Sevgilimle ciddi düşündüğümüz için bir şeyleri erkenden yaşayıp o hislerimizi kaybetmek istemiyoruz evlendikten sonraya da bir şeyler kalması gerektiği kanaatindeyiz o yüzden ilişkimizde erkenden bir şey olmasını istemiyoruz neyse ilk defa öpüştük 7 ay sonra ve öpüşmeyi uzun tutan taraf bendim sonra çok utandım bu çok azmış kudurmuş diye düşünür mü hakkımda bilmiyorum o kısa kesmeye çalıştıkça ben uzun tuttum biraz bırakamadım öpmeyi ama çok da utandım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılöncelikle bazı şeyleri evliliğe bırakmakla çok iyi etmişsiniz çünkü karı koca gibi olan sevgililik hayatı evliliğin ömründen çalıyo. gelelim diğer konuya kesinlikle kötü bişi düşünmez aksine bana aşık o yüzden böyle oldu gibi düşünür ve hoşuna gider anı yaşayın mutluluklar dilerim
06 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederiz çünkü biliyoruz görüyoruz yaşanan şeyleri millet evlenmeden her şeyi yaşıyor ve evliliğe bir şey kalmıyor ilk defa öpüşünce de durduramadım kendimi o kısa tutmaya çalıştı ama ben bırakamadım sonra da çok utandım kudurmuş gibi istekli diye düşünmez inşallah
- 1 yıl
hayır kesinlikle düşünmicektir rahat ol vesveseleri sokmayın ilişkinize iyi günde kötü günde hep birlikte diye yola çıkılmışlık var artık diyeyim ilişkinize rahat olun
Soran1 yılPeki her buluşmada öpüşme olmalı mı sence bu konu da ne düşünüyorsunuz
- 1 yıl
yani olabilir tabi şehvete dökmemek kaydı ile
Soran1 yılAma her buluşmada öpüşme olursa bu sefer amaç farklı olmuş olur sexe doğru ilerlemiş olur o masum duygulardan çıkılır bilmiyorum sevgilim o konuda ben sana göre ilerlerim hep dedi
- 1 yıl
dedim ya abartmadan olsun yerine göre uzun yerine göre kısa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılutanmayın bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı.
1 yılbir şey olmaz mekan rahat olunca kısa öpüşme olmaz zaten
02 Yorumla
Soran1 yılEvet geçen yol kenarında öpüştüğümüz için evler vardı oda biri bakar kaç yaşındayız yakışık almaz diye rahat öpemedi ikinci buluşmada ise rahattık kimse yoktu sakin bir yerdi bende bırakamadım öpmeyi bilmiyorum çok utandım
- 1 yıl
Dm ye gelirmisin biraz
1 yılBizde sizin gibi yaşıyoruz ama dayanılır gibi değil bana kalsa durmam manita sorun çıkarıyor
00 YorumlaAfiyet olsun ne diyim ☺😅
00 YorumlaArzuladığını, istediğini düşünmüş olabilir evet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılKötü bir şey niye düşünsün ciddiymişsiniz zaten
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı.
1 yılBu çok normal
01 Yorumla
Soran1 yılgeçen yol kenarında öpüştüğümüz için evler vardı oda biri bakar kaç yaşındayız yakışık almaz diye rahat öpemedi ikinci buluşmada ise rahattık kimse yoktu sakin bir yerdi bende bırakamadım öpmeyi bilmiyorum çok utandım
Gizli Üye(18-24)1 yılAga bee anılarım canlandı. Dilini öptün mü
00 YorumlaOlur öyle şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşlar kaç
05 Yorumla
Soran1 yıl30 ikimizde
Cevap sahibi1 yılUzun uzadıya öpüşmek çok güzel dil kullandın mı
Soran1 yılÇok değil bir kere
Cevap sahibi1 yılIslandın mı öpüşürken
Cevap sahibi1 yılElleriniz boştamıydı öpüşürken temas olmadı mı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz