Cinsel Yaşam Popodan vermek neden sağlıksız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Popodan vermek neden sağlıksız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. sağlıksız çünkü. bakteri falan olur 0 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Anüs çevresi sıkılığı çok çabuk tahrip olur ve büyük tuvaletini tutamaz hâle gelir. Bu fiziksel sorunlardan sadece biri 0 0 Yorumla
Mills18 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Orası seks yapmak için değil kaslar disariya doğru ileri zorlanınca çatlaklar zedelenmeler oluyor birde diski olan yer enfeksiyon yuvası 0 0 Yorumla
GırgırAdam Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Orası seks için değilde ondan anal çatlatlar oluşur. İleride kaka tutamama sorunu gibi bir sürü sağlık sorunu ile karşılaşırsın 0 0 Yorumla
Karanlığın_Efendisi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Onu kim demiş yani şu kadınlarda oranın daracık olduğunu ve ördek yavrusu gibi ciyaklayacaklarını bildiklerinden kimi sağlığı bahane eder, kimi dini 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sağlıksız olduğunu kim söyledi. Düzgün yaptıktan sonra 0 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Erkekler ne ister adlı konu çalışmamıza hoş geldiniz 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı. Hazırlık yapmadan kondomsuz olacaksa sağlıksız bi de sık sık yapılmaz 0 0 Yorumla
ŞuTigin1 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 56% 1 yıl İki taraf içinde sağlıksız, hak yolu varken bokk yoluna girmeyin 0 0 Yorumla
Slimgirly Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Verin verin erkekleri iyicd sapıtın 2 13 Yorumla ŞuTigin1 1 yıl Saçların ne kadar güzel Yorumla serkan-demir 1 yıl sanki sen hiç cinsellik yaşamamışsın gibi konuşuyorsun Yorumla Slimgirly 1 yıl Yasamadım kardes @serkan-demir Yorumla Slimgirly 1 yıl Ay cok saolun @ŞuTigin1 Yorumla serkan-demir 1 yıl pek inandırıcı gelmedi ama sen öyle diyor isen öyle olsun Yorumla ŞuTigin1 1 yıl Serkan zorlama abicim ya Yorumla ŞuTigin1 1 yıl İstanbul surlarına dayanmış yeniçeri gibi zorluyorsun bee kardeşim, bir dur artık ne libidoymuş ya Yorumla Slimgirly 1 yıl 😅😅😅😅😅 ahahah kahkaha attım @ŞuTigin1 Yorumla ŞuTigin1 1 yıl Sende gezme buralarda git annene yardım et zilliii Yorumla Slimgirly 1 yıl @ŞuTigin1 ettim valla Yorumla ŞuTigin1 1 yıl Karadenizli misin yoksa Egeli misin sen Yorumla Slimgirly 1 yıl Doğu anadolu 😅 @ŞuTigin1 Yorumla ŞuTigin1 1 yıl Erzurum? Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Sıkıntı olur çünkü net 0 0 Yorumla
Kelimelerin-Efendisi Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Poh yolu her tür pislik orada 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. yoo neden saglıksız olsun 0 0 Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dışkı yolu ondan 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. değil bece 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
sağlıksız çünkü. bakteri falan olur
Anüs çevresi sıkılığı çok çabuk tahrip olur ve büyük tuvaletini tutamaz hâle gelir. Bu fiziksel sorunlardan sadece biri
Orası seks yapmak için değil kaslar disariya doğru ileri zorlanınca çatlaklar zedelenmeler oluyor birde diski olan yer enfeksiyon yuvası
Orası seks için değilde ondan anal çatlatlar oluşur. İleride kaka tutamama sorunu gibi bir sürü sağlık sorunu ile karşılaşırsın
Onu kim demiş yani şu kadınlarda oranın daracık olduğunu ve ördek yavrusu gibi ciyaklayacaklarını bildiklerinden kimi sağlığı bahane eder, kimi dini
Sağlıksız olduğunu kim söyledi. Düzgün yaptıktan sonra
Erkekler ne ister adlı konu çalışmamıza hoş geldiniz
Hazırlık yapmadan kondomsuz olacaksa sağlıksız bi de sık sık yapılmaz
İki taraf içinde sağlıksız, hak yolu varken bokk yoluna girmeyin
sen yap bakma millete. sık yapma. akışkanlık olmasın
Verin verin erkekleri iyicd sapıtın
Saçların ne kadar güzel
sanki sen hiç cinsellik yaşamamışsın gibi konuşuyorsun
Yasamadım kardes @serkan-demir
Ay cok saolun @ŞuTigin1
pek inandırıcı gelmedi ama sen öyle diyor isen öyle olsun
Serkan zorlama abicim ya
İstanbul surlarına dayanmış yeniçeri gibi zorluyorsun bee kardeşim, bir dur artık ne libidoymuş ya
😅😅😅😅😅 ahahah kahkaha attım @ŞuTigin1
Sende gezme buralarda git annene yardım et zilliii
@ŞuTigin1 ettim valla
Karadenizli misin yoksa Egeli misin sen
Doğu anadolu 😅 @ŞuTigin1
Erzurum?
Sıkıntı olur çünkü net
Poh yolu her tür pislik orada
exim cevaplasın isterdim :D
Sehir efsanesi sağlıksız olsa annem yapmaz
Yıllardır yapıyoruz hiç sorun olmadı
yoo neden saglıksız olsun