Birkaç aydır flört ediyorduk 2 aydırda sevgiliyiz. Birkaç önce bana geldi 3. defa seks yaptık hemen indi penisi sertleşmekte zorlandı vesaire ama giderken iyiydik bebeğim bunu halledeceğiz falan dedi öpüştük sarıldık. Ertesi gün işyerinde hali bi tuhaftı başka kızla gördüm bu aralar çok sık görüyorum onunla trip attım o da o kız evli çocuğu var biliyorsun değil mi dedi sanki ben anormal davranıyormuşum gibi bi tavır takındı. Normalde işten çıkarken birbirimize yazarız beni eve bırakır bazen onun çalıştığı bölüme gittiğim halde hiç oralı olmadı baktım her yeri kapatmış işi bitmiş gidiyor. Neyse ben çıktım taksi beklerken yazdı çıktın mı diye evet dedim geldi şimdi taksi sonra bende şimdi çıktım dedi bende sadece iyi yazdım oysa ben çıkmadan 10 dakika önce gittiğini görmüştüm yazmadı neyi bekledi bilmiyorum. Hem cadılar bayramı için bir yere davetliyim demişti o gün hemde aşırı yorgun olduğunu söylemişti oraya gitti mi onuda bilmiyorum. Neyse bugünde sabah günaydın tatlım nasılsın yazdım işteyim hala yorgunum felan yazdı çok kısa konuştuk. Çiftler için kullandığımız bi uygulama var orada modunu değişti üzgün hissediyormuş. İnsta hikayesinede önce bi özlü söz atmış ego ile ilgili sonrada bi reels atmış gün batımında dağda pizza yiyen bi adam üstünde İngilizce böyle aktivite yapılacak biri aranıyor yazıyor. Derdi ne? Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum? Bana mı laf çarpıyor yoksa sıkıldı mı? Öyleyse neden insan gibi konuşmuyor? Ne yapmalıyım?
Çok Süper Cevap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat