Yeni evliyiz, haftada 1 sevişiyoruz. Az değil mi, kocama tatlı bir dille nasıl söyleyebilirim?

Kocamla yeni evliyiz 2 ay oldu ama haftada 1 anca sevişiyoruz ve çoğunda tam bir cinsel birleşme de olmuyor diğer yollarla tatmin olup bitiyor. Yeni evli bir çift için haftada 1 çok az değil mi? İşi de öyle yorucu stresli bir iş değil yorgun geliyo ondan yapmıyor desem. Libidosu düşük galiba. Ama ben bu durumu ona nasıl sorabilirim utanıyorum söylemeye. Ne diyim aşkım senin libidon mu düşük neden 10 yıllık evli çiftler gibi haftada 1 ilişki yaşıyoruz falan mı diyim. Merak ediyorum. Kardeş olduk resmen sinirim bozuldu. Sorunu da bende aramayın çok süslü ve bakımlı bi kızım evde de hep güzel kıyafet giyerim yatarken güzel pijamalar giyerim hep şort gecelik falan. Ama kocam ben yanında dururken telefonla oynayıp sonra uyumayı tercih ediyo. Üşeniyo mu canı mı istemiyo anlamadım daha 2. aydan böyleysek biz 3-4 yıl sonra iyice kardeş oluruz artık. Nasıl çözcem bu durumu lütfen yardım edin.

Yeni evliyiz, haftada 1 sevişiyoruz. Az değil mi, kocama tatlı bir dille nasıl söyleyebilirim?