntemle mastürbasyon yapıyorsun Yorumla
DüşünenOdun---0-0--- Takip Et Xper 6 Yaş: 122 , eic 56% 1 yıl Bişey dicem genelde bundan rahatsızsınız ama daha güzel ve erkeklerin hoşuna giden bi durum bu 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Vay be bence kötü duruyor ama Yorumla DüşünenOdun---0-0--- 1 yıl Neden kötü dursun ki yani yorumda insan çok anlatamıyor ama daha güzel ve artıları daha fazla Yorumla Soran 1 yıl Artisi ne ki Yorumla DüşünenOdun---0-0--- 1 yıl Dedim ya yorumda her şey söylenmiyor ama araştırırsan daha artı bişey olduğunu görürsün sende burdan yazılmaz o kadarı 😂 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Bukadar takijti etme istek arzu fantazin olunca buna bakilmaz. 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eşekle, timsahla sapıkça ilişkiye girmiş erkekler varken, sanmıyorum! 0 0 Yorumla
YaLnızBirİnsann Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Güzelim klitorisinle ilgilensen yeterdi vajina dudaklarını naptın öyle mastürbasyon anında? 0 0 Yorumla
nuluad0909 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Yani seni gerçekten seviyorsa deger veriyorsa. Vajinan icin senden uzak duracagini sanmiyorum 0 0 Yorumla
orhii59 Takip Et Bilge Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. ne bilelim senin eşin kim, sever mi sevmez mi 1 0 Yorumla
prophetx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 952 cevap paylaştı. görüntü önemli 0 0 Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı. Çok mu hor kullanıldı? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Daha önce ilişkiye girmedim hatta opusmedim bile. Ama ergenlikte kendimi yeni kesfettigim zamanlarda bilinçsiz davranmisim. Keşke yapmasaydim Yorumla ProofStriker06 1 yıl Hor kullanılmış işte 👍 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kızlar niye hep bunu dert ediyor 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Korkuyorum eşim beni arzulamazsa diye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya korkma bosuma asiri sarkma var mı Yorumla Soran 1 yıl Büzüşmüş gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaşlı cildi gibimi Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Biri yorum yapmış eşin oral yapmaz diye çok kötü bir yorum Yorumla Soran 1 yıl Evettt Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Emin ol deli gibi yalar inanma dudakları sarkmış ya ısırır kendime çeker o sarkan yeri seni senden alir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Haksizmiyim Yorumla Soran 1 yıl Bilmem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben yapardım şayet hiç ilişkiye girmedim ama emerdim o sarkan dudakları bence daha güzel bide onun şeyi güzel olur 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Üzülmek boşa yani üzme kendini Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. hayır aksine iyi emilir 0 0 Yorumla
cansuparlak0 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl sonradan mı oldu 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Ergenlikten sonra oldu masttan Yorumla cansuparlak0 1 yıl peki yasın kaç Yorumla Soran 1 yıl 17. Yorumla Soran 1 yıl 19*. Yorumla
Ayçamutlud Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 73% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. Sıkıntı olmaz 2 0 Yorumla
asades Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl En fazla oral yapmaz 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 😭😭 Yorumla
tecrrubeliii Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl nasıl sarkıttın avcaba 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Ergenlik Yorumla tecrrubeliii 1 yıl bol mastürbasyon yapınca Yorumla Soran 1 yıl Aynen keşke yapmasaydim Yorumla Soran 1 yıl Artık bıraktım eşime sakliyorum Yorumla tecrrubeliii 1 yıl zara zarar vermediysen sıkıntı olmaz Yorumla Soran 1 yıl Tamamdır Yorumla tecrrubeliii 1 yıl artık sakinleş biraz. rahat bırak güzelliği Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok mu 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Sanmam 0 0 Yorumla
ozietra Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. hayır 0 0 Yorumla
1berkay34 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Eşin kusar görünce 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yalan söyleme Yorumla 1berkay34 1 yıl Niye yalan söyleyim 70 yaşındaki karı gibi vijana olursa Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Çok mu sarkık 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hani normalde düz olur ya büzüşmüş gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Düzeltmenin bir yolu var mı Yorumla Soran 1 yıl Sanırım yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bir şey olmaz ya endişelenme. Erkeğe zevk veren şey vajina dudakları değil zaten. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Vagina dudaklari sarkık olması bence güzel sürüm aralayıp yalamak dinleme emip çektirerek seni yükseltmek istek artırıcı durumdur
Nasıl bir sarkma var Neden dolayı sarkma oldu
Mastürbasyon dan
Hangi yöntemle yapıyorsun ki Sarp mı olduğunu düşünüyorsun kaç yaşındasın ve Ne sıklıkla hangi yöntemle mastürbasyon yapıyorsun
Bişey dicem genelde bundan rahatsızsınız ama daha güzel ve erkeklerin hoşuna giden bi durum bu
Vay be bence kötü duruyor ama
Neden kötü dursun ki yani yorumda insan çok anlatamıyor ama daha güzel ve artıları daha fazla
Artisi ne ki
Dedim ya yorumda her şey söylenmiyor ama araştırırsan daha artı bişey olduğunu görürsün sende burdan yazılmaz o kadarı 😂
Bukadar takijti etme istek arzu fantazin olunca buna bakilmaz.
Eşekle, timsahla sapıkça ilişkiye girmiş erkekler varken, sanmıyorum!
Güzelim klitorisinle ilgilensen yeterdi vajina dudaklarını naptın öyle mastürbasyon anında?
Yani seni gerçekten seviyorsa deger veriyorsa. Vajinan icin senden uzak duracagini sanmiyorum
ne bilelim senin eşin kim, sever mi sevmez mi
Of evey ya benimki de çok kötü duruyor öyle
Bu yaşta nadil yaptın onu oyle
Dize kadar inmediyse tiskinmez
görüntü önemli
O anki libido ile kimse buna takılmaz
Çok mu hor kullanıldı?
Daha önce ilişkiye girmedim hatta opusmedim bile. Ama ergenlikte kendimi yeni kesfettigim zamanlarda bilinçsiz davranmisim. Keşke yapmasaydim
Hor kullanılmış işte 👍
Kızlar niye hep bunu dert ediyor
Korkuyorum eşim beni arzulamazsa diye
Ya korkma bosuma asiri sarkma var mı
Büzüşmüş gibi
Yaşlı cildi gibimi
Bilmiyorum
Biri yorum yapmış eşin oral yapmaz diye çok kötü bir yorum
Evettt
Emin ol deli gibi yalar inanma dudakları sarkmış ya ısırır kendime çeker o sarkan yeri seni senden alir
Haksizmiyim
Bilmem
Ben yapardım şayet hiç ilişkiye girmedim ama emerdim o sarkan dudakları bence daha güzel bide onun şeyi güzel olur 😂
Üzülmek boşa yani üzme kendini
İki dudağıda sarkmışmı peki
fızıgıne guvenır mısın?
Çok problem olacağını sanmam
Çekiştirerek yalama açısından daha cezbedici bence
Bir şey olmaz. Azdıktan sonra şekli önemli değil.
hayır aksine iyi emilir
Tiksinmez yalar durur emin ol. Temiz olsun yeter
sonradan mı oldu
Ergenlikten sonra oldu masttan
peki yasın kaç
17.
19*.
Sıkıntı olmaz
En fazla oral yapmaz
😭😭
nasıl sarkıttın avcaba
Ergenlik
bol mastürbasyon yapınca
Aynen keşke yapmasaydim
Artık bıraktım eşime sakliyorum
zara zarar vermediysen sıkıntı olmaz
Tamamdır
artık sakinleş biraz. rahat bırak güzelliği
Hayır
Hayır cokmunvar
Hiç sorun yok yenilir tiksinecek bişi yok be
Çok mu
Sanmam
hayır
Sıkıntı olmaz
Bence tiksinç…
Estetiği var
Eşin kusar görünce
Yalan söyleme
Niye yalan söyleyim 70 yaşındaki karı gibi vijana olursa
La ne olacak
Çok mu sarkık
Hani normalde düz olur ya büzüşmüş gibi
Düzeltmenin bir yolu var mı
Sanırım yok
Bir şey olmaz ya endişelenme. Erkeğe zevk veren şey vajina dudakları değil zaten.