Gizli Üye(18-24)1 yılDoğru olan bu zaten evli değilsen bir eşin yoksa uzak kalınmalı erkekler iyice çığrından çıktı bakire kızlar var fakat bakir erkek yok denecek kadar az o yüzden gözümde bakir erkek çok daha değerlidir.
39 Yorumla- 1 yıl
Ama içten içe kemiriyor hayat geride kalmış hissi veriyor
- 1 yıl
Düşünsene evlenceksin eşinin swnden beklentisi var performans vs ama istediği gibi değil aldatma olayları olabilir diye korkuyorum
Cevap sahibi1 yılYanlış düşünüyorsun basit ve herkes gibi düşünüyorsun birincisi de güven sorunu yaşıyorsun eğer eşinin seni aldatacağını düşünüyorsan o karakterden o kişilikten uzak biriyle evlenmen yani iyice tanıman karakteri güzel olan biriyle evlenmen gerekiyor, evlenirsin tecrübeyi birlikte edinirsiniz bizim milletimiz cinselliği gözünde çok abartıyor oysaki tam tersi bir şey. Eşinin senden beklentisi olacaksa seninde ondan beklentin olmalı e eğer böyle düşünürsek de kişinin tecrübeli olmasını istemiş oluruz, tecrübeli isteyen kadının aklından şüphe ederim insan evlendiği kişiyle tecrübeyi birlikte edinmeli.
- 1 yıl
Haklısınız
- 1 yıl
@ cevab sahibi bende yapmadım bakir evleneceğim kişiyle saklıyorum belki inanmasinizda öyle yani bakirim
Cevap sahibi1 yılSiz değerli erkeklerdensiniz 🤓 umarım kendiniz gibilere denk gelirsiniz.
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim inşallah denk gelir diyelim..🙂🙂
- 1 yıl
Amin...
En İyi Cevaplar
Aseksüel değilsen normal değil.
Aseksüel ne demek? Yani hormonlarında cinsellikle ilgili bir aktivite yok demek. Sendeki durum ise pek öyle durmuyor. Sen duyduğun olumsuz deneyimleri yaşamak istemediğin için güdülenemiyorsun.
Bu sebeple olması normal değil. Çünkü onlar öyle yaşadı ve yaşıyor diye sen de benzer deneyimler yaşarsın diye bir şey yok. Tam tersi bu kötü yaşananları kendine tecrübe edinerek daha iyisini yaşamaya çalışmalısın.
Cinsellik eğer cinsiyetin varsa yaşanması gereken bir şeydir. Yoksa mutsuz olursun.
14 Yorumla- 1 yıl
Evet kendini aseksüelliğe zorla itmeye çalışıyor gibiyim
- 1 yıl
Ama. ne yapmam gerek bilmiyorum
Tek bildiğim oyun ekran vs kurtulup spor ve kitap okuyup kişilse gelişim artırmam gerek olduğu - 1 yıl
Yapmaman gerekenler doğru, bir an önce bırakmalısın.
Yapman gerekenlerden de spor çok iyi seçim.
Kitap yine oku ama kişisel gelişim tarzı değil. Onlar pazarlama ürünü.
Bunun yerine kendin yaşa. Dışarıda ol, sosyalleş, görünür ol. Şu anki hayat kitaplarda anlatılanlardan çok farklı.
Gizli Üye(36-45)1 yıl9 yıldır uzağım zaten gayet de normal. Önüne geleni miken topluma zaten uyacak biri değilim. Ben kendime bile sadikken birine güvenip geri de büyük ihtimalle aldatılip üzülmektense böylesi daha iyi kafam rahat en azından
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
1 yılBekarsan normal de hayatında biri varsa doymaman lazım
110 Yorumla- 1 yıl
Pek bilmiyorum ama hayatında biri olunca nasıl oluyor daha mı istek oluyor yoksa istek kaybolması mı yaşanıyor
- 1 yıl
Biraz ceset gibi hissediyorum sanki ölmüş gibi fiziksel gelişim yok
- 1 yıl
Birini seviyorsan, beğeniyorsan, hele bir de ilgi görüyorsan tabiki daha istekli olursun
- 1 yıl
Bende hiç biri yok aksine ilgi yok beğeni olunca içimde yok etmek zorunda kalıyorum cünki ilgi yok bana karşı
- 1 yıl
dokunduğunda içini titretecek biri yoksa hayatında cinselliğin de bir anlamı yok zaten takma çok
- 1 yıl
Hem piskolojik bitik gibi hem cinsel organım isyan bayrağı çekti artık p*rno yad
A 31 bile bulaşmak istemiyorum ağrï başladı testislerde - 1 yıl
Manyak misin olum 🤣
- 1 yıl
Abi valla artık aç karınla 31den dolayı mï ya da dünden beri 31 çekip atmadım diye mi ne oldu taşk laf ağrıyor daha yapasım yok
- 1 yıl
Ya olum boş ver 🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
Relax akısına bıraktım
Gizli Üye(25-29)1 yılBu aralar bende de performans fusuklugu var
19 Yorumla- 1 yıl
Bende de aynı hiç ilişki yaşamadım zaten artık cinsellik düşünmek istemiyorum
Cevap sahibi1 yılBende yasamadim ama bir kadınla baya yakinlastim ama bir şey hissetmedim
Normalde böyle değildim
Heyecan mi yaptım naptim bende anlamadim- 1 yıl
Bende kadınlardan uzak duruyorum bir kere başıma gelmişti birini begenmiştim ister istemez tahrik olmuştum az daha rezil oluyordum
Cevap sahibi1 yılNasıl ya. d anlat bakalım
- 1 yıl
Kursa gidiyordum çizim kursuna yaş 18-19 var o zamanlar
Kursa bir kız gelmişti nerden baksan 22-25 rahat vardır birde sarışın canlı bir kız sohbet ediyordu çizimle ilgili hoca ile kalabalık değil kurs zaten belli saatleri var saatlik dersler onla denk geldik kız bana çekici geldi benim şey istemsiz uyanma oldu o zamanlar tamda ben gidiyordum o geliyordu toparlanıp resim çantam ile önümü kapatmıştım gördü diye çok korkmuştum ama ilk defa birinden etkilenmiştim o zamandan beridir kızlardan uzak duruyorum sakata gelmiyim diye 😇
Cevap sahibi1 yılUcuz yirtmissin benzeri başıma geldi
Cevap sahibi1 yılBenzeri başıma geldi normalde markete giderken kot pantalon giyerim bu sefer eşofmanla markete gittim alacaklarimi aldım
Kasaya ödemeye gittim. zaten yuksegim
Kasadaki kızda bı çekici geldi birde sarisindi istemsiz bı hareketlenme oldu kot pantalonda o kadar belli olmuyor eşofman dediğin şey perde gibi kendimi zor attım dışarı. Bı rezillikte burada cikacakti- 1 yıl
Sjsjsj geçmiş olsun valla işimiz zor
Cevap sahibi1 yılOlur olmadık zamanda kalkıyor. Ama bu aralar bende tık yok yav ekimin 9 undan beri yok. Bı salı gunu istemsiz kamyon devrildi o kadar
1 yılBunu uzun süre ertelemek öfkeye dönüşebilir sende var mı öyle şeyler dostum?
01 Yorumla- 1 yıl
Resim müzik veya ilgin olan bir spor dalına yönlenebilirsin
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim de uzun zamandır kimse yok hayatımda ama geç kalıyor gibi hissediyorum
11 Yorumla- 1 yıl
İşte bende öyle hissediyorum
Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. Hayat boş pompala coş diyorum ben.
10 Yorumla
1 yılEvet
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Olabilir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne