3 aylık evliyiz. Eşimle seviştikten sonra uyuduk. Ben ondan önce uyandım. Ve 3 ayda olmayan bir şey oldu ben utandım. Galiba seviştikten sonra ilk defa uyuduğumuz için tam emin değilim. Onun yanında üstümde hiçbir şey yokken yatmak garip geldi. Sonra o da uyandı ve utandığımı fark etmiş sanırım zamanla birbirimize daha çok ısınacağız karım dedi. Kendimi çok kötü hissettim. Ben herşeyimle onun olmak istiyorum ama ara sıra utanıyorum. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılYanlış anlama ama ben de evli kadınların burada bir sürü erkek ile cinsellik konularında fikir alış verişi yapmaları tuhafıma gidiyor. Kocan bunu bilse ne düşünür acaba? Normal bulur mu sence? Esas düşünülmesi gereken konu bu. Naçizane fikrimi söyledim kusura bakma. Umarım çok mutlu bir evliliğin olur. Saygılarımla
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
Gayet normal utanacak bi durum yok hatta evin icinde daha dekoltwli gezersen utanma azaliŕ.. sonucta zaten ciplak goruyor seni.. bizde cok yattik oyle
04 Yorumla
Soran1 yılevet görüyor ama ne bilim garip bi utanma oldu bende o an uyandıktan sonrs
Soran1 yılonunda üstünde hiçbir şey yoktu zaten o yüzden birazck garip geldi
Eşinin elinde ama eşinde elinden geleni yapıyor zamanla alışıcaksın utanmayacaksın olabilir böyle şeyler
10 Yorumla
1 yılBunlar normal şeyler gün gelecek daha neler yapacaksınız
06 Yorumla
Soran1 yılöyle ama ne bilim, sanırım yıllarca sevgilim olan adamı yatağımda üstünde hiçbir şey yokken uyuduğunu görmemde garip hissettirdi beni. Sanki hala sevgilimmiş gibi o evli hissi gelmedi yani, zaten hala hitap ederken sevgilim diyorum
- 1 yıl
Emin ol kocanın daha çok hoşuna gitmiştir. Sana bugün biraz daha bağlanmıstır çünkü kendini tamamen ona teslim etmiş vaziyettesin
Soran1 yılzaten kendimi ona teslim ettim 3 ay önce. evlilik çok garip ya.
- 1 yıl
Nesi garip olsun. Yeter ki kafa dengi bir eşin olsun. Eğer kafa dengi ise o evlilik çok güzel gider
Soran1 yıleşim zaten kafa dengi birisi şu an sıkıntı yok güzel gidiyor evliliğimiz ara ara utanmalarım olsa da 🤭
- 1 yıl
Utanmana gerek yok hayırlısıyla bir ömür ayni yastığa baş koyacaksınız. Sen ne kadar rahat ve açık olursan o kadar bağlanır sana
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Utanma uyandığında sarılmasını iste o sarılmayla birlikte tüm utanman geçer
07 Yorumla
Soran1 yıliyi gelir mi cidden
Soran1 yıltemas ediyoruz zaten fazlasıyla 🙂 ama ona sarılmakta iyi hissettiriyor bilemedim
Soran1 yılbunu bildiği için eşim sürekli sarılıyor bana inan seksten daha iyi hissettiriyor sarılarak uyumak.
- 1 yıl
Tamam zaten uzun yıllar da sevgili kalmışsınız yeni tanıdığın biri değil uyanır uyanmaz bacaklarını temas ettir sonra da arkanı dön sar beni de dünyanın en mutlu insanı yapar seni ☺️
İlişki sonrası ya da sabah uyandığında yapılan çok fazla mutlu eder kadınları
Kaç kez yaptınız
Gizli Üye(30-35)1 yılFobilerin falan var mı? Kafana taktığın şeyler. Genelde bu tip insanlar yaşar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBaşlarda normal sonrasında o kadar utanmaz olacaksın ki :))) gözüne sokacaksin o şeyleri :))
00 Yorumla
1 yılAlışırsın alışırsın çekinme
00 YorumlaTövbe tövbe daha neler duyacam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıloldun zaten zamanla alısırsın
00 Yorumlaoral seks ya devam bence zamanla utanma kalmaz
00 Yorumla
1 yılGörücü usulü mü evlendin
04 Yorumla
Soran1 yılhayır sevgilimdi.
- 1 yıl
Tesettürlü biri misin