ՏҽӀɑʍՏ
.. kadınlar yatakta sertlikten hoşlanıyor mu?

ՏҽӀɑʍՏ
.. kadınlar yatakta sertlikten hoşlanıyor mu?

Evet var.
İki şekilde; bir tanesi aseksüel olan kadınlar, diğeri de baskın karakterliler.
Aseksüel olan zaten cinsel hormonları sınırlı hatta neredeyse yok olduğu için yatakta sert olmasından etkilenmez. Benzer etki ile dışarıdaki imajdan da.
Baskın, dominant, sahibe vs. ne dersek olan kadın da etkilenmez çünkü tam tersini ister. Daha fazla yönetebileceği, kendisinin sert davranabileceği vs.
Fakat kadınların çok büyük kısmı sertlikten hoşlanıyor. Güçten, o hakimiyet altına alınma hissinden vs. Hatta bunun bir tık üzeri olup şiddet sevenler de var ama onların geçmişten gelen psikolojik sorunları oluyor. Ya da sadist/mazoşist eğilimi ki bu da tanımlanmış hastalık.
Erkek fatma mı oluyor baskın karaktere sahip kadınlar 😅
Ahahha güzel örnek ama tam değil o biraz daha aseksüele kayıyor.
Bizim sinemada bu karakterler yok, olsa bile çok ufak temsiller var.
Mesela Temel İçgüdü filmindeki Catherine Tramell diyebiliriz en bilinen örnek olarak.
Yani Femme Fatale karakterinde diyebiliriz. Örneğin erkeği yatağa iten kadın sahnesi illa ki vardır hepimizin zihninde. Onun bir de ellerini de bağlayan hali ve devamı diyebiliriz.
Erkek Fatma o kapıdan hiç girmez jdkdk
Muhtemelen azınlıktır. Kadın erkekten gücünü iki tarafta da göstermesini ister cinsi gereği. Yatakta hakkını teslim eden agresiflik, dışarıda ise güçlü beyefendi kişilik. Softluk pek kabul görecek olay değil dışarıda da (pısırık olarak anılırsın) yatakta da kadını orgazma ulaştırma ihtimalin düşüktür
Cevap
62Cevap
ՏҽӀɑʍՏ evet vardır tabi ki de. her kadın direk evet demez. elde edilmesi zor kadınlarda vardır. hatta kadın isterse sadece erkek onu elde edebilir
Sanmıyorum hayır diyecek birini 😄 varsada cinsel tercihi ya farklıdır ya da aseksüel falandır. ya da kendi tercihi diyelim 😅
Aaa uuu :D ne yazacağımı bilemedim ahdajjs
Sorun değil.😅İlla bir şey yazmak zorunda değilsin. 🙃
Hayır tepki vermeliydim sjdus
😂😂
Dışarda mertliğe tamamda yatakta sertliğe hayır derim ben ya 😂 ben duygusal hassas bir kadının sonuçta çok sertliğe dayanamam
Oyşşş djdjs
@r_engarenkyollar ddemek ki sen soft seviyorsun.. canin kiymetli😂😂
@Mr_yanlız tam olarak onun ortası diyelim az acılı adana misali 😂 olsun
@Sosyetic_SheqiiL 🥰❤️😂👍
@r_engarenkyollar 1.5 adana cekkk... hafif acili 😂😂🥰🥰
@Mr_yanlız 👍👍😂 😂 🙈🙈
Yine çok tatlısın ve harikasın.
@1Dehliz1Zirve teşekkür ederim 🙏🌹🌷❤️
İdeal bence görüşünüz
@corapci4242 teşekkür ederim 🙏🤗🌺
Ben teşekkür ederim çok zarifsiniz 🎀🎀🍬🍬🌹🌹
@corapci4242 🙏🙏❤️🌹❤️
Rica ederim 🌹🩷❤️🩷
Dışarda mertliğe bir sözüm yok. Ama yatakta serliğe hayır diyecek kadın çok. Böyle bir genelleme yok. Bazıları sert, bazıları soft sever. Ben soft seven biri ile evliyim mesela. Biraz sertleşsem hemen sorgu başlar. "Neyin intikamı bu?" diye...
Mert ve sertlik bir arada vaoouuv, nahif olmalı..
Aaauuuuu 🐺 :D aa pardon bu yatak için değildi ahshsja
😅😅
Yoktur gibime geliyor.
Kesinlikle hayır demeyecegimden eminim ben.
Vardır kendine cicek gibi davranilmasini isteyen fazla narin fazla hassas kadinlar da vardir biri de asagida aseksueldir cinsel yonelimi farklidir vb yazmis mesela herkes ayni olmak zorunda mi her kadin sertlikten hoslanmaz en ufak bir seyde bile alinan prensesler de vardir
Kadınların çoğu sert seviyor bence bunun hem psikolojik hemde mastürbasyon yapmaktan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Neyse aman jdjdjd
Lan ne alaka 😅
😅
En duygusal kadın bile yatakta biraz olsun sertlik arar bence. Deneyimleyince de sürekli arttırmak sınırları zorlamak ister.
Kadınların da böyle garip bir yönü var.
Dışarıda mert ve maço, baş başayken yoğun ilgili ve sempatik, yatakta ise sert ve küfürlü seviyorlar.
Gündelik hayatlarında argoya bile katlanmayan insanların yatakta ruh sağlığı küfürle haz kazanıyor.
Geneli hoşlanıyor ama hoşlanmayan nazik olunmasını isteyende var. Bazılarının canı kıymetli narin oluyorlar.
Evet yatakta kadınını tatmin edeceksin, mutlu edip inleteceksin. Sert sert kokleyeceksin. Tabi ki olmazsa olmaz kadınınin içine derine girip iliklerine kadar boşalıp ona düzenli spermlerini vereceksin. Ama nerde oyle kadın bunu isteyen.
Altaki görsel olmadiği kesin 😂😂😂 sopa falan 🤣🤣
Sopa kadına ait ahahah
Aaa aaa🫣🫣🫣🫣
Öyle bir erkeğe hayır diyecek babayiğiti analar doğurmadı ya 😂😂
Yoktur tabiki.. Olmamalı bence de.. Gerçi bu durum kişiden kişiye göre değişir.. Her insan acıya dayanıklı değildir..
Kadınların tercihleri arasında değişen arzulanan sertliğin derecesidir. Yoksa bir kadın bir erkekle lezbiyen gibi sevişmek istemez doğal olarak.
Yoktur. Varsa da ya lezbiyendir, ya aseksüeldir
Evet. Dışarda hanımefendi yatakta o*rspu deyimiyle aynı mantık. Efendiligin/Hanımefendiligin de bir yeri zamanı var ve o yer yatak değil.
hazzin ust seviyelerde çıktığında bayanlarbsertlikten hoslanirlar
Dışarda ben senin sözünü dinliyecem yatakta sen benim sözümi dinleyeceksin gibi olmuş sorunuz 😅😁
Öyle mi olmuş
Yavaş ol diyen kadınların aslında daha sert istediğini anladığımdan beri seks hayatım renklendi.
Bir söz var bebek gibi seven düşmanı gibi s... Erkeği sever kadın 🤷♂️
Bebek gibi severim düşman gibi z.. tipi tipi.
Buna hayır diyenler nasıl bir erkek istiyor acaba pasif, gey erkek falan mı
Tercih meselesi bu ya. Her zaman aynı olmaz. İnsanız yani. Sertlik de lazım..
yalan söylemiş kızlar. mert yerine paralı, sert yerine yakışıklı deseydin o zaman hiçbiri hayır karşı koymam derdi. sert mert hepsi hikaye. kızlar para ve yakışıklılık ister...
İçeride veya dışarıda fark etmez;
Dizleri titretiyorsa tamamdır.
Klitoris aşırı uyarilrirsa bütün kadınlar hayir der
Kadın ruhundan anlayan erkeğe hayır diyebilecek kadın yok
Bizim Türk kadını "hayır" der. Çünkü hepsi sertliği şiddet olarak görüyor. Tabularını yıkamıyorlar
Sert seviyorum diyenler de genelde ay çok acıyo falan diyor ya orijinalini bulmak zor o işler de
Öyle hanımda rastlamak şans gibi sanki çoğu kaçak güreşirler
Var. Ben narin hassas bir kizim bana çiçek gibi davranmali hayvan gibi degil sertligi kendime hakaret olarak görüyorum
Her kadının ihtiyaç anlayışı farklı olduğundan mütevellit net bir yorum yapmak zor. Ama genel gözlemlerim hard değil soft taraftarı oldukları.
Yoktur , ideal erkek fjfkfgd
Kalmamış miduur
Vardır bi kuytu köşede falan
Şahsen ben ikna oldum vchbghbfmf
Hangi ara :D
Başlığı okuduğum an frhhfhbf
İşte öylesi jddjaj
Buyrun beni mi çağırdınız , dışarıda mert , yatakta sert erkek geldi😂
İnanmazsan nickime bak😂😂
Hoşlanmıyorum diyen kadın yalan söylüyordur.
Nasıl hayır denilebilir ki dedim ve kaçtım jkjkj
yok artık kör istemiş bir göz sjfjs
Aynen öylesi fjdjs
Hem mert hem de sert mi 😈
Sen de şu cinsellik sorularını bir bırakamadın burada bir sürü sapık var pp koyarak cinsellik sorularını üst seviyede sormak da ne bileyim.
Cinsellik konu etiketinde fenomenim, şaşırılacak bir durum yok aslında. Yönetim de böyle istiyor açıkçası, sürekli ya bir bence ya bir soru.
Anladım kusura bakma.
Ben ona da hayır diyorum jxjdjdjd
Belki deseydin bari sjdj
Yavuz Sultan Selim dirilip gelmediği sürece peygamberler hariç bütün erkeklere haayııır nxjdmdmdke
djdjs 😅
Oluyor ya kadınlar bir değişik.
Bu arada uzun zamandır yoktum ve sen hala muhteşemsin
Hee biliyorum, olup olmamanızla alakası ne
He, anladık o kadarını. Mersi.
Bazı şeyler hiç değişmez.
Kime göre, neye göre olumlu?
Üff sen kimsin de acaba?
var var dolu para olsun kopegı olan tayfada var
arada sert yaptıgım oluyo ılıskıde ve ınan onunda zevkı baska
İçten içe hepsinde bir tecavüz fantezisi var. Geri kalanda ise azda olsa lezbiyenlik.
Romantik olsn yatakta ya
yoktur diyip kaciyorum
Vardır bence..
Yansın buralar 😜😄❤️🔥
Öyle erkek var mı ki?
Var tabi neden olmasın abla mertiz çok şükür
Sanmam😂😀
Gülme kız :D
Gülesin gülesin gülelim😂 bu şey gibi olması mı kocan kadar konuşta ki üresin ve türesin gibi😂😂😂😂
Yani yok demek isterdim ama vardır :)
Hayır demem kesinlikle 🙏🏻eşimle ayarlarız onu 😏
O derece
Oyleleri maldir herhalde
Slow varken ne gerek var sertliğe
Karım bile hayır diyemez 😂
Çılgın bakireler yine döktürüyor 🤣
Mert çok var dışarıda ama sadece isim olarak
Bugüne kadar çıktığı görülmemiştir
Yoktur heralde olanında aklın yerinde değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?