Kocamla yeni evliyiz 2 ay oldu ama haftada 1 anca sevişiyoruz ve çoğunda tam bir cinsel birleşme de olmuyor diğer yollarla tatmin olup bitiyor. Yeni evli bir çift için haftada 1 çok az değil mi? İşi de öyle yorucu stresli bir iş değil yorgun geliyo ondan yapmıyor desem. Libidosu düşük galiba. Ama ben bu durumu ona nasıl sorabilirim utanıyorum söylemeye. Ne diyim aşkım senin libidon mu düşük neden 10 yıllık evli çiftler gibi haftada 1 ilişki yaşıyoruz falan mı diyim. Merak ediyorum. Kardeş olduk resmen sinirim bozuldu. Sorunu da bende aramayın çok süslü ve bakımlı bi kızım evde de hep güzel kıyafet giyerim yatarken güzel pijamalar giyerim hep şort gecelik falan. Ama kocam ben yanında dururken telefonla oynayıp sonra uyumayı tercih ediyo. Üşeniyo mu canı mı istemiyo anlamadım daha 2. aydan böyleysek biz 3-4 yıl sonra iyice kardeş oluruz artık. Nasıl çözcem bu durumu lütfen yardım edin.
Gizli Üye(30-35)1 yılGecmis olsun. Sorunlu bir iliski başlamış ve sorunlu olarak devam ediyor. Sen sorunları fiziksel olarak aşmışsın ama esin alamamış anladığım kadarı ile. Ama aranızdaki en büyük sorun iletişim bence. İki tarafta bir birinden hareket bekliyor. Elbette istekli bir erkeğin beklememesi gerek. Ama başlangıçtaki sorun olayı buraya getirmiş. Bunu düzeltmek için bir süre yüzsüz olmayı dene. Daha cok üzerine git.
02 Yorumla
Soran1 yılOf nası yüzsüz olcam utanıyorum ama denicem
Cevap sahibi1 yılIliskinizi normal bir duruma getirmek icin bunu birinin yapması gerek degilmi? Öpüşürken elini at oraya bunu istiyorum de mesela...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBen seks bir tutkudur..
Libido bir karekterdir..
Partner bir şanstır..
Hele ki bu yaşta sözde aşk var diyorsun, aşk ile yapılan sekste diğer akşamı beklemek bile bir özlem ve tutku gibidir..
Aslımda burada anlaşılan ne biliyor musun?
Tek başına aşk ve duygu yetmiyor..
Seks bunun Nirvana’sıdır…
Eğer bu parça eksikse inan ister istemez soğuma başlıyor..00 Yorumla
1 yılEşinin cinsel tercihleri farklı olabilir. Büyük sıkıntı bu. Libido, yani kadına karşı libido düşüklüğünün bir sebebi de bu.
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle olsa haftada 1-2 de yapmazdı ama bana karşı kalkmazdı ki
- 1 yıl
Kendini kamufle ediyor olabilir. Bu gibi durumlarda hayatını normal sürdürme eğiliminde olacaktır çünkü. Ama dedim ya, ihtimal sadece. Yoksa neden sana libidosu bu kadar düşük olsun ki yeni evli iken
Gizli Üye(25-29)1 yılKocana karişim hazirliycaksin sen kacicaksin o gelicek. Performans kaybi yasiyor enerjisi az istegi de az bu yuzden. Bal-polen-ari ekmegi karişimindan al. Sabahlari bir tatli kaşigi yedir. Daha fazla yedirme. Sonrasina bak.
03 Yorumla
Soran1 yılAy nası bi karışım tam anlamadım başka daha ulaşılabilir neler olabilir
Cevap sahibi1 yılLink atiyim
Cevap sahibi1 yıl
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kocanı karşına alıp haftada bir yetmediğini söyle ihtiyacını karşılamadığını.. bazı erkekler senin rahatsız olacağını düşünüp yapmaz..
026 Yorumla
Soran1 yılAma onu söylemeye utanıyorum sanki ben çok istiyomuşum gibi öyle adım atmak istemiyorum. Onda bi sorun olup olmadığını sormak istiyorum ama kırılır diye korkuyorum
- 1 yıl
Onda bir sorun olup olmadığını sorarsan elbette tepki verebilir en iyisi senin biraz fazla istekli olduğunu ve bunu biraz daha sık yapmak istediğini söylemen... bu tarz şeylerde utanma olmaz siz evlisiniz karşındaki senin helalin.. olmadı onu istekli hale getirebilirsin istediğini anlasın.. mesela güzel kokularla karşıla seksi kıyafetlerle cezbedici kıyafet ve koku tahrik eder ve ister... ayrıca tatlı dil...
Soran1 yılZaten soruda yazmıştım her gün öyle karşılıyorum diye. Bende bi sıkıntı yok yani hep bakımlı ve süslü karşılarım. Evliyiz ama 2 aylık evliyiz sonuçta bu tarz konuları konuşmaya çekiniyorum. Konusu açılmadan soramam galiba
- 1 yıl
Daha yeni evlisiniz biraz heyecan birazda çekimserlik var ilerleyen zamanlarda birbirinize tam olarak bağlandıkça birbirinize ısındıkça daha sık yapmaya başlarsınız... ilk zamanlar insanlar birbirlerine nasıl davranması gerektiğini tam bilemezler.. eşindede çekimserlik olabilir bu konuda... sen utanmamalısın söylemelisin istediğini..
Soran1 yılEvet doğru olabilir. Bu akşam gelince konuşmayı denicem bi şekilde
Soran1 yılYani haklısınız ama cinsel problemi olmasa neden böyle olsun. Sorucam ve büyük ihtimalle gururuna yediremediği için ne alakası var yorgun oluyorum bazen vs diye bahane uydurcak gerçek sebebi olsa bile söylemez ki
Soran1 yılŞimdi şöyle ki ilk 1.5 ay tam bir birleşme yaşayamadık içime giremedi ben vajinismus olduğumu sandım girmiyordu bi türlü deliğe. Sonra 2 hafta önce falan kayganlaştırıcı aldım ve onla deneyelim dedim şıp diye girdi. Ve yaklaşık 30-40 dk boyunca yaptık her pozisyonda girdi zevk de aldı sertleşme konusunda da sıkıntısı yok. Ben de artık daha sık yaparız diye düşündüm sonuçta içime girememe sorunu çözülmüştü. Ama işte o 2 hafta önceki ilk ve son girmesiydi. Sonra da 3-4 kere yaptık ama içime girerek değil normal sürtünmeli elle falan sevişip tatmin olmaydı. Neden yapmadı bilmiyorum.
- 1 yıl
İlk zamanlar kayganlaştırıcı ya da krem sürmeden yapmanız ve deliğe tam girememesi onun bu konud abiraz korkuyor olduğunu gösterir.. canını acıtmaktan korkuyor sanırım.. öyle bir yapısı olabilir.. bazı erkeklerde bu korku var ve çekingenlik... sonra girmeniz her pozisyonda güzel bir şekilde yapmanız o sorunu normalde ortadan kaldırmış olması gerekirdi ama devam etmesi karşı tarafta çekingenlik ve bazı korkuların olduğunu gösterir.. vajinusmus olsan deliğe kayganlaştırıcıylada giremezdi.. sertleşme problemi olsa o zamanda sertleşmezdi demekki öyle bir problemi yok problemi kişisel ve psikolojik olabilir.. böyle kişilikleri zorlamak lazım biraz itelemek lazım.. öyle yapıncada girmezse kendini kaçöırırsa ihtiyaçların olduğunu varsa bir sorun bunu sana söylemesi gerektiğini yumuşak bir dille ona söylemelisin..
Soran1 yılEvet haklısınız. Sizce gay falan değildir dimi yaa bi arkadaşım var 5 yıllık sevgilisi var ama gizli gay olduğunu öğrendim gerçi biraz hareketlerinden belli oluyodu. Benim kocamda hiç öyle hareketler yok ama arkadaşım hem gay olup hem de 5 yıldır kız sevgilisi olduğunu görünce insan düşünmeden edemiyor. Dediğiniz gibi ben konuşucam bu konuyu güzelce
- 1 yıl
Gay olacağını sanmam gay olsa tercihini seninle yapmaz evlenmezdi... hiç cinsellik yaşamamış olurdu.. sonuçta cinsellik yaşadınız zevk aldınız iki taraflı bunun devamıda konuşarak olacak.. evet gizli gaylar var dediğin gibi ama onlar kendilerini belli ediyor tavırlarıyla konuşmalarıyla
Soran1 yılAma o dediğim arkadaşım da nişanlandı diğer hayatını gizlemek için evlenicek ve cinsellikte sıkıntı olmadığını söylüyor. Yani erkeklerden hoşlansa da kızla da yapabiliyormuş. Ama neyse zaten dediğiniz gibi o tarz kişiler tavırlarıyla belli ediyor benimkinde sıfır öyle hareketler yok. Benim konuşmam lazım böyle olmucak
Soran1 yılÜşeniyor mu acaba kayganlaştırıcı sürünce uzun sürüyor her yerine bulaşıyor duşa falan giriyor diye. Hemen yapıp bitirmek mi istiyor acaba
- 1 yıl
İnsan seks yapmaktan üşenirmi diyeceğim ama var öyleleri kişiliğine bağlı.. zaten seks yaptıktan sonra duşa girilir ona sürmene gerek yok kendi vajinana sürmen yeterli önemli olan sürterken ve girerken rahat girmesi ve daha kolay yapması.. normalde oral yaparakta bunu sağlayabilir ama oral yapmıyor sanırım en iyisi kayganlaştırıcıyla devam etmek.. vajinanın kendi suyuda var biraz sürtünce sulanır..
Soran1 yılOral yapıyor da yine de kayganlaştırıcı olmadan girmiyor kasıyorum kendimi galiba. Yani normal bi insanın üşenmemesi lazım
Soran1 yılTamam kayganlaştırıcıyla oluyor işte ne fark eder ya
Soran1 yılElimde değil istemsiz oluyor. Sık sık yapsak düzelecek alışacak ama tam alışmaya başlrken araya 1 hafta ara girince hiç bişi olmuyor düzelmiyor
- 1 yıl
Sen elbette haklısın sonuçta eşin ilkin ilk defa ilişkiye girdin onunla ve beklentilerini tam olarak karşılayamadığı için biraz kasılma oldu ister istemez.. eşinde aynı şekilde seninle ilkini yaşadıysa onun içinde aynı şey söz konusu olmuş olabilir.. ama düzelmeyecek bir durum değil aslında tedavilik bir durumda yok ortada...
Soran1 yılEvet ben de onun ilk ilişkisiyim. Aslında bu durumda daha istekli ve meraklı olması gerekir ama alışma sürecidir belki. Ama böyle devam ederse 1-2. Senemizi düşünemiyorum
- 1 yıl
İkinizde tecrübesiz ve ilkinizi yaşadığınız için alışma sürecinin biraz uzaması normal... sonuçta heyecan var çekimserlik var.. birbirinizin vücudunu tanıma süreci var.. bu uzaktan isteme gibi olmuyor.. insan uzaktan istekli olsada gerçeğiyle yüzleşince farklı duygular olabilir.
Soran1 yılAnladım bakalım umarım düzeliriz
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılSekste başarısız mi? Ne kadar sürüyor? Bir de mastürbasyon bagimliligi varsa önceden bu biraz zorlar sizi
11 Yorumla
Soran1 yılBağımlılığı olduğunu sanmıyorum bence cinsellik odaklı biri değil fazla düşkünlüğü yok yani. Birinci plana koymuyor gibi. Başarısız değil 30 dk falan sürüyor yani yaptığımız her zaman
Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Bunu biraz ilk gunlerden baslayip irdeleyelim yazda
112 Yorumla
Soran1 yılNası anlamadım
Soran1 yıl3 yıldır sevgiliyiz 2 aydır evliyiz. Sevgiliyken uzak mesafeydik ayda bir veya 2 ayda bir buluştuğumuzda yapardık ama bakire olduğum için çok ileri gitmezdik normal sürtünme elle falan sevişme yani. Evlendik ilk 1.5 ay tam birleşme olmadı vajinismus olduğumu sandım çünkü deliğe girmiyordu. 15 gün falan önce kayganlaştırıcı aldım onla deneyelim dedim şıp diye girdi. 30-40 dk yaptık ilk defa içime girmişti her şekilde denedi tatmin oldu. Artık içime girebildi daha sık yaparız diye düşünüyordum ama yine yapmıyor. 15 günden beri tekrar içime girmedi mesela oysaki ilk defa yapmışsın sürekli denemek istemez misin. Ama 3-4 kere başka yollardan sürtünme elle vs seviştik. Ama şimdi mesela en son cuma günü yapmıştık galiba 1 hafta olacak yapmadık. Normal mi bu yani. Pzt salı tatildi bide o zaman bile yapmadı öküz adam
- 1 yıl
Yani hani girince umdugunu bulamadi desek 30 40 dakika yapmaz zaten demek ki o an hosuna gitmis
Acaba gercek hali isteksiz o gun mu istisna oldu ya da gercek halini gosterimicek halde mi havaya mi sokamadi kendini evlilikte
Biraz yasaminizi konusmak lazim giyim kusam evdeki hal davranis
Soran1 yılBişi olmaz yaa hshshsh
Soran1 yılDiyorum işte ben hep süslü püslüyüm herkes bana ne kdar cilveli olduğumu söyler kaynanam bile herkes yani. Evde kocamla hep temas halindeyiz film izlerken vs eli hep üzerimdedir hep sarılırız öper koklar. Daha duygusal sanki.
- 1 yıl
Ozman o pasif karakterde senin dominant olmani beklio
Bu iliskinin erkegi sen olcan galiba adami yataga atip kendini sey yaptirtcan mecbur
Hos zamanla bu zevke alisinca kendiside ister belki ama ozmana kadar isin var surekli azdirici halde gezmen ve yataga ellerinle atman ilk adimi atman gerekcek 😄
Soran1 yılBen öyle bişey yapamam ilk adımı atan sevişmeyi başlatan ben olamam şimdiye kadar hiç yapmadım öyle bişi djsjsjs
1 yılİlginç bir durum insan eşiyle bu durumu neden yaşamaz. Onu iten birşeymi var acaba?
15 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum beni çok seviyo yanyanayken sürekli temas halindeyiz sever öper eli hep üzerimdedir ama cinselliğe gelince yok
- 1 yıl
Neden işte insan eşi ile yataktayken heleki sen güzelim bakımlıyım diyorsun. Evde iyide giyiniyorum diyorsun. Devamı neden gelmez. Mutlaka bir şey var. Yoksa bu böyle olmaz. Bazı seyler var burdan yazamıyorum.
Soran1 yılNeden ya yazın bişi olmaz. Bilmiyorum bu konu kafama çok takılıyor ben de neden diye sorguluyorum ama cesaret edebilirsem bu akşam gelince seninle ciddi bişey konuşmam lzım diyip konuşucam
- 1 yıl
Mutlaka konuşup bunu sonuca kavusturman lazım. Bu çok büyük bir sorun. Şimdi burdan yazilacak şeyler değil kardeş.
Soran1 yılYazdım size
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılSöylemek yerine, canın her seks istediğinde kocanın aklını çel, onu baştan çıkar...
01 Yorumla
Soran1 yılÖyle yapmaya çalışıyorum
1 yılAtıl kurt 😂 eve gelince yatağa bagla 😤 atla üzerine ya benimsin ya toprağın de 😤😂
02 Yorumla
Soran1 yılOf
- 1 yıl
Gazan mübarek olsun canım evladım 😁
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yıl20 yıllık evli biri olarak bu konuyu bir an önce eşinizle konuşmayı öneririm
06 Yorumla
Soran1 yılNası konuşcam ne söylicem ya gururu kırılırsa
- 1 yıl
Gururu neden kırılsın eşinde erken boşalma veya mastürbasyon bağımlılığı olabilir
Soran1 yılmastürbasyon yaptığını sanmıyorum erken boşalması da yok. Üşengeç mi acaba sadece
- 1 yıl
Bilmem belkide sana aç olduğunu belli etmiyordur
Soran1 yılNiye böyle eziyet çekiyor ki ben zaten istediğimi belli ediyorum sırnaşıyorum benimle yapsın
- 1 yıl
Ten uyumu diye bir şey de var.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSabahları izin günlerinde oral seks yaparak uyandırmayı deneyin.
02 Yorumla
Soran1 yılBen başlatmaya utanıyorum ilk adımı atmayı hiç sevmem
- 1 yıl
O halde haftada 1 ile devam edin eşler arası bu kadar utanma olmamalı.
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bencede yeni evli cift en az haftada 3 olmali en az oda. Bir sorun olabilir eşinde
010 Yorumla
Soran1 yılAy ne sorunu var acaba nasıl sorabilirim bunu onu kırmadan
Soran1 yılMantıklı öpiyim öpüşmeyi devam ettirmezse bi sorun mu var neden böyle falan diye devam ederim
Soran1 yıl26
Soran1 yılKonuşucam
Soran1 yılSeverek tabiki 3 yıl sevgiliydik
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yeni evli olsam
gunde birkaç kez yakaladığım yerde
mutfak tezgahinda
banyoda
yatakya
heryerde kalçadan yapisirim
10 Yorumla1) Sevgiliyle de sevişmiyor isteksiz miydi?
2) Yatakta içine girmekten imtina edip elle boşalmak ta nedir ya kesinlikle bir sıkıntı var
3) Evde çekici seksi gecelik, jartiyer, tanga giyor musun tepkisi ne oluyor
13 Yorumla
Soran1 yıl1- sevgiliyken uzak mesafe olduğumuz için her buluşmada direk yapmak isterdi istekliydi yani. Ama mesela buluşmalarımız 1 haftalıksa ilk özlemini giderir sonra yine çok üst üste her gün yapmazdı. Genel olarak bence cinsellik odaklı birisi değil. Daha duygusal daha aşksal.
2- evet bunu ben de sorguluyorum
3- evde hep süslü püslüyüm gecelik ve tanga giyiyorum
Soran1 yıl3-tepkisi olmuyor djsjsjsjjs
Gizli Üye(36-45)1 yılŞimdiden böyleyse işin zor. Çok sorun yaşarsin ilerde. 15 yıllık evliyim. Eskiden haftada min 4 gündü. Şimdi haftada 3 falan. Yaş 40 yani. buradan baz al. Sizde hem kalite yok hem skor. İlerde çok sıkıntı
03 Yorumla
Soran1 yılAy öyle demeyin yaa napcam ben şimdi. Nasıl konuşabilirim bu sorunu ona nasıl söyleyebilirim
Cevap sahibi1 yılAçık açık söyle. Detaylandır örnekler ver. Evliliğin %75 i cinselliktir. Eğer iyi yaşanıyorsa o evlilik çatırdar. Saygı kaybolur
Cevap sahibi1 yıl'İyi yaşanmıyorsa
Gizli Üye(30-35)1 yılSiz evlenmemissiniz. Nikah kiymissiniz. Evlilik birbirini tamamlamak demek. Her anlamda bütün olmak demek. Yaslariniz kaç bu arada.
01 Yorumla
Soran1 yıl26 yaşındayız. 3 yıldır sevgiliydik zaten çookk güzel bir ilişkimiz var çok seviyoruz birbirimizi. Sadece bu konu biraz sıklığı az olması düşündürüyor
- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yıl10 yıllık çiftler haftada bşr mi yapıyor 😅😅güldürme beni, bizim 35 sene oldu hafta da 3 yapıyoruz, söyle kocana da utansın biraz
06 Yorumla
Soran1 yılAy nası söyliyim bilmiyorum onu kırmak istemiyorum. Ne dicem bi sorun mu var biz neden bu kadar az sıklıkta ilişki yaşıyoruz mu dicem
- 1 yıl
Onu bilmem ama sen yanaş, biraz dekolte ver, gerçi yapacak adam hiçbir şeye bakmaz dalar hemen ama seninkinde sorun olduğu seninle tam yapamadığından belli, hap al bari at bir şeylerin içine de uyarılsın
Soran1 yılAy yok öylw bişey yapamam kendi isteğiyle yapmıyorsa neden ilaç kullandırayım kendimi kandırmak olur bu. Soruda da yazdım evde hep öyle geziyorum adamda tık yok
- 1 yıl
Sizin her akşam yapmanız lazım aslında, dakgası kalkmıyor mu
Soran1 yılArkamdan sarıldığında gece yatağa yattığımızda kalkıyor hissediyorum ama devamını getirmiyor
- 1 yıl
Yatınca elini atıcan donunun içine okşayacam sonra güzel bi oral ardından kafasını koyacan senin bal kutuna emsin o zaman yola gelir belki
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. enişte cinsellikten erken emekli olmuş 😂 sen bi fb bul işini gör 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAh olacak yanımda bir hatun fena ederdim kurtulamaz 2 günde bir kesin
00 YorumlaHakkını veremiyorsan evlenmeyeceksın ya isteğin gayet doğal
03 Yorumla
Soran1 yılMoralim bozuldu nası sorcam
Yazık olmuş sana yaaa sabah akşam olacakken şu duruma bi bak
02 Yorumla
Soran1 yılOf öyle demeyin yaa. Nasıl sorabilirim onu kırmadan
Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Tap taze evlilik boş bırakılır mı yaa. Her dakika yapmak gerek
00 Yorumla
1 yılÇok az eşin istekli dwgilmi
02 Yorumla
Soran1 yılYaptığımız zamanlar istekli ama sık yapmıyor işte
- 1 yıl
İşte iatekliyse neden sık olmuyor erken mi bosaliyor
Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Cinselliği çağrıştıracak hareketler yap
06 Yorumla
Soran1 yılYapıyorum olmuyo
Soran1 yılYa dimi normal bi erkek öyle yapar. Bunda bi sıkıntı var gerçekten
Soran1 yılYok ilişkimiz çok güzel zaten 2 aylık evliyiz ve seviyo beni çok. Ama bu sevgi biraz kardeş sevgisine dönüşmeye başladı hoş olmuyor shzhhz
- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
1 yılNoldu azdın mı kuduruk
10 Yorumla
1 yılÜşenmeden okudum yazık oluyor size ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. En az günde üç olması lazım
00 Yorumla
1 yılAçıkça söyle beş daha çok becer diye;)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılDiğer yollardan tatmin olmak nedir
00 Yorumla
1 yılYanıyorum söndüreyim mi şarkısını aç o anlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
1 yılGizemli davran sorun çözülür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSorunu mu var işleri yoğun ise
11 Yorumla
Soran1 yılYoo işle alakalı da bi sorun yok niye böyle anlamadım
Gizli Üye(25-29)1 yılHikaye değilse kötü durum
04 Yorumla
Soran1 yılYok değil abi sinirim bozuldu
Cevap sahibi1 yılSen isteklendirmiyot musun
Soran1 yılAçıkça yazdım zaten soruda neyi soruyosun. Elimden geleni yapıyorum
Cevap sahibi1 yılSenin biraz konuşup anlatman gerek
Gizli Üye(25-29)1 yılSen bir şeyler yapıyor musun
08 Yorumla
Soran1 yılNe gibi ben ilk adımı atmam hiç
Cevap sahibi1 yılSaçmalama ilk adımı atmam ne demek öyle
Soran1 yılYani cinselliği ilk ben başltamam utanırım. En fazla öpüşme başlatırım
Cevap sahibi1 yılCinsellik başlatma deyince sen ne anladın ki cinsellik zaten öpüşmeyle başlar
Soran1 yılAma işte o öpüşmenin devamını getirmeyip öpüp bırakınca ben de devam etmiyorum yani sormaya da çekiniyorum neden bu kdar az yapıyoruz diye
Cevap sahibi1 yılÖpüp bırakıyor mu seni sadcee.
Soran1 yılEvettt
Cevap sahibi1 yılAşabilirsin bunu yazbana konuşalım çözelim
1 yılOna sen sirnas
016 Yorumla
Soran1 yılSırnaşıyorum ama devamı gelmiyo
- 1 yıl
Aseksuel mi ya da sorunu mu var
Soran1 yılAy bilmiyorum ki aseksüel olsa hiç istemez bazen kendi yanaşıyo istiyor ama sıklığı az işte
- 1 yıl
Evet çok az o yüzden de normal zamanlarda ereksiyon oluyor mu ona dikkat et ereksiyon olup istemiyor ise sorun vardır
Soran1 yılMesela yatakta bana arkamdan sarılırken organı hareketleniyor hissediyorum hareketini ama bunun devamını getirmiyor anlamadım gece uyku saati diye üşeniyo mu acaba
- 1 yıl
Üşenme olmaz sanmıyorum eğer kalkıyor ve hissediyor isende aseksuel değil o yüzden bunu konuşmanız lazım
- 1 yıl
Belliki sende baya isteklisin
Soran1 yılİstekten değil ama sorun var diye korkuyorum haftada 3 falan olsa okey yani. Ama sıklığı azalınca insan neden böyle diye sorguluyor
- 1 yıl
Ama yinede sendede var madem sana yakinlastigimda hissediyorsun o zaman o baslatmiyor ise sen baslat dönüp oral seks yap
Soran1 yılYa iterse beni o zaman da benim gururum kırılır
- 1 yıl
Asla itmez hiçbir erkek oral sekse hayır demez zaten
- 1 yıl
Bence yinede aranizda iletişim eksikliği var o yüzden oda geri duruyor istersen rkp et konuşuruz
- 1 yıl
Doğru söyle mastürbasyon yapiyon şimdi değilmi
Soran1 yılYoo
- 1 yıl
İçime doğdu öyle hissettim
- 1 yıl
Bazi evli kadınlar bu saatte islak olup kendini tatmin eder genelde o yüzden
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılpekmez fındık kecıboynuzu fılan yedır adama
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılbedenkı
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılSen yanaş
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hergün olmalı
00 YorumlaÖneri istermisin
00 YorumlaDiğer yollarla tatmin dediğin ne
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAz tabi
02 Yorumla
Soran1 yılOf yaa ne sorunu var acaba
Cevap sahibi1 yılKendini kontrol edemiyor tecrübesiz
Ayrılma sebebi
06 Yorumla
Soran1 yılAy öyle demeyin lütfen. Biz kadınlarda cinsel ihtiyaç erkekler kadar çok olmadığı için idare edebilirim bence
Soran1 yılEe napcam nasıl sorayım onun gururunu kırmadan
Soran1 yılEvet ama içime girmiyordu normal sevişme şeklinde ve uzak mesafeydik ayda bir buluştuğumuz zamanlar
Azmissin
00 Yorumla
1 yılÇözdünmü
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım