Evlilik mi evcilik mi?

Eşimle 4 aydır cinsellik yok en son bi kere oldu ondan önce de aylar önce olmuştu.. yani ikimizde çocuklar için durdugumuzı söyledik birbirimize ama bana gece sarılıyor Buda mı çocuklar için sabah işe giderken yalandan öper yani boş sıkıcı dün onun için saçıma fön çektirdim makyaj yaptım ama dönğp bi güzel olmuş bile demedi ayı gibi bişey yani aynı evde yaşıyorsak beklentilerim oluyor ister istemez bu akşam canım dışardan bişeyler yemek istedi gittiğim yerde iki adam vardı daha kapıdan girerken birinin gözlerine bakarak konuşmaya başladım ama o da öyle güzel bakıyordu ki sanki hipnoz olduk sorsak unutmuştur bende sadece gözlerini hatırlıyorum yüz siması felan gitti ama buna eşim sebep oldu ona boşlukta olduğumu söyledim ve beni yapayalnız bırakmaya devam etti bende istiyorum el ele tutuşmak sarılmak güzel şeyler duymak boşanamıyoruz o da bende pişman olmaktan korkuyoruz boşan ayrıl diyorum o işlerle uğraşamam git dava aç diyor felan işte evcilik oynuyoruz anlayacağınız çocuklara karşı insanlara karşı hemen kötü kadın demryin bu adam beni defalarca aldattı affettim 11 yıldır ilk defa bi erkeğin gözüne baktım buna o sebep oldu hak etti de bunda bişey yok ama işler iyice kötüye gidecek biliyorum insan gibi de bitmiyor napıcam ben
Evlilik mi evcilik mi?