Erkekler, kızlar? Cidden mide bulandırıcı bir durum o insanın bedenine değmesine cinsellik yaşayacak kadar ki zaten bundan öte bir şey yok sonra ayrılıyorsunuz çok normalmiş gibi sizi çırılçıplak en hayvani halinizle görüyor bunu nasıl normalleştirebiliyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevişmek insanlığın doğasında var. Mide bulandırıcı bir unsur değil aksine sevdiğiniz kişiyle yaptığınızda dünyanın en zevkli aktivitesidir. Hayvani hal her sevişmede olmaz. Bazen olur. O da ayrı bir fantezi tabi. Genel olarak bakıldığında hayatınızda uygun kişi varsa seks gayet zevklidir.
04 Yorumla
Soran1 yılBen ne diyorum sen ne diyorsun ya klasik erkek beyni işte
Sevdiğiyle yapmak istiyorsa evlenip yapsın yapıp yapıp ayrılıyorlar seks işçilerinden ne farkları var
Soran1 yılOnlardan bahsetmiyorum boşanmak normal bir şey
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılSana cinsel ilişkinin sadece evli bireylerin hakkı olduğunu kim öğretti?
11 Yorumla- 1 yıl
Yetişkin bireyler evlenmeden de seks yapabilir. Seks yaptıkları insanla evlenmek gibi bir zorunlulukları da yoktur.
Gizli Üye(30-35)1 yılBir bilsem nasıl yapıyorlar. Ben ilkimi karıma saklıyorum ama kadınları gördükçe hayret içindeyim. Bakir bakire olanı yuhluyorlar
02 Yorumla
Soran1 yılSadece kadınlar mı erkekler bakir olan hemcinsini aşağılıyor resme
Soran1 yılN
Gizli Üye(25-29)1 yılBen öyle görsem birakamam onu kiyamam diye kimseye yanaşmıyorum millet acimiyor
09 Yorumla
Soran1 yılBen öyle görsem değil insan dediğin utanma duygusu olur senin gtünü oranı buranı her yerini görüyor ve hiçbir şey olmamış gibi ayrılıyorsun, tuhaf
Cevap sahibi1 yılÖyle tabi
Soran1 yıl@Badboyy02 Senle olan varsa onun ben midesini skym kusura bakma yani ama fotona bakınca midem bulandı
Soran1 yılCümle kurmayı öğren önce her kızın yorumuna sazan gibi atlıyorsun şimdi de sana ters düşünceli olan erkeklerin yorumlarına sazan olmaya başladın sitenin en gereksizi olabilirsin.
Cevap sahibi1 yılCevap verme boş ver
Soran1 yılEn itici 🤢 tiplerden aq yemin ederim pp ye basar basmaz midem bulandı hayır tip zaten tam slk tipi bari zeka olsun zekanla çık ön plana
Cevap sahibi1 yılSildim daha yorum yapamaz bunlar işte sexsi kızı düşürmeyi marifet saniyor benim görüşüme uymuyor ben kızi ana doğma görecem ve dönüp gidecem ben yapamam
Soran1 yılAllah korkusu olan biri zaten yapmaz.
Cevap sahibi1 yılBen uzak durmaya çalışıyorum direk döndüm hep bakalım
1 yılZevk için
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam