Kadınların ve erkeklerin zaafları ama hoşlanıp hoşlanmadığı şeyler çok değişik olmuyor mu neden birbirinden farklı olmak zorunda? Temas konusunda filan fikriniz nedir?
Sekste kadınların hoşuna giden ama erkeklerin gitmeyen şeyler nelerdir?
Erkeklerin geneli giriş ve gelişme kısmına çok önem vermez.. daha çok sonuç odaklıdır, bir an evvel içine girmek ve boşalmaya odaklıdır.. ama kadınlar her anının tadını çıkarmak isterler.. yavaş bir giriş, uzun bir gelişme ve çok geç bir sonuç ister..
Kadını bebek gibi sevip düşman gibi... Gerek bence hoşuna gitmeyen de ne bileyim vardır bir derdi eskiyi unutmak için olabilir yara bandı olsun diye seks yapıyordur ya da intikam Seksi falandır Benim hoşuma gitmeyen şey kendini kaptıramayan kadın yok canım acıyor, yok nefes alamıyorum, yok belim ağrıdı ağrıyacak tabi o bel gerekiyorsa yürüyemeyeceksin abicim 🙂
Kadınlar biraz daha dolu dolu uzun bir ilişki isterken erkekler tamamen orgazm olma odaklı oluyor ama işini bilen erkek partnerini doya doya hazza ulaştırıp keyif alıp daha sonrasında o kadının yüksek enerjisinden daha dolu dolu orgazm olabilir
Yani geneli nasıldır. Bilemem! Ama bizler dogamiz gereği tam hakimiyet severiz. Kadının genelde pasif davranması hoşumuza gider. Aksini fazla aktif olanlarının. Pek hoşumuza gideceğini sanmıyorum. 🤷
Biz Kadınlar biraz daha dolu dolu uzun bir ilişki isterken erkekler tamamen orgazm olma odaklı oluyor ya da kadınlar genellikle duygusal bağa daha fazla önem verirken, bazı erkekler daha yüzeysel ilişkilere yönelme eğiliminde olabiliyor desek daha doğru.
Soru iyi , yorumları okumaya geldim diyebilirim, esasen bu durumlar varsa bilmek adına fakat yorumlarda çok sağlıklı bir sonuç bulamadım. Bu soruyu aklınıza getiren sebepler vardır ve bu sebepler bu soruya verilecek en iyi cevaplardır diye düşündüm ve bu yüzden sormak istiyorum. Size göre bu sorunun cevapları nelerdir?