Sadece geceleri yazan erkeğin amacı nedir?

Gece 12 gibi napıyorsun diye yazan erkeğin tek amacı cinsellik midir? Onun dışında yazmıyor. Yani ben cevabı gündüz veriyorum, o da günaydın diyor ama devamı gelmedi. Yani görüşmeyi falan o istemişti. Görüntülü konuşmak istedim, gece uyumadan konuşmak istedi. Belki de sadece fotoğrafımı görünce çok farklı bir yerde olabilirdik şu an diye içinden geçirip bana yazmıştır dayanayip. Yani gerçekten görüşmek istediğinden değil. Ben de geri yazınca hayır görüşmek istemiyorum diyememistir...

Güncellemeler
1 yıl
Bir kaç gün önce görüşme planı yaptığımız yazışmalarımızda seninle olacağım için mutluyum falan yazmış. Yani acaba o anki duygu yoğunluğu ile mi yazmış bunları? Belki de uzun süre takip edip bir şey yazmadığım için gözünde büyütmüş sadece, gerçekten görüşmek istediği için değil sanırım.. ben de ne bileyim boş yere harcamak istemiyorum, iyi biri gibi gelmişti
Güncellemeler
1 yıl
Bence bana kırgın ve kızgın olabilir. Sonuçta onu bir kere ektim 😆 ama şimdi bana naz yapmasının ve trip atmasının sırası değil yani. Bekliyor ki ben peşinden koşacağım özür dileyecegim falan... Özür dilerim ama fırsat vermesi gerekiyor yani. Neyse yine çok kurcalıyor her zamanki gibi. Büyük ihtimalle begenmicem de zaten gorusursek 😂
Sadece geceleri yazan erkeğin amacı nedir?