Evliyken aldattım ve aldatıldım. Siz durumu nasıl yorumluyorsunuz?

Arkadaşlar eşimle evlendiğimizden beri birbirimizi yeriz ve erken boşalma nedeniyle benimle birlikte olmazdı. Yani aylar yıllar aklınıza ne gelirse. Hep kavga ederdik ben sevdiğimi göstermezdim onu cezalandırırdım o da hırsını kavga ederek alırdı. Aslında ikimizde birbirimizi çok seviyormuşuz. İkimiz de çalışan insanlarız. Benimki tam aldatma sayılmaz kimseyle sevgili olmadım ama birkaç kişiyle konuştum. Eşim de iki yıldır sosyal medyadan kendine polislikle ilgili sayfa açmış ordan kızlarla yazısıyor nude falan istemiş bel altı konuşmalar falan kendi eksikliğimi öyle gideriyordum dedi. Benimle birlikteyken de daha birlikte olur olmaz girer girmez boşalıyordu. Ben de seni aldattım dedim. Sonra hep birbirimize her şeyi inat yaptığımızı anladık. Benim onu sevmediğimi ve ondan utandığımı hep düşünmüş. Buluşmadım deyip annesi babası üstüne yemin etti ama bilmiyorum. Tek sorun biriyle buluşmuş olması. Hesabını kapattı. şu an cinselliğimiz bile düzeldi. Çünkü utanıyorduk birbirimize karşı. Çok mutluyuz bir çocuğumuz var ama tek korkum biriyle bir şey yaşayıp yaşamadığı. Sevgisinden hiç şüphem yok hep benim ona göstermediğim sevgiyi dışarda aradı. Ben de aynı şekilde ama o her zaman en çok seven taraftı. Siz durumu nasıl yorumluyorsunuz?

Evliyken aldattım ve aldatıldım. Siz durumu nasıl yorumluyorsunuz?