çalıştığım yerde patronum benimle ilgileniyor biraz yüz versem yatağa davet eder ama ben yüz vermiyorum yatmayı kabul ederim ama çalıştığım yerde benimle aynı konumda birisi var hem iş yapmıyor hemde bana falan ters davranıyor ben kayıtsız kalıyorum genellikle onu işten çıkarmasını istisem karşılığında kabul eder mi acaba bu onun için basit bir şey
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
"Onu işten çıkarırsan beni s.. ikebilirsin" diyerek bir başkasının ekmeğiyle oynayabilecek kadar KÖTÜ, ADİ bir insan olmana ne sebep oldu, çok merak
ediyorum...
Umarım patronun senin kadar aşağılık biri değildir.
ben onu işten cikarttirmazsam o milletin ayağını kaydırcak ben iyilik yapıyorum
Sen ver derdin herifin sana girmesi değil birini ekmeğinden etmek ver ver geç kaldın sonra herkesi çıkarttır dikkat ama o ok sana saplanmasın
ekmekle olayın alakası yok durumu benden iyidir ben onu çıkarttirim bir kişi ekmeğinden olur çıkmazsa çok fazla kişi olucak ben vicdansız birisi değilim
Belli belli
Patron istekli kız buldum yapar senide rahatlatır ama diğeri verimli biriyse oda veriyorsa biraz düşünür
Çoğu erkek yapar hatta bazıları var gerçekten ciddi profesyonel olmuşlar bu konularda
ne demek istiyorsun
profesyonelden kastın ne
O kadar cinsellik yaşamak ister ki seninle sana şu hissi verebilir bu kişi bende ciddi düşünüyor benim de kesin evlenecek hatta o kadar güvenini kazanır ki bazı insanların bakirelerini bile alabilecek kadar insanı kendine güvendirebilirler
evet bunu yaşadım
İşte bak gördün mü bir hata yapmış olabilirsin bir yanlışlık yapmış olabilirsin ama bunu kabullenmek veya bunu kendine yedirememek asıl mesele zaten ama sen günlerce ağlarken yaptığın hatanın bedelini çekerken o başka kollarda başka duygularda başka insanların yanında bu senin içinde olduğun depresyon ve bunalım bunun hesabını kimse veremez o yüzden o kişilere erkek derken biz bunları yap merak ettikleri de içine katmayalım lütfen
çok ileriye gitmedim ben hâlâda bakireyim sadece g*ğsümu *mdirmistim o da maddi bir şeydi duygu yoktu ama belli süre beni etkiledi...
İstersen ilişkiye gir istersen göğsülerini led istersen sadece mesajla bir iki tane iltifat et veya resim gönder hiç problem değil ama hepsinin ruhsal ve psikolojik baskısı aynıdır
Kabul eder ama devamında hep sevişmen gerekir.
bence 1kereden sonra hevesini alir
Emin ol devamı gelir.
nerden biliyorsun
Erkek kafası
bana nedense istemez gibi heves gibi geliyor
Ben eski sevgilimle bir kez f. buddy oldum, defalarca seviştim. Nasılsa elimin altındaydı.
Yapar mı yapar. Lakin genelleme yapamayız neticede karakterle alakalı bu mevzu.
normalde böyle bir şeyi asla yapmam ama kıza çok ayar oldum ben onu yemezsem o beni yer
Yapabilir ama sen patronunla yatmaktan zevk alıcak mısın ki
Yaparlar sevmediği halde evlenir bile öyle söylim
cinsellik için mi
Tabiki
Benim yanımda çalış bxdbgd
yok ben memnunum halimden
Peki
Çayını kendi doldurur artık patronun
neden
Ee sekretirini s*ken çayını kendi doldurur
ben bunu hiç anlayamıyorum ya saçma bir felsefe
Bir çoğu her şeyi yapıyor emin olabilirsin