Arkadaşlar eşimle evlendiğimizden beri birbirimizi yeriz ve erken boşalma nedeniyle benimle birlikte olmazdı. Yani aylar yıllar aklınıza ne gelirse. Hep kavga ederdik ben sevdiğimi göstermezdim onu cezalandırırdım o da hırsını kavga ederek alırdı. Aslında ikimizde birbirimizi çok seviyormuşuz. İkimiz de çalışan insanlarız. Benimki tam aldatma sayılmaz kimseyle sevgili olmadım ama birkaç kişiyle konuştum. Eşim de iki yıldır sosyal medyadan kendine polislikle ilgili sayfa açmış ordan kızlarla yazısıyor nude falan istemiş bel altı konuşmalar falan kendi eksikliğimi öyle gideriyordum dedi. Benimle birlikteyken de daha birlikte olur olmaz girer girmez boşalıyordu. Ben de seni aldattım dedim. Sonra hep birbirimize her şeyi inat yaptığımızı anladık. Benim onu sevmediğimi ve ondan utandığımı hep düşünmüş. Buluşmadım deyip annesi babası üstüne yemin etti ama bilmiyorum. Tek sorun biriyle buluşmuş olması. Hesabını kapattı. şu an cinselliğimiz bile düzeldi. Çünkü utanıyorduk birbirimize karşı. Çok mutluyuz bir çocuğumuz var ama tek korkum biriyle bir şey yaşayıp yaşamadığı. Sevgisinden hiç şüphem yok hep benim ona göstermediğim sevgiyi dışarda aradı. Ben de aynı şekilde ama o her zaman en çok seven taraftı. Siz durumu nasıl yorumluyorsunuz?
Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı. Sence seninle bile birlikte olurken erken boşalan birisi, sen bundan duyduğun memnuniyetsizliği dile getirmişken başkası ile bir şeyler yaşamayı göze alır mı? Kendini rezil eder mi?
Orada da dediği gibi bu onur ahatsız etmiş galiba ve bir şekilde cinsel ihtiyacını gidermiş. Herhalde mastürbasyon ile giderdi.
İletişimsizlik sebepli aslında çok gereksiz bir yere gidecekken olay bir şekilde tatlıya bağlanmış gibi duruyor. Sen de konuşmuşsun birileri ile o da konuşmuş. Sonra da seninle düzelince hesabı kapatmış.
Bence bir şey yaşamamıştır o da senin gibi. Yani erken boşalan birisi tekrar o duruma düşmek istemez galiba.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Düzelmesine sevindim benimde erken bosalma oluyor yaptığım kadın onu beğenmediğimi düşünüyor bu seferde kavga çıkıyor aslında beğeniyorum ama sertlesme ve erken bosalma sorunu oluyor sonra macun denedim baya işe yarıyor ama kadın birazda yatakta sınır koymayacak öyle daha güzel oluyor
03 Yorumla- Soran1 ay
ben de artık sınır koymuyorum süre o yüzden uzuyor ama başkasıyla da yattı mı yatmadı mı bu soru kafamda her şeyi mahvediyor
- 1 ay
Onu düşünme yatmış olsa bile erkek bu kaybedecek birşeyi yok horoz bu tavuğu olan düşünsün de salla gitsin
- 1 ay
Ne sıklıkta oluyor Şu an peki
Aldatıp, aldatılmak ve sonrasında onun yapıp yapmadığını düşünmek. Onu cezalandırmak için aldatmak? Bu borderline bir kadının tarzı. Sorun büyük. Geçmiş olsun. O bir erkek olarak bu durumu kaldırıyorsa , normal bir kişilikte de değil.
00 Yorumla
- 1 ay
tekrar birlikte olursanız ve erken boşalma sorunu varsa sizin ilişkiniz açık ilişkiye dönmeli o şartla evlenmelisiniz. yani duygusal olarak birlikte olup cinsel olarak nadiren de olsa başkalarını da alarak eksiklerinizi tamamlama
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- 1 ay
O kadar samimi ve düzgün anlatmışsın Kİ gerçekten helal olsun sana
02 Yorumla- Soran1 ay
teşekkür ederim ama keşke olmasaydı başkasını hayal etmesi bile beni sinir ediyor
- 1 ay
Ama sende başkalarıyla konuşmuşsun belki de bişeyleri farketmemiş için gerekliymiş
- 1 ay
Çok mutlu iseniz şüpheyi bırakın, eğer başka biriyle birşeyleri yaşamış olsaydı şu an sizinle bu kadar mutlu olamazdı çünkü yasak olan hep daha tatlı gelirdi ona
12 Yorumla- Soran1 ay
yapsaydı hep devam mı ederdi? evden işe işten eve geliyor
- 1 ay
Evet, yapsaydı zaten karşı tarafında ondan vazgeçmemesi gerekirdi. Lütfen huzurunuzu mahvedecek düşünce ve kurgulardan kendinizi kurtarın. Onun eşisiniz ve böyle bir hatayı hemen anlayacak ilk insansınız. Mutluluk elinizde ve onu koruyun. Daha güzel günleriniz olsun dilerim.
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Seninle birlikte olamayan biri dışardan birine cesaret edemez
114 Yorumla- Soran1 ay
kendisi de aynısını dedi zaten beceremiyorum dedi
- Soran1 ay
şu an baya uzadı süre çünkü ikimiz de birbirimize karşı utanıyorduk rahat davranamıyordk nerdeyse 1 saate kadar sürüyor önceden on beş saniye falandı heralde
- Soran1 ay
macun gibi şeyler aldı onu kullanıyor
- Soran1 ay
9 yıldır evliyiz daha önceden almıstı ona ragmen işe yaramıyordu son aldıgında olmaya başladı ilk günler çok erken boşalıyordu gittikçe arttı
- Soran1 ay
aynrn şu an sanki yeni evlenmiş gibiyz konserlere bilet aldık birlikte vakit geciriyoruz ben uykumda da hep seni görürdüm diyor ama ben kıskanıp deli oluyorum buluştu mu bulusmadı mı diye
- Soran1 ay
teşekkür ederim içim rahatladı
- Soran1 ay
foto paylasmıs beni de begenilmek istediğini egosunu tatmin etmek istediğini söyledi. benim onu yanıma yakıstırmadıgımı begenmediğimden kızların ilgisi hosuma gidiyordu beni de begenen var işte demek için paylasıyordum diyor. kızları zaten cinsel olarak yazdım dedi p*rno vs göndermis birden fazla kıza yazmıs. ben o süre zarfında arabayı da alıp baska bir yere atamam çıkmıstı 1 yıl falan ayrı kaldık. benim onu aldattığımı hep düsünmüs o kızlarla duygusal hiçbir şey yasamadım dedi inşallahta doğrudur çünkü bir çocuk var ve yuva kurmak kolay değil. insan sevdiği insanın başkasına dokunmasını kaldıramaz
- 1 ay
iki taraf da hatalı, burada inatlaşmaya devam ederseniz yürümez. Kapatın meseleyi ve devam edin.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı. O erken gelme olayı seninle alakalı olduğunu düşünüyorum
02 Yorumla- Soran1 ay
neden
- 1 ay
Merak etme senden başkası olmamıştır gadası mutluluğunuz daim olsun
02 Yorumla- Soran1 ay
nasıl bu kanıya vardınız ben de artık emin olmak istiyorum
- 1 ay
Çünkü yaşamak isteseydi çoktan yaşardı ilk göz ağrısı sensin seninle sen oluyor
geçmişse takili kalma ki bu mutlulugun tadini cikar
00 Yorumla- 1 ay
Sende aldatmışsın o duymamışsa niye çemkiriyon
00 Yorumla - m1 ay
İlişkiyi el birliğiyle mahvetmişsiniz...
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 ay
Erken boşalmasının sebebi gün içinde bir şeylerden etkilenmesi sonrasında erken gelmesi. Geçmişin bir önemi yok ama kötü yanı şu, eşinizleyken başkasını hayal etmek ve o hazzı eşten alamamak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Cinsel terapistlerden haberiniz vardır diye düşünüyorum
00 YorumlaBence geçmişi unut. Bir kez onunla geçmişi konuş hatalarınızı dökün ortaya ve komple sıfırlayın bundan sonrası için bütün sorunlarınızı her zaman konuşarak çözmeye karar verin. Ve geçmişi silin
00 Yorumla- 1 ay
Birbirinize karşı dürüst olmuşsunuz ve işler rayına girmiş. Şimdi hayatınızı yaşama zamanı.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Bence doğru söylüyor. İlişkinizi kurtaranda kıskançlık olmuş. İkinizde birbirinizin değerini anlamışsınız...
Yavrum sen de aldatmissin. Kıskanacak bir durum yok.
Bazı şeyler yara açar ama kuvvetlendirir geçmşi unutun ileri bakın her zaman bende buna benzer yaşadım
08 Yorumla- Soran1 ay
peki durum ne şu an
- Cevap sahibi1 ay
Ne olacak bazı şeylerde güvensizlik arada bir onlarla ilgili vurulmalar aslında ikimizde haklıyız benim ki daha fazla bende sosyal medya kullandım ama kimseyle buluşmadım sadece mesajlaştık o ise buluştu yakaladım resmen çoçuk var diye bazı şeyleri göz ardı etmek zorunda kaldım çünki bende anne babasız büyüdüm evladımın aynı şekil olmasını istemedim sizde nasıl
- Soran1 ay
peki erkek neden bulusmayacagı kızla seks konusur ona sorduğmda kendimi öyle tatmin ediyordum dedi
- Cevap sahibi1 ay
Hayal kuruyordur sonra onu düşünüp mastürbasyon yapar başka ne nedeni olabilir ki
- Soran1 ay
neden peki bulusmadım diyo onu yapan bulusmaz mu
- Cevap sahibi1 ay
İlla buluşması anlamına gelmez ki bende çok konuştum ama buluşmadım yalvaran bile oldu hep ektim kocası ilgilenmemiş oda dışarda arıyor mesela ben eşimden isteidigim şeyleri yapmaz inat yapar tersini yapardı bende onunla yapanadıklarımı dışardakilerle konuşur onlara yaptırır onun hayalı ile rahatlardım
- Soran1 ay
içim rahatladı çok kıskanıyordum
- Cevap sahibi1 ay
Ya için rahat olsun herzaman kadın dışarıya iter her zaman erkegini eger kadın erkegine dışarıyo aratmassa sıkıntı olmaz siz zaten yaşamıssınız bi problemler ona göre gareket edin bence zaten anlarsın erkegini gerçekten tanıyorsan yapıp yapmadıgını
Başkasını düşünme kendini düşün. Herşeyi açık seçik rahat konuşun
00 Yorumla- u1 ay
boşanın direk,.
00 Yorumla - 1 ay
Sorsaydın başkasınadamı erken cisin
00 Yorumla - 1 ay
Harika olmuş süper sevindim çek şimdi cezanı
00 Yorumla - 1 ay
Alan memnun, giren memnun sanki
00 Yorumla - 1 ay
Başkasıyla olduğuna eminim ama ispatlayamam
06 Yorumla- Soran1 ay
nasıl yani benle birlikte olamayan baskasıyla olmus mudur
- 1 ay
Sadece yazıştık nude attık falan klasik erkek yalanı
- Soran1 ay
bir sürü kızla yazışmış annesinin babasının en sevdiğimin üstüne yemin ederim dedi
- 1 ay
Yuvasını kurtarmak için yemin eder Buda klasik erkek davranışı
- Soran1 ay
peki nasıl anlarım doğru mu yalan mı
- 1 ay
Anlaman mümkün değil ve bu bir süre sonra yine tekrarlayacak sende aldatmışsın zaten sorgulama bence
- Gizli Üye(30-35)1 ay
Her gün aynı soru bıktık
00 Yorumla Ben sana erkek gostereyim
00 Yorumla- 1 ay
Sana ben lazım.. bana da sen
00 Yorumla Cuck iliskiye doner yakinda
00 YorumlaYazık olmuş ayrılın
00 Yorumla- 1 ay
Ohh ne güzel
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
@ptal