Sevgilimle birbirimize oral yaptık ve sonra pişman oldum normalde karşıyım böyle şeylere ama ne olduysa oldu ve sonra ondan ayrıldım tövbe falan ettim sürekli aklıma geliyor nefret ediyorum ondan geriye sadece ona karşı bi pismanlik kaldı o an zevkliydi ama sonrası vicdan azabı napabilirim bunun için? Aklıma gelmemesi için bazen kafayı yiyorum dusunmekten 😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılbi süre sonra vicdan azabı falan kalmayacak, oral yaptım bide anal deneyeyim ne olacak ki diyeceksin, bi kere başladıysan devamı gelir çünkü, bakirelik bozulmaz belki ama o deliğe kadar her şeyi yasamıs olursun sen 😅 zaten seninki sözde bakirelik
24 Yorumla
Soran1 yılNe alaka bakireyim zaten anal yapmadim sekste yapmadim yapmamda zaten ben pişman oldum ve tövbe ettim pişman oldugum birseyi anlatıyorum burada ve bu yorumun saçmalığıni anlamadim
Cevap sahibi1 yılsen bakire değilsin bi kere hayatım sok bunu o aklına
Soran1 yılBakireyim benim bakire olup olmaman seni hiç alakadar etmez cicim işine bak buraya gelip boş yorum yapma önden patlak bak kardeşim
Cevap sahibi1 yılelin adamının y-arrağını ağzına al sonra bakireyim diye dolaş ortalıkta AHHAHSHAHSHAHSD
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
1 yılMerhaba geçmiş olsun bilinçaltına yerleşmiş durumdan aslında konuşmak anlatmak dertleşmek danışmak istersen elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım buyrun gelin konuşalım
04 Yorumla
Soran1 yılPişman oldugum bir konu
- 1 yıl
Konuşmak istersen bu konunun üstesinden gelmek için uzun uzun konuşabiliriz
Soran1 yılSürekli aklıma geliyor rahatsiz oluyorum normalde karsiyim böyle evlenmeden olan şeylere ama o an oldu yasandi bitti sonra geri kalan koca bi pismanlik değmeyen birine karşı
Soran1 yılMesaj attim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
Benzer durumdan muzdaribim bide üstüne ben erkek olduğum halde rahatsız oluyorum seni düşünemiyorum
03 Yorumla
Soran1 yılNasıl unutmaya çalışıyorsun
Soran1 yılPeki napiyorsun aklına geldiğinde ben pismanlik duyuyorum
Gizli Üye(18-24)1 yılBizler insanız ve olabilitesi yüksek şeyler bunlar unutmak istiyorsan yemi bir iliikiye yelken aç kendi haytına göre yorumlamaya çalışıyorum. Hani saf bi ilişki bulursan umutursun Kendi hayatın rutinine dalarsın
05 Yorumla
Soran1 yılYeni bir ilişkiye yelken açtım ama oda eve çağırıyor ayridilm kabul etmedjm
Soran1 yılPişman oldum bir kere çünkü tovbede ettim
Cevap sahibi1 yılKıyamam sana ya ☹️
Cevap sahibi1 yılHani şehirde yaşıyorsun
Cevap sahibi1 yılAntalya da olsan bulabilirdim sana, hem arkadaşlık da ederdim
Gizli Üye(25-29)1 yılOnunla gelecek dusunmuyor musun. Onunla evlenin rahatca yapin baskasina boyle gitmek vicdanini sizlatir. En azindan bunu ilk yapan sevgilin o da esin olur.
013 Yorumla
Soran1 yılNasıl yapicam onu
Cevap sahibi1 yılOna tekrar dönmen lazim ve bunu onunla konusmalisin. Bu kadar zevk aldiysaniz ten uyumu vardir ve duygusal bir iliskide vardir. Sirf bundan dolayi ayrilmak yanliş karar olmuş.
Soran1 yılAyrıldım ondan
Cevap sahibi1 yılTekrar barisma ihtimaliniz vardir. Sevgilinde cok uzgundur
Soran1 yılYazmiyo artık bana
Cevap sahibi1 yılSen bi yaz
Soran1 yılKafam çok karışık onunla olmak istemiyorum ama bu yaşadığım şey beni rahatsız ediyor
Cevap sahibi1 yılIstersen daha özel konuşabilirz burada herkese acik anlatamiyorum. Ama yasadigin hissin benzerini bende yaşadim seni anliyorum o yuzden.
Soran1 yılBirlikte oldun mu sonra?
Cevap sahibi1 yılYok olmadim burada anlatmayim
Cevap sahibi1 yılGizliden cikiyim daha özel konusalim gel olmaz mi
Soran1 yılTamam
Cevap sahibi1 yılBekliyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılKendi kişiliğini oturmamışsın. Bir şey yaşanınca ağlayıp sızlanan ve sevgiye ihanet edip yarı yolda bırakan birisin. Ne denir ki sen gibilerine
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTövbe ettiyseniz bir daha yapmayın olay bitmiştir. O defteri açma hiç aklına bile getirme Allah affetmistir İnşaallah
01 Yorumla
Soran1 yılInsallah ama geliyor aklıma yine de 😔😔
Gizli Üye(30-35)1 yılAklına gelince o anki zevki de hatırlıyor musun
02 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılCanın çekiyor istiyor musun
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılYine isteyeceksin merak etme
04 Yorumla
Soran1 yılİnsan istiyor tabiki ama evlenmeden yasanmamasi gereken şeyler çünkü pismanlik bırakıyor geriye şu an ayrıldım mesela ciddi dusunuyordum onunla ben ayrıldım hemde çünkü neden? Eski ilgisi kalmamıştı ve değer vermiyordu sürekli kavga ediyorduk
- 1 yıl
Sen şunu unutma madem sevgili olsun istiyorsun dokunmadan ellemeden öpmeden olmaz o zaman evlenene kadar kimse ile yakınlaşmayacaksın madem sevgilin oldu o zaman ya emdireceksin ya da yalayacaksın çünkü ateşle barut yan yana durmaz hayatım
Soran1 yılPişmanım işte yapmam öyle şeyler bidaha aklıma geliyor ama bu ne zaman biter
- 1 yıl
Geçer zamanla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılYa bir şey olduğu yok olur öyle takma
06 Yorumla
Soran1 yılNasıl takma ya aklıma geliyor ama kötü hissediyorum kendimi😔
- 1 yıl
Neden olduğunu biliyorum senin gibi çok kişiyle tanıştım seni anlıyorum. Bazı şeyler olmalı.
Soran1 yılOlmamalı böyle seyler
- 1 yıl
Olmalı
Soran1 yılNiye peki
- 1 yıl
Öyle çünkü insan fizyolojisi ve anotomisinin şartları
1 yılYap yap sonra tövbe et jfjf
02 Yorumla
Soran1 yılKomikmj
- 1 yıl
Komik
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılYenisini yapman lazım
04 Yorumla
Soran1 yılNe alaka ya
- 1 yıl
Sürekli aklına gelmesinin nedenini ortadan kaldırmak için yenisini yapman lazım
Soran1 yılAlakası yok pişman oldum zaten tövbe ettim birdaha niye yapayim
- 1 yıl
1 ay sonra gel yine yaz bu soruya o zaman göreyim
- Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı.
1 yılZevk aldin mi dogruyu soyle yaparken imrendin mi
050 Yorumla
Soran1 yılZevk aldım
Soran1 yılAma sonra pişman oldum işte
- 1 yıl
Bu durumdan kacamazsin bazi anlar unutulmaz unutmaya calisirsin aklina daha cok yazilir zevk aldiysan yine alacagin icin cok takilmayacaksin
Soran1 yılAyrıldık onunla yani ben ayrıldım yaşadıktan sonra ilgisi falan azalmaya başladı umursamamaya başladı beni
- 1 yıl
Bazen bu erkekleri hic anlamiyorum ya evlenmeden sevgilinle her biseyi yapabiliolar daha cok kiymet vereceklerine normal biseymis gibi durgunlasiyorlar sevgililik başli basina muhtesem bi Olay buluyorsunuz birde nikah disi ozel seylerini veren birilerini daha ne olsun mk
Soran1 yılTek amacı o olmus olabilirmi çünkü
- 1 yıl
Olabilir mi bilemem ozel bianı kalmadigi icin de durgunluk olabilir
Soran1 yılNasıl yani merak edecek birsey kalmadığı icinmi
- 1 yıl
Erkekler elde edene kadar ilgiyi yuksek tutar hediyeler le goz boyar dereyi gecene kadar iyidir 9 akli vardir 1 nefsi icin yirtinir durur taaa ki o arzularini ele gecirinceye kadar kalbi olan bi erkegin sevgilisine de sevgisine de gunah degdirmez yani o iş ozel olur evlenerek olur benim dusuncem o sekil de ama sevgililikte iken ve istediklerini aldiktan sonra sogukluk o ilk cicim aylarinda ki gibi samimiyet kalkmissa kesfedilecek birileri ufukta demektir bi taraf bundan rahatsiz olur ve baglar kopar kopmali da bi hatadir olur baska kisilere yonelip tekrar gelmelerine neden musade edersiniz ya da edilir o da sacma hayatinizdan ciktiysa almayacaksiniz ki ne kaybettigini hep hatirlamali
Soran1 yılEvet çok haklısın ama ben bundan dolayı pişmanım işte aklıma geliyor sürekli kendi benimle ciddi düşündüğünü söylüyordu kaç kere yazdı ben ayrildiktan sonra hediyelerle almaya çalıştı gönlümü fake hesaptan konuştum onunla ona arkamdan atıp tutuyordu sildim bitti benim için cart curt sonra gelip bana rüyalarıma giriyorsun özledim hicbisey olmamis gibi mesaj atiyordu.. ki üstüne üstlük ben ayrildiktan sonra gitmis eski sevgilisiyle konusmus
Soran1 yılSadece ona yardımcı oldum aramızda aşka dair bisey olmadi diye açıklama yaptı bide bana ama kesinlikle ben bitirmistim ikna edemedi bu sefer ve rahatsiz etmiycem seni birdaha dedi ve gitti... ama ben o kadar pismanimki onunla el ele tutustuguma bile değmeyen biri için birde günaha girmişim o an mutluyduk evet ikimizde yaptık ettik şimdi aşırı bir pismanlik var içimde nasıl geçer bilmiyorum sanki bu vicdan azabı onunla tekrar konuşarak rahatliycakmis gibi geliyor..
- 1 yıl
Ben erkeklerin ciddi oldugunu iliski de iken cinselligi evleninceye kadar dokunamadiklarinda buluyorum ozel olmali diyorum fogru olanin Boyle olmasini dusunuyorum Ben Boyle derken kadinlar neye inanarak sevisiyor onu hic anlamiyorum icine bosalsa hamile kalsan qrdinda durmamis olsa kime neyi nasil anlataxaksin biraz mantikli olmak lazim akilli olacaksin erkegi yònlendireceksin sorumluluk almasini saglayacaksin ki is ciddiyete binsin veren cok oldukca erkekler niye sorumluluk tasisin
- 1 yıl
Vicdan azabinin gecmesini istiosan onu evlilige yonlendir aileni al getir beni iste diyebilmelisin gardini indirdiginde s2lmen kaçìnılmaz olur yine
Soran1 yılAyrildim ondan üniversiteye başladı ben 20 o 21 yaşında onun güzel bo hayatı var hemşire olucak kaç kez dönmek istedi ama kabul etmedim
Soran1 yılCevremdilerde tam bir şerefsiz diyor beni haketmedigni söylüyorlar ve konuşma engelle yoluna bak diyorlar hep ama ben o aklıma geldikce acı çekiyorum
- 1 yıl
Donmesi hayirlara vesile olacaksa ve ciddi adim olacaksa Gelsin evlilik yolunu tutsun
Hic degilse o hissettigin mahcubiyeti utanma seysini unutmus olursun hemde azabin dinmis olur ama artik soguduysan hic bulasma konusma gibi yollara kandirilirsin biz bu yollari cok iyi biliriz
Soran1 yıl4 yılı var universitesini bitirmesine ne evliliği Allah askina uğraşmıyor bile benim için en son cicek gondermis affet diye affetmem
Soran1 yılDedim oda bidaha rahatsiz etmem yazmis
- 1 yıl
Bi kivilcim seni ayni seye sùrùkler kurtulamazsin onun soyleyeceklerinden o oyle bir yazar ki kendini yeniden oral yaparken hatirlarsin
Soran1 yılGeri yazarmı sence?
- 1 yıl
Gardını indirmen icin bi adim o cicek sana birakiyorum demek fikrini degistir ki seviselim bir kez daha
- 1 yıl
Bedava sirke baldan tatlidir xiddi bi adima gecene kadar bitmez o sùrec yazar yani onun sana rahatsizlik vermeyecegim demesine bakma bi adim bekliyodur kivama gelmen icin
Soran1 yılYani biseyler hissettiği için yazmaz sevismek için yazar diyorsun
- 1 yıl
Biseyler hisseder tutkulu bi opucuk tahrik edecegi yuzeysel dokunuslar istekli hallerini o ilgiyi alakayi tekrar hissetmek icin bile olsa sana o oyunu oynar sen degismis sanirsin o sana ayni yerden bir kez daha vurur
- 1 yıl
Duygusal hisleri olsa seni gormezden gelmezdi zaten o sogukluk sana yansitilmazdi suyuna gider o hissi vermezdi oral yaparak henuz noktalamamissiniz cinsel birlikteligi yapilmasi gereken bazi pozisyon durumlarda var onlar da olsun goreceksin ne demek istedigimi
Ama bunlarin ne onemi var bende o hisleri tekrar istiyorum zevk aldim bi kere diosan fazla uzatma bence isteklerine zincir vurma zevk almaya bak
Soran1 yılO tam bir narsist ve bencil biri kendinden başkasını düşünmez sadece aşırı sevgi gösterisi yapar çok iyi ve türlü manipulasyonlariyla bu güne kadar ilişkiyi ben yürüttüm bana triplerinle uğraşamam bu ilişkiyi tek taraflı yasiyorsun diyende kendisi bende dedim keşke biraz sende yaşasaydin benimle ama onun bir kulağından girdi diğerinden çıktı.. üstüne üstlük fake hesaptan yazdim kızı eve bile çağırdı film izleriz diye hayatında tanimadiig birine böyle davranan biriyle neyin evliliğini kurucamki ben işte bunları gördükten sonra soğudum ondan ve yaşadığım verdiğim kaybettiğim zaman acıdım aklımdan çıkmıyor lanet olsunki ama olan oldu ben bu pişmanlıkla naparim orasi şüpheli..
- 1 yıl
Pismanligini goruyorum ama yazmasini da istio gibisin kararsiz gibisinde
- 1 yıl
Belki bu durum seni yipratmis olsa da ikna edilmek icin hazir gibisin de
Soran1 yılFake hesaptan konuştuğumdada söyle demisti bi erkeğe her zaman istediğini vermiyceksin hep bi kapi kapi birakcaksin yoksa erkek elde ettiğinde ipleri salıyor.. muhtemelen kendini tarif etti burada kendisini öyle yaptı çünkü oradan baska birsey olmamis allahtan... ama ne bileyim değişik bir his o an ben istememistim yapmasını zorla ikna etti mesela sonra zevk aldım daha sonrası ise pişmanlik..
Soran1 yılİkna edilmek için hazır değilim sadece bu ilişki gercekten ciddi düşünüldüyse ve birseuler yaşandıysa niye bu hale geldi. Boşuna mı
- 1 yıl
Evine mi gitmistin sen
- 1 yıl
Ciddi dusunulmese o hissi sana nasil hissettirsin ki oyle hissetmesi gerekecek ki seni cezbedecek gonul kapilarini al aşağı indirecek ki fazla zorluk cikarmayasin
- 1 yıl
Sana senden hoslandim benimle sevis desen sevismezsin gizunu boyayacah huyuna suyuna gidecek senden istedigini Rizanla sen ver diye
Soran1 yılHayir okuduğum şehre geldi 2 kez
- 1 yıl
Belli kiGeldigi sehir de bi oda tuttu kaldigi odaya sen nasil cesaret ettin de gittin
Soran1 yılNe tavsiye edersin bana bu konu hakkında? Cidden rahatsiz ediyor beni napicam vicdan azabı çekiyorum
- 1 yıl
Diyelim ki en fazla sarilip opusuruz demissindir
Soran1 yıl2 gün kaldık beraber ve bende onun yanında kaldım seks falan olmadı ama aramızda sadece oral
- 1 yıl
Tovbe edeceksin Vicdanini dinleyip uzak tutacaksin Boyle olaylardan kendini Allah'tan da hakkinda hayir olani isteyeceksin
Verilecek tek mantikli tavsiye Allah'tan istemen olur - 1 yıl
2 gun bile bi heyecan olmustur ona birliktelik beraberlik heyecanlanma durumlarini hissettirir
Tekrardan.. sarilip uyumak ister incitmeden korkutmadan kulagina kisik sesle ifade eder guzel kokuyorsun gibi sozleri, seni once rahatlatir sonra istemesen de biraz dokun ilerisi olmayacak diye ikna Cabasinda bulunur karsi koyamazsin inanirsin sozlerine sonrasinda yonlendirmelerle eline alirsin - 1 yıl
Sonra agzina.. o ani yasamaya basladiktan sonra onun da sana yapmasi kacinilmaz bir son 69 pozisyonu da olur sirayla da..
Soran1 yılÖyle görünüyor ama onunla evlenmeyince de pu pismanlik gecmeyecek gibi biliyorum
- 1 yıl
Abartma bence
- 1 yıl
Hangimizin kusuru yok sen sadece oral yapmissin
- 1 yıl
Bizim imkanimiz olsaydi daha fazla seyler yapardik
Soran1 yılBilmiyorum zamana ihtiyacım var gibi
- 1 yıl
Zaman gecsede unutamazsin qma bosvermeye baslarsin o konuda eminim
Soran1 yılO sence peki? Oda unutur mu yoksa
Soran1 yılMesaj atmak istiyorum bakarmisin iz
- 1 yıl
Tm bakayim
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yapacak birsey yok amasyada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBüyütme canım içinde bu kadar
04 Yorumla
Soran1 yılNeden ama aklıma geldikce rahatsiz ediyor beni o an yasandi evet ama büyük bi pismanlik bıraktı bende
Cevap sahibi1 yılAldığın zevke odaklan
Soran1 yılAyrildim ondan
Cevap sahibi1 yılKonuşmak istersen konusabilirz
Normal
04 Yorumla
Soran1 yılAklıma geliyor pişman oluyorum degmezmis onun için 😔
Soran1 yılKeşke
Gizli Üye(18-24)1 yılUykun mu kaçıyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı