Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Saat 9 olmuş aga savaşa geç kaldım uyuyakalmışım mantığı. Öyle ama kimse için geç değil zaman şimdi aslında sadece kullanmayan bedenler var. Kaçamak yap o bana uymaz bu bana uymaz dersen Bakire ölüp Açılmadan iade yazıcaklar mezar taşına. Kullan
Yaratıcı soracak , Ey kulum sana kuku verdik kullandın mı onu. Yok.. maalesef. Neden verdik kullan diye , Kendi vucudunun bilgesi ol , yazın bunu cehenneme. Ellesek cehenneme ellemesek , cehenneme ne iştir bu. Kim duyarmış kim dedikodu yaparmış. Bu toplumda erkeklere k. k atarız sanki kadınlar cinsel açlık çekmiyor . hep erkekler boşverin bunları. kırdırın cevizleri. herkes doysun . Naparsak yapalım hep günahkar bu insan . Sabah yururken kaç karınca ezip gunah işledin diye seksesek atlayarak mı yürüycen . Zaman şimdi yarın belki hiç olmayacak. Depremde kaç kişinin umudu vardı kaç kişi evlenecekti sevişecekti ama hiçbiri sevişemeden öldü. Yani sizi tutan kendinizssiniz. Abi tamam da herkese mi verelim. Yok ama onu bunu olmaz bu olmaz marketten adam seçmek mantıksız. Sen kullan karşıcinsi öyle ögren iyisini mesela. illa o adam gelsin mantıgı Türkiyede çok yanlış Nadasa çekiyoruz tarlayı hiç işlenmemiş. Biliyormusnuz Hayat kadınıyla evli erkekler var. Onlar mı şanslı. şimdi şimdi az sonra zaman geçti. kaç yıl yaşayacağız. hareket edin kısmetlerinizi kullanın.01 Yorumla
Soran1 yılDestan yazmışsın
En İyi Cevaplar
Ben Galiba Ama En İyisi Sabır Etmek Allah Hayırlısını Versin Ömürlük Eşim Olsun İsterdim Nerde Bende O Şans
Vesselam11 Yorumla
Soran1 yılGüzel düşünce
Gizli Üye(36-45)1 yılGeç kaldığımı düşünmüyorum yani zamanındaydı bence
41 Yorumla
Soran1 yılNe zamandı diye sorsam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
1 yılİlk kez 16 yaşında girdim keşke 13 14 yaşındayken olsaymis diyorum
04 Yorumla
Soran1 yılYok artık
- 1 yıl
Evet çünkü canım isterdi ama kendimi tutardım
Soran1 yılDiğerleri o yaşta top oynuyor PS oynuyor senin derde bak
- 1 yıl
Yoo şu an 14 yaşında olup kız sknler de var. 50 erkekten 2si falan öyledir.
1 yılGeç kalmak derken daha önce hiç biri ile herhangi bir şekilde beraber olmamak mi demek istedin?
01 Yorumla
Soran1 yılHerkes anlamış sen mi anlamadın
Gizli Üye(45 üstü)1 yılUzun zaman boyunca kendimi hep saklarım ta ki son durumu yaşayana kadar bu durumdan dolayı artık geç kaldığımı düşünmüyorum zaten
06 Yorumla
Soran1 yılNeymiş o durum
Cevap sahibi1 yılİlişki içerisinde olduğum bir arkadaşım vardı lakin cinsellik değil normal sevgi saygı bir bir buçuk sene kadar ilişkimiz oldu ben kendimi ona saklarken daha yeni öğreniyorum ki hanımefendi daha öncesinden söylediğine göre bir hata yapmış ve bakire değilmiş ve bunun yüzünden benim bilmediğim 6-7 tane daha sevgilisi olmuş ve onlarla da ilişki yaşamış o yüzden ben de artık kendimi saklamayı bıraktım vazgeçtim
Soran1 yılKötüymüş. Başkalarına bakarsın ya
Cevap sahibi1 yılİnsanın ağırına gidiyor sadece ben kendimi bu özel ve güzel güne saklarken sen bir başkasıyla bunları yaşadıktan sonra nasıl o günü özel bir unutulmaz bana hissettireceksin ki sırf onun yüzünden bunca zamandır beklediğimi kaybetmek istemiyorum ama gururuma da yediremiyorum
Soran1 yılboş ver hayatına bak sen
Cevap sahibi1 yılHangi hayatıma bakayım rezil rüsva olduğumu yoksa şu iğrenç hayatım yaşadığımızda da hayat denirse tabi bir gün ölmek için her gün yaşıyoruz zaten
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYaşı mı olur ilişkimin beğenirsen elektrik var ise olur ilişki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen 32 yaşıma kadar böyleydim
14 Yorumla
Soran1 yılSonra noldu evlendin mi
Cevap sahibi1 yılHayır baktım kısmette yok ilk fırsatı değerlendirdim
Soran1 yılNasıl bir fırsat
Cevap sahibi1 yılBiriyle tanıştım direk baştan o muhabetlere girdik sonra yapmaya karar verdik
1 yıl30 yaşından buyuklerdir onlar
10 YorumlaEvet geç kalmışım farkında olmadan
10 Yorumla
1 yıl29 olacak geç kalmaya doğru gidiyor gibi.
10 Yorumla
1 yılBen geç kalmışım zamanında
10 Yorumla
1 yılevet
210 Yorumla- 1 yıl
çoktan yaptım zaten ama geç buluyorum o yaşı
- 1 yıl
19da başladım 16da isterdim
- 1 yıl
amaan nerden öğrencekler sanki hiç bişi olmaz zaten o kadar çocuk evlendiriyorlar bişi yapamıyorlar buna hiç bişi olmaz
Soran1 yılGeç sayılmaz ama seninki
- 1 yıl
bana öyle geldi
Soran1 yılPeki öyleyse
Gizli Üye(30-35)1 yılPek sanmıyorum kendi adıma
16 Yorumla
Soran1 yılNiye
Cevap sahibi1 yılÖyle işte
Cevap sahibi1 yılHerkezle yapacak halimiz yok ya
Soran1 yılKesinlikle
Cevap sahibi1 yılSenn
Cevap sahibi1 yılSen dedim yaa
Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Onemli olan doğru insanla doğru zamanda
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen öyle mi düşünüyorsun
00 Yorumla
1 yılVardir
00 Yorumlamesela yaş kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen hiç yapmadım
10 Yorumla
1 yılYaşlandık
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri