Ya severken ayrılmak zorunda kaldım beni o duruma iten kendisi sonra onu unutmak için başka biriyle tanıştım sevgili oldum oda beni ilgilenmiyosun diye bıraktı bosluktayim onunla vakit geçirirken en azından gelmiyordu aklıma ama şu an eski anılarım aklıma geliyor ve ne bileyim bana ex sevgilim ilişkiyi tek taraflı yasiyorsun senin tribinimi cekicem sürekli deneye başladı cinsel seyler yasadik yüzeysel oral falan cikmiyo aklımdan bi türlü napicam ya deliricem artik hem soğudum ondan hem istiyorum konuşmak yazınca da engellemek istiyorum kafam çok karışık ve biriyle olmasınida hazmedemiyorum içimi dökmem gereken konular var 😰
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Zor işler, kurtulmanın en kolay yolu seveceğin ve güzel zaman geçireceğin birini bulmak ve kendine ona adamak. Zamanla eski anılar yavaş yavaş silinir, tamamen gitmez ama yerini yeni sevgilinle ve anılarınla doldurursun. Bu da kolay değil farkındayım. Zaten biriyle olduğunu söylüyorsun, hazmedemesen de kabullenmen lazım. Düşünmemeye ve farklı şeylere odaklanmaya çalış, kendine uğraşlar bul (akıcı bir dizi filme sar, arkadaşlarınla bol bol görüş dışarı çık...)
02 Yorumla
Soran1 yılYa öyle şeyler yasayinca pişman oldum ve tövbe ettim bir daha yapmayacağıma ama aklıma geliyor ciddi dusunuyordum madem uzaklastiracakti kendinden evlenmeyecekti neden yasandi bunlar utaniyorum resmen 😔 napicam bu his nasıl geçer çok pismanim
- 1 yıl
Utanma konusunu bir kenara bırak öncelikle. Yaptığın şey senin kararındı, yanlış bir karar olabilir ama yanlış kararların da üstesinden gelmeyi öğrenmelisin. Bu konuyu rafa kaldırdıktan sonra da anıları düşünmemeye çalış. Onu hatırlatacak şarkılar dinleme, daha çok eğlencelik kafa dağıtmalık işler yap. Komik şeyler izle, kitap oku... bu gibi şeyler seni biraz uzaklaştırır zaten.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılSeni anlıyorumm
Cinsellik yaşamadık ama bende çok sevmiş ve unutamamıştım hatta unutmak için hayatıma başkasına almak gibi bir hata yapmıştım ama bunlar çözüm olmuyor tek çözüm zaman
Emin ol ki zamanla hislerin geçiyor hislerin geçmese hâlâ sevsen bile O'nunla tekrar olmayacağını anlıyorsun dediğim gibi tek çare zaman03 Yorumla
Soran1 yılPişmanım ama yasadiklarimdan dolayı unutamiyorum aklıma geliyo pişman oluyorum çok tövbe ettim bir daha yapmayacagima ama ne bileyim arkadaslarimda zaten seni haketmiyordu sen cabaladin falan diyor dönme ona iyi gelmiyor sana falan diyorlar ama ne bilim ya yaşanmışlık çok kötü 😔 nasıl silincek aklimdan
Cevap sahibi1 yılTekrar olmaz kendini harcarsın hata yapma tecrübeyle sabit 1 yıla tamamen geçiyor bu hisler
Soran1 yılUmarim geçer tesekkur ederim çok motive ettin beni 🖤
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
Böyle yeni nesil ilişkinin tah a*ına koyim dudak olmuştur yol geçen hanı kasayı ellemeyen erkke kalmamıştır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bi dönem aynı senin yaşadığın anları ayrılığı bende tatmıştım seni en iyi ben anlarım. İstersen konuşabiliriz belki yüreğimize su serpilir anlattıkça
00 YorumlaOnu arzuluyosun sanırım fazlasıyla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇağır bida. ver şikişin nolcak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. gel bakalım sen bana
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026