Cinsel Yaşam 30 yaşına kadar bekar kalan kadın mutlaka ilişkiye girmiş midir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Çoğu kişinin böylr düşünmesi neden 30 yaşına kadar bekar kalan kadın mutlaka ilişkiye girmiş midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
BenBasri Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yaşıyla ya da bekarlığı ile alakası yok tamamen kişilikle alakalıYargılamak yanlış çok fazla evlilik öncesi ilişki olsada günümüzdehiç ilişkiye girmemiş insanlar da gayet çok var 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yok canım palavra yapan yapıyor ancak fırsat bulamadım yapmadinsa tertemiz kalır illaki yapmak şart degil 0 0 Yorumla
lalapanda Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Hayır böyle bir genelleme yok kişinin hayat yapısına göre değişen bir şey 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. 35 yaşında bakireler de var, koca beklerken turşusunu kuran. 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Girmeyen çok. Belli bir süreden sonra isteğin körelmesi söz konusu. 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır kendi seçimi illaki girmiştir diye bir yargılama yapmam şaşırmam 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Girmemiş de olabilir. Bu düşüncenin sebebi, cinsel ilişki yaş ortalaması baya düştü 0 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Kadınları ve bilhassa insanları kulaktan dolma bilgilerle değerlendirdiklerinden. 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Alakası yok, benim tanıdıklar var biraz akraba olur abla kardeş, biri 48 filan biri de 40 filan işte hala bakireler evlenmediler sevgilileri de olmadı 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Mutlaka değil tabii ama genel anlamda öyle düşünüyor insanlar. Ben böyle düşünmüyorum 0 0 Yorumla
_YalnızKowboy__ Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Yoo bekar olan çok kadın var. Hatta daha yaşlı olan da var. Ama çakmak çaksan alev alır yanında. O kadar kudurmuştur :) kendi kendine sulanır falan 😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Girmemişlerde vardır ama cidden çok hoş hissettirirler evlendiklsri kişiye 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. o bellı olmaz ya 15 16 bıle gırmıs olabılır 30 35 gırmemıs 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bakire olan vardır tabiki 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. dayanamaz girer 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bu biraz da nasıl bir hayat yaşadığı ile alakalı 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. kadınlar genelde yaşıyor hep 0 0 Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. 100/99 giriyorlar girmeyen çok nadir 0 0 Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Girmemiş de olabilir 0 0 Yorumla
obirgezgin1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. Allah bilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Yaşıyla ya da bekarlığı ile alakası yok tamamen kişilikle alakalı
Yargılamak yanlış çok fazla evlilik öncesi ilişki olsada günümüzde
hiç ilişkiye girmemiş insanlar da gayet çok var
Yok canım palavra yapan yapıyor ancak fırsat bulamadım yapmadinsa tertemiz kalır illaki yapmak şart degil
Hayır böyle bir genelleme yok kişinin hayat yapısına göre değişen bir şey
35 yaşında bakireler de var, koca beklerken turşusunu kuran.
Girmeyen çok. Belli bir süreden sonra isteğin körelmesi söz konusu.
Hayır kendi seçimi illaki girmiştir diye bir yargılama yapmam şaşırmam
Girmemiş de olabilir. Bu düşüncenin sebebi, cinsel ilişki yaş ortalaması baya düştü
Kadınları ve bilhassa insanları kulaktan dolma bilgilerle değerlendirdiklerinden.
Alakası yok, benim tanıdıklar var biraz akraba olur abla kardeş, biri 48 filan biri de 40 filan işte hala bakireler evlenmediler sevgilileri de olmadı
Mutlaka girmemistir ama normal biriyse girmistir.
Mutlaka değil tabii ama genel anlamda öyle düşünüyor insanlar. Ben böyle düşünmüyorum
Yoo bekar olan çok kadın var. Hatta daha yaşlı olan da var. Ama çakmak çaksan alev alır yanında. O kadar kudurmuştur :) kendi kendine sulanır falan 😊
Girmemişlerde vardır ama cidden çok hoş hissettirirler evlendiklsri kişiye
o bellı olmaz ya 15 16 bıle gırmıs olabılır 30 35 gırmemıs
Görmedim bilmiyorum
herkesin dediğine inanmam
Gören de var olmayan da
Bakire olan vardır tabiki
dayanamaz girer
Hayır tabiki, bu kişiden kişiye değişir
Girmeyen çok tanıdığım var
Bu biraz da nasıl bir hayat yaşadığı ile alakalı
kadınlar genelde yaşıyor hep
Hala bakireyim