Cinsel Yaşam Yükseldiğiniz en saçma şey ne? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Yükseldiğiniz en saçma şey ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. saçma şey yok 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı. Öpüşmek düşünce saçma geliyor hani dudak dudağa deyiyorsun bunda ne var diyo insan ama birini sevince farklı oluyor. 7 2 Yorumla Berat5 1 yıl 🥰🥰 Yorumla Hakansertvurur 1 yıl Sen ne harıkasın yaaa Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Çok eskiden hatırlıyorum oturduğum Bir kafedeki kız dudağına ruj sürmüştü ona yükselmişti 1 0 Yorumla
fckbdy42 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 86% 1 yıl Cinsellik olmasada bazı arabalara yükseliyorum özellikle 69-80li yılların spor modelleri 1 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl En alaksız yerde yükselmek mesela dışarda herhangi bir yerde 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. çok geçmişte vardı ama hatırlamıyorum şu an yok aöa 0 0 Yorumla
Seniorrrrr Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 93% 1 yıl Aklıma gelmedi şu an ama saçma şeylere yükseldiğim oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl kadin bir bqcagini bukup yuzune dogru cekiyor beyindeki noronlar aha rahim acikta kaldi kos avini kap evlat diyor bana ve yukseliyorum 1 0 Yorumla
_YalnızKowboy__ Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Eski sevgilim dondurma yerken çok tahrik oluyordum 😊 1 0 Yorumla
_chelios_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Tayt dekolte birini görmüştüm bugün..İstemsiz bir şeyim dimdik olmuştu.. 0 0 Yorumla
pumpkindessert Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Saçma şeylere yükselmiyorum 1 1 Yorumla kaptanvahşikelebekk 1 yıl Vardır illa bi şey bence Yorumla
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Beni bekletmesi , bana karşılık vermemesi 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Aniden rüzgardan acilan etek 0 0 Yorumla
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl file çorap siyah ince çorap koluma dokunulması 0 0 Yorumla
OnurSerkan Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 92% 1 yıl Kotun üstüne bot çekip giyen hatunlar dı 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Siyah ince çorap 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Karşı cinsin cinsel olmayan fiziksel yeri. 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İpte ki iç çamaşırı 😂 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çamaşırın taytın altından belli olması 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Asansör 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Öyle bir şey olmadı 0 0 Yorumla
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kendim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
saçma şey yok
Öpüşmek düşünce saçma geliyor hani dudak dudağa deyiyorsun bunda ne var diyo insan ama birini sevince farklı oluyor.
🥰🥰
Sen ne harıkasın yaaa
Çok eskiden hatırlıyorum oturduğum Bir kafedeki kız dudağına ruj sürmüştü ona yükselmişti
Cinsellik olmasada bazı arabalara yükseliyorum özellikle 69-80li yılların spor modelleri
En alaksız yerde yükselmek mesela dışarda herhangi bir yerde
çok geçmişte vardı ama hatırlamıyorum şu an yok aöa
Aklıma gelmedi şu an ama saçma şeylere yükseldiğim oluyor
kadin bir bqcagini bukup yuzune dogru cekiyor beyindeki noronlar aha rahim acikta kaldi kos avini kap evlat diyor bana ve yukseliyorum
Eski sevgilim dondurma yerken çok tahrik oluyordum 😊
Saten etek ve yıldız şeklinde bir çizgi film karakteriydi
Bilmiyorum ki öyle spesifik bir şeye yukseldigimi hatırlamıyorum
Tayt dekolte birini görmüştüm bugün..
İstemsiz bir şeyim dimdik olmuştu..
aklıma gelmedi ya saçma bir şey
Saçma şeylere yükselmiyorum
Vardır illa bi şey bence
Beni bekletmesi , bana karşılık vermemesi
Şalvar giyen kız😂
Aniden rüzgardan acilan etek
Yükselmenin saçma şeyi mi olur
file çorap siyah ince çorap koluma dokunulması
Kotun üstüne bot çekip giyen hatunlar dı
Siyah ince çorap
Karşı cinsin cinsel olmayan fiziksel yeri.
İpte ki iç çamaşırı 😂
Tayyip
Tanıdık biri evli iş arkadaşı
Saçma bir şeye yükselmedim
Çamaşırın taytın altından belli olması
Asansör
Göz kırpmak
Ayaklar
Öyle bir şey olmadı
Spor araba sesi 🔥🥵
Bana sadık olması.
Kendim