Bana ş*ddet uygular mı? Başka erkeklerin olduğu ortamda olay çıkarır mı? Genelde istekli bakıyorum hep. Başkasına öyle bakarsam (yapmasak bile) bana zarar verebilir mi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Algınlığına bir gecede aliri sonrasindada canın çektikçe hakkını verse başkasına yine bakarmısın
Yok saçmalama bakmam. Sadece a*gınlık da değil. Onu çok ama çok seviyorum. O bana yeter. Her türlü yeter.
Gercek aşk bu işte
risk tasiyor tabii. ama baska erkekleri arzuladigini kendine itiraf etmende enteresan. bu kolay bir karar degil. genelde erkeklerinde fantezileri oluyor. mesela jartiyer iyi bir silah.
Erkek arkadaşın maço ve şiddete meyilli ise olabilir.
erkek arkadaşın belki alagavat diyarından falan çıkarsa hoşuna gider
şeyi bile hak ediyorsun. neyse linçlenmek istemiyorum
Yok be. D*yak mı onumu dedin. Ama, bak ona karşı çok istekliyim ve başkasına bakamıyorum. Sadece başka, erkekşerin hoş olması gayet güzel onlar da iyi hoş tamam da. Hani diyorum ki, sadece ve sadece onu istiyorum gözlerine bakınca bile yerimde zıplayasım geliyor. Onu bi yerde kıstırmak istiyorum doya, doya sevmek istiyorum özledim de. Sence sevinir mi? Mutlu olur mu? Benden soğur mu?
bu tavrın (kıskandırmaya çalışmak) sadece ikinizi de yıpratır, abartmadan çok nadir belki olabilir böyle şeyler ama 2 defa kız arkadaşım öyle dediğin gibi baksa başkalarına yarın beni bulamaz
bir şey daha dicem. İkimizde birbirimizi özlediysek ve benden gerçekten hoşlanıyorsa, ben onunla bi buluşma ayarladıgımda, kızdan ayrılırsa eğer, ona sarılıp öpsem koklasam kalçalarımı ona dayasam çok istiyorum beni hissetmesini ve onu doya doya sevmeyi? Onun hoşuna gider mi? Benden soğur, mu ki,? İter mi beni? Ben onu çok yalnız da bıraktım ama onsuz olmuyor kimseyi hem sevemiyorum hem de kimseye böyle yanamıyorum.🔥🔥🔥
Soğmak mı. Kızım o çocuk kafayı yer müridin olur
Benim anlmadığım birinin beni senin gibi sevmesi ne yapmam lazım. Ne olmam lazım. İlk kez bir kızın bu kakadar aşk dolu olduğunu görüyorum
Belli etme bence, ne yapiyorsan yap gizli yap
Ne demek belli etme. Herşeyi anlattım ona. Sence hakkımda ne düşünüyordur? Onu çok istediğimi, her zaman onu istediğimi söyledim?
O ne dedi peki?
Sadece görüldü atıyor ve üstüne gittiğim zaman meşgulum yazma vs diyor. Bana zaman tanımak istiyor olabilir mi
Kendini geri cek sende o zaman, kacan kovalanir yaptirma kendine
Kendimi çok kaptırdım. Erkekler, avcıdır yapı olarak. Şimdi ben onu avlamaya çalıştığım için rahatsız olmuş olabilir mi
Kesinlikle bence oyle, cepte goruyor seni
Hani net olarak seni istemiyorum yazma dese. Sadece meşgulum diyip kapattırıyor üstelediğim zMan
Aldatma ihtimalin yüksek gibi
Yok hayır. Ondan başkasına dokunmam başkalarına çok çekici geliyorum biliyorum ama benim istediğim sadece o. Sürekli onu istiyorum. Onunla ilgilenmek. Sevmek. Öpmek.
Hocam bu sadece bir süreç bence çok fazla odaklısin gibi iyi değil sanki bu psikoloji okuyorum
Bir gangbang a bu iş çözülür
Azma be. Talibin cok olur. boş ver onu.
Gel 18 yaşındayım doyururum seni
erkek arkadaşına neden vermiyorsun?
Soğur senden
K*çalarımı ona, direk dayamam istiyorym onu koklamak içime çekmek? Hoşuna gitmez mi beee
Ne kadar ucuz birisin seninle beraber olan erkek anca seks için olur emin ol
Öyle olmadıgımı biliyorum. O da biliyor oyle biri olmadıgımı. Emin ol sevgi ilgi şefkatin en iyisini gosterririm ben ona. Bi yanımda olsaydı keşke
verebilir ne kadar olabilirsin ki detay ver
Göz göze geldiğimizde üstüne atlamak istiyorum
asana ben lazım olabilirim
Yani kisiligine bagli
Ufffff
Aldatıyor musun?
Hayır
Olabilir