Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kadınlar daha isteksiz , Erkekler ögrettiğinde duramazlar ama bilmedikleri için anlık orgazmlara mahkumlar. Ancak bu bazen doguştan kaynaklı Klitorisi buyuk kızlar seçerseniz onuda doyurmazssınız buyukluge göre arzu değişiyor. Çlaıştıgım gemide dışarıda kadın ararken . Tüh elim boş kaldı diye üzülerek gemiye döndüm. Bir baktım ki kadın mini etekli beni bekliyor tamam dedim işimizi gördük para mara yok megerse butun gemi ustunden geçmiş. Kadın bizden sonra Yunan gemisine gitti dübürden de yaparlar ondan sonra hangi gemiye gidecek belli değil. Kadının libidosu çok yuksekse durduramassın. dediğim kadın titreyerek orgazm da oluyor zevki almış kadını durduramazssın
22 Yorumla- 1 yıl
Ukrayna'da sevgilim vardı, kız normal tabii ki seks yapıyordu ama biz Türkler istekli olarak kadın da görmediğimiz için. Bir günde 5 6 Allah ne verdiyse. Kızı alıştırdım. Kızım dediği şuydu bana tekrar seksi öğrettin. Fakat biz Can sıkıntısını ayağa havaya kalktı diye aklıma bir şey geldi diye her an seks yapmaya başladık günde 5-6-7. Kız zevk aldıkça daha çok alıyor daha çok keyif alıyor ben ne verirsem o kadar. Bu 25-26 gün sürdü gemide banyoya girdiğimde penisimin çatlamaya başladığını gördüm. Yani sıcak suda canım yanıyordu. Vajina suyu erkeklerin penisini asit gibi yiyor. Buradaki çoğu kişi Bunu bilmez. Neyse ki kızdan kaçmaya karar verdim. Alıştırdık bu sefer günde 2'ye düşünce ne oluyor demeye başladı. 3 gün yalan söyledim gemi kalkıyor dedim kalkmadı vajinadan kaçtım. Kız beni yakaladı mı. Tekrar eve 3 4 istiyorum ama canım yanıyor. Ertesi gün gemiden çıkmadım gemi kalktı zannetsin diye. Haber yollamış gemi orada gelsin diye.:) vajinanın arsizligina bak :). Alışmış ve kudurmuş gibi oldu. Ama daha önce böyle değildi tabii ki zevki alınca her gün aynı şeyi istemeye başladı
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Cinsellik erkekler içinde kadınlar içinde olmazsa olmaxlardandir. Vücudunu kesfedene kadar farkında değil keşfedince olmazsa olmaz olduğunu anlar. Genelde mastürbasyon ile başlar onun zevkini alınca reçelini yaparak işin keyfine bakarlar
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Kadinlarda çok istekli olur ama erkekler kadar kendilerini belli etmez tabi burada erkegin onu mutlu etmeside önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl19-20 yasima kadar cinsellik nedir bilmiyordum yani cok cekingen dururdum, mastürbasyon bile o yasima kadar pek yapmazdim, sonra unide sevgilimle tanistik bana seks yapmayi ogretti desem yalan olmaz, cinselligi kesfetmis oldum ve artik kendime engel olamayacak kadar libidom yukseldi.
122 Yorumla- 1 yıl
Vay be koca yürekli sevgili
- 1 yıl
bu yüzden aldatma olasılığınız 100 yüz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
1 yılBurada farkli kavramlar devreye giriyor. Misal Ruhunu doyurmak gibi. Kadin incedir. Derindir duygulari dusunceleri fıtratı.. sadece yapmak için yapmaz. İstisnai kişiler hariç. Sevmedigi birine dokunmaz , dokundurmaz. Erkeklerle ayrilan cizgi bu. Bizim daha yoğun fakat belli etmiyoruz. Erkekler bu durumda zayıflar maleseff.
24 Yorumla- 1 yıl
Sana noldu fnfnf
- 1 yıl
Silmeee güldümmm 😃😃😊😊
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır genelde erkekler daha istekli yani erkeklerin fıtratı bu ondan tartışmaya gerek yok bile
90 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen çok istekliyim ama kadınlar kendilerini tutabiliyor erkekler tutamıyor
172 Yorumla- 1 yıl
ama geneleme yapıyorsunuz.. tutanda var elbete bende tutum yani kendi ihtiyaçım kendim görüyorum.. sadece evlilikte düşünürüm cinselliği tabi benim gibi birisi olursa yani o da tutmuş yapmamış olsun istiyorum...
Kadınlar ilişki başında cinselliğe önem vermez ama ilişki içinde erkekten daha çok önem verir. Tabiki de var. Hatta onlar yumurtladığı için, regl öncesi 3 gün, regl sonrası 3 gün çok istekli oluyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDaha fazla kadın daha çok zevk alıyor çünkü doyumsuzlukta var
61 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılOnlara 1 tık daha çok ihtiyaç ama fren yapıyorlar. Sadece mekanizma farklı çok geç keşfediyorlar keşfettikçe azıtıyorlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekler sırf boşalmak meniyi atmak için yapar. Kadın ruhunu doyurmak için.
612 Yorumla- 1 yıl
sana öyle geldiğise bizim ne suçumuz var çapsız adamlar taklırıp işi diğer bize yıkıyorsunuz... bu arada ben yapmadım bakirim.. benim kriterde birisi olursa evlilikte sadece onun ruhunu doyurmak için elimden gelenin fazlasını yaparım.. takıldığınız sadece kendi zevkleri için erkeklerden değilim
Cevap sahibi1 yılSana gelip özel olarak sordum mu?
- 1 yıl
hayır tabi de genelme yaptığınız için yazdım
Cevap sahibi1 yılEvet genellemem doğru. mastürbasyon yapmadan boşalmadan duramazsın bakir olsan da. Ama biz durabiliriz boşalmadan.
- 1 yıl
Evet o konuda haklısın hafta 2,3 kez oluyor.. bedenin tanımak mastürbasyon geçiyor boşalma olmazsa ilişkide boşalma olmaz alışmadığı için bu kez de sıkıntı olabilir karşıdaki benim yüzünde mi olamadı diğe suçlayabilir ama doğal yani başkanın ağını almaktansa ciddi birisi olsaya kadar böyle olur evlilik falan evilik te veya evliliiğe yakın zaman olur ama o kişiyle olur.. ama bilmiyorum daha önce yaptın mı da hemcinslerin yukarıda da yazmış orgazm olunca duramıyorsun diğe
Cevap sahibi1 yılYaptım ama hiç vajinal orgazm olmadım ben. Kendi kendime klitoral oldum. Bi erkek beni boşaltmadı yani.
- 1 yıl
Anladım zaten hemcinslerimin amaçı çoğu sadece kendi ihtiyaçı uğuruna sizleri harcıyolar yanlış anlama ama durumu bu sırf kendi ihtiyaçı giderilisin diğe sizlerle ilişki istiyorlar sırf bunu için bin bir takla atıyorlar.. sizi okeylemek için sevgilik te cinsellik nedir ya anlamıyorum birde sonra başkalarıyla evleniliyor kızlarında ar damarı çatlamış resmen herhangi bir durumda namus çığırtkanlığı yaparlar ben 1994 doğumluyum bundan 2009 2012 yıllarda sevgili olduğunda evleneden izin vermezlerdi.. şimdiler bakıyorsun hepsi kullanılıp kullanıp atılıyor tabiri caizse herşeyini onun bunu kucağında harıyor sonra doğru düzün evlilik olsun her şey olsun sıf olsun vs istiyorlar.. yani sana böylesi gelmiş ama tüm erkekleri aynı kefeye koyamasın şahsen beni partnerim orgazm ulaştırmadan bırakmam
Cevap sahibi1 yılUmarım milleti eleştirip seksting yapmıyorsundur 🙄 Yine de insanları eleştirme bence boş ver kim naparsa herkes kendine yapıyor zaten. Kendine odaklan. Başkalarını konuşmak düşünmek enerjini boşa harcatır. Ve neler yaşayacağını bilmiyorsun, başına bişeyler gelir bir de bakmışsın eleştirdiğin şeyleri yapıyor olarak bulursun kendini. Bunları düşünmek bile saplantıdır.
- 1 yıl
yok seksting de yapıyorum dediğim gibi kendi ihtiyaçımı kendim gideriyorum.. ve kısmen hakklı olabilirsin... zaten bende kadarda eleştirsem yine yapacaklar alakadar etmiyor da birde ama böyle gide gide temiz kız kalmıyor evlenmek için bu arada kendime odaklanıyorum mesleğim oyunculuk , ve dublaj seslendirme seslendirme yapıyorum. fakat burada sekse falan konu acılınca eleştiriyorum ama doğru olduğu için sana doğru olmayabilir... bana göre veya bazı kızlarda erkekler benim gibi düşünüyorlar
- 1 yıl
yapmıyorum yanlış olmuş
Cevap sahibi1 yılBen bana göre doğru veya değil demedim. Objektif ve farklı açıdan değerlendiriyorum. Öyle bir şey yok ayrıca her devirde her türlü insan vardı. Sen böyle düşünebiliyorsan tek değilsindir herhalde? Bunu düşünmekten manyak olursun. Kendine odaklan diyorum. İnsanları kitlesel olarak sürekli eleştirmek iyi değil sana zarar verir diyorum ben.
- 1 yıl
Anladım haklısın aynen ama işte bir kişiye tanışıyorsun ciddi olaak sevgili oluyorsun sonra daha önce yapmış olduğu söylüyor işin ciddiyeti bozulup ayrılıyorsun yani sonra benim yapmadığma inanmıyolar bu yüzden takıyor gibi oluyorda öyle çok sürekli takmıyuorum
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılTabii ki var. Kadınlar sadece kocaları istiyor diye zorunlu olunca mı seks yapıyorlar sanıyorsun? Bu sitede görmüyor musun, "yanıyorum, canım seks istiyor, bakireyim acil evlenip s.. ikişmem lazım" sorularını?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılDaha çok ihtiyacı var hatta ve ayrıca kadınlar daha isteklidir, kadın azarsa seks yapmadan rahatlamaz yani kadının azması erkeğin azmasına benzemez
10 Yorumla belki de daha fazla ihtiyacı vardır
140 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılseks bir ihtiyac degildir zevktir
120 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılHer Sağlıklı insanın sekse ihtiyacı vardır fakat kadınlar biraz daha Duygu istiyorlar ya da isterlerdi
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKadınlar, erkekten seks'te dahil, herşeyi isterler.
10 Yorumla
1 yılyok biz insan degiliz
100 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı.
1 yılTabii ki var ☺ hemde fazlasıyla
61 Yorumla- 1 yıl
Ne yapıyor bekar kadınlar
Gizli Üye(30-35)1 yılYoktur efendim niye olsun kadınlar robot çünkü. (Ulan yazık bu kafayla nasıl yaşıyorsunuz, bu yaşlara geliyorsunuz. Hayret ediyorum. Pes.)
10 Yorumla
1 yılErkeler kadar olduğunu sanmıyorum ama var
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı.
1 yılEvet var tabii ki.
90 Yorumla
1 yılKişiye göre değişir bu
20 Yorumla
1 yılBir düşünüyüm 🤔 , bence yok
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılTavşanların daha çok var
20 Yorumla
1 yılEvet vardır illaki
10 Yorumla
1 yılOnların daha çok ihtiyacı var bencede
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılTabiki iki taraf içinde ihtiyaç bu
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHem de nasıl...
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKendimi uzun zamandır tutabiliyorum
41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYok ya olur mu onlar kukladır.
72 Yorumla- 1 yıl
😀😀
- 1 yıl
Estağfurullah
1 yılvar tabi
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlamaz mi
41 Yorumla
Soran1 yılOlabilir
1 yılHerkesin var
50 Yorumla
1 yılVar tabiki her iki tarafında
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılkadınların sekse ihtiyacı demek doğru değil ama isteği daha fazla olur her zaman
10 Yorumlakadın insan değil mi? beton mu?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı. Olabilir ama evlenince
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSeks ihtiyaç mı nerde kaldı haz sevgi arzu
00 Yorumla
1 yılVardır
20 Yorumla
1 yılresimdeki gibi
10 YorumlaBana doyumsuz biri hiç denk gelmedi maalesef
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılElbette var ama daha duzenli planli
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTabi var
100 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
1 yılSaçmalama hiç olur mu 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılVar kesinlikle
81 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılVar tabi
10 Yorumla
1 yılDaha fazla duyarlar
10 YorumlaPek yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Onlarınki daha fazla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evet vardır
00 Yorumla
1 yılE bir zahmet