Selam arkadaşlar seks esnasında tam orgazma yakın aşamalarda sırf fantezi olsun diye söylenen şeyler oluyor ister istemez. Sizce bunlar kişinin gerçek düşünceleri midir , işte sen bilmem benim neyim ol ya da başka birini de sekse katmak gibi hayalde. Ya da çok daha uç şeyler. Siz bu seviyede bunları söylerken sırf daha fazla haz için mi söylersiniz yoksa daha önce aklınızdan geçen gerçek şeyler midir. Böyle söylemler karşıyı küçük görmekle mi alakalı yoksa siz erkekler için bu sadece o anda akla gelen , daha çok zevk için söylenen sonra da unutulup giden gerçek düşünmediğiniz şeyler midir.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılYani şöyle soyliyim. Bunlar gayet normal hani icraata dokulmek istenilmeyen fakat daha da kışkırtsın diye iliskide soylenen seyler. Benim mesela 4 yillik bi uzun iliskim vardi. Asla 2 erkek tek kiz olarak cumle dahi gecmedi. Hani baska bir kiz dahilinden konusuyorduk. Tam bosalma aninda. Yadirgamiyorum
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılTabii ki gerçek Ve tabii ki gerçekten istenenler Sadece normal zamanda cesaret edemediği için söylenemeyenler
04 Yorumla
Soran1 yılÇok emin söyledin. Açıkçası ben de bir kısmının gerçek düşünceler olduğunu düşünüyorum
- 1 yıl
Yani çok eminsoydun Peki sen neler duydun ve bunlar Sen nasıl tepki verdin o sırada
Soran1 yılBen uç şeylere açık bi insan değilim. Gerek yok abartıya diye düşünüyorum çünkü kişi bunu normal görmeye başlıyor tekrarlaya tekrarlaya
- 1 yıl
Ya Ne istediğine bağlı kimde isteyen ne istedi ve sen de o an nasıl bir tepki verdin
Bizzat ben o durumdayım hem de çok ileri seviyede ama hiçbiri gerçek değil o an için söyleniyor sonra tamamen konu kapanıyor
06 Yorumla
Soran1 yılSen de karşıya ikinci bi erkeği teklif ediyor musun fantezi olsa da
- 1 yıl
Gizli kullanıcı olmasaydın aslında detaylı şekilde neden oyle olunduğu veya bazı söylenenlerin gerçek olma ihtimali üzerine de veya neden bu denli ileri seviyede şeyler söylendiği konusunda bilgi verirdim. Çünkü bu durum hem zevkle alakalı, hem yaşantı hem bilinçaltı hem geçmiş vb. Çok degiskenlidir.
Soran1 yılBurdan yazabilirsen sevinirim
- 1 yıl
Yani şöyle diyebilirim gelin ben de siz de merak ettiklerimizi karşılıklı sorar cevaplarız. Çünkü benim de bu durumda şüphe kaygı durumu var çoğu zaman "acaba" diyorum. Yani başkaları da böyle mi bu denli ileri mi daha ilerisi var mı vb. Bu yuzden gelme şansın varsa çok iyi olur sonra gerekirse engellersin sohbet bitince eğer kaygın varsa. Çünkü dediğim gibi benim de çok ileri seviyede ve bu yüzden çok mersk ettigim durumlar var benim açımdan da
Soran1 yılMesaj atılmıyor sana
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. gercek degil bence sirf farklilik ve heyecan olsun diye soylenen fantezi cumleleri
12 Yorumla
Soran1 yılO da öyle söylüyor ama bana saçma geliyor, acaba gerçekte de böyle mi düşünüyor falan diye
1 yılsana ne dediler onu söyle uzun uzadıya konuşmuşsun...
11 Yorumla
Soran1 yılNet anlaşılıyor bemce denilenler, Abazaları çekmemek için açık yazmak istemedim
1 yılBence tam anlamıyla sinirliyken söylenenler gibi değildir doğruluk payı vardır ama ona göre daha azdır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılO.. ruspumsun demek harika hissettiriyor. Tamamen o anlık düşünce. Üçüncü birinin ismini anmak saygısızlık olur.
212 Yorumla
Soran1 yılHah aynen öyle o kelime genelde. Başka bilindik biri değil de fazladan herhangi biri daha. Bunlar gerçek düşünceler mi
Cevap sahibi1 yılFantezi, ben fazladan birini söylemem. Kadın kendini yetersiz hissedebilir. Benim o... pumsun deyince sadece benle s.. qişen, her istediğimde her şekilde veren anlamı çıkar.
Soran1 yıl3. Bi erkek söyler misin
Cevap sahibi1 yılAlagavat değilim.
Soran1 yılTamam da tam o anda diyorum zaten 😅 normalde değil. O anda insan çok da mantıklı düşünemiyor
Cevap sahibi1 yılNe diyorsun, siq beni örümcek adam mı diyorsun 😅
Soran1 yılSen cümleyi anlamadın ki , neyse
Cevap sahibi1 yılSöyle de anlayayım. Üçüncü kişiyi nasıl katıyorsun?
Soran1 yılAbe ben katmıyorum ki karşı taraf tam boşalmaya yakın söylüyor aniden , ben de diyorum ki acaba bunu o anda söyleyen , gerçek hayatında da bunu yapmak istiyor mudur
Cevap sahibi1 yılİstiyor olabilir. Erkek adam sevgilisini başka bir erkeğin becerdiğini aklına getirmez, hiç bir zaman. O alagavat kendisini de siqtirir.
Soran1 yılBende senin gibi düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılTam o anda bas tekmeyi karnına 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılfantezi dünyası o kişinin ne hissettiğini bilemeyiz ki
12 Yorumla
Soran1 yılÖyle tabi ama erkek olarak bu konuda neler düşündüğünüzü merak ettim
- 1 yıl
Şimdi farklı şeyler var da açık şekilde yazamam buradan
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBirazı gerçek bazısı o an ki hayal sonradan unutuluyor
10 Yorumla
1 yılEsin mi sevgilin mi. Ve denemek istiyor musun
03 Yorumla
Soran1 yılSevgilim
Soran1 yılBen istemiyorum ama o kendisini zevke çok fazla getirdiğini söylediği için sadece o an söylediğini, düşündüğünü iddia ediyor özellikle 3. Bir erkek
- 1 yıl
Katılmak isterim size. Keyifli olur
Belli ki grup ya da cuck. iliski isteyen biriyle berabersin. Istemedigi birseyi seks esnasinda söylemez hickimse😀
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yıldervişin zikri ve fikri işte
00 Yorumla
1 yılBilincaltinda yatan gerçek onlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 710 cevap paylaştı. Bilinç altındaki sapıklıklar emin ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZevkin doruklarinda olur böyle şeyler 🤭
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yok knk o an gözleri dönüyor insanların
00 Yorumla
1 yılyanlış olmasa yapılmak istenen şeyler
00 Yorumla
1 yılKonuşulmalı, yaşanmalı, fanteziler reele dükülmwli
00 Yorumla
1 yılDeğildir
00 Yorumla
1 yılen sevdiğin pozisyon
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılİçindeki ihtirası meydana çıkarir
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSende nasil şeyler meydana çıkıyor
Soran1 yılKonu ben değilim siz erkekler için o anda söylenen şeyin gerçeklik payı var mı merak ettim.
Cevap sahibi1 yılEvet ilişki sırasında ben bir kadın daha isterim bu eşime anlatırim o da bana en güzel arkadaşlarını teklif eder şunu mik bunun ağzına ver der
Cevap sahibi1 yılBaşka sormak istediklerin varsa sorabilirsin
Gizli Üye(25-29)1 yılKişiden kişiye değişir o
00 Yorumla
1 yılDeğil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNeyin ol diyor
014 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGrup mu
Cevap sahibi1 yıl🙉🙉😳
Soran1 yılAynen başka bi erkek daha mesela
Cevap sahibi1 yılÖnlü arkalı mı
Soran1 yılDetayını napıcan kısaca böyle işte
Cevap sahibi1 yılSeven insan paylaşmaz gvt mı o
Soran1 yılDeğil ama fantezi esnasında söylenmesi daha doğrusu tam boşalırken söylemesi yine de normal mi değil mi
Cevap sahibi1 yılDeğil daha detaylı anlatmamı istersen anlatayım
Soran1 yılBurdan anlatırsan sevinirim
Cevap sahibi1 yılYorum kalkar abaza değilim benzerini yaşadım
Cevap sahibi1 yılorada mısın
Cevap sahibi1 yılSilersin konuştuktan sonra
Cevap sahibi1 yılOrspm ol diyorum bazen ama kendimden geçerim
Cevap sahibi1 yılburada mısın
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi