Evliyim ama eşim ile ayda 1 bile zaman zaman oluyor.. hiç düzen kuramadik..31 yaşım onun 33..
Sizin cinsel hayatınız nasıl?
Eşim yok yorgunum yok hazırlanmamiz lazım diyor
..
Evliyim ama eşim ile ayda 1 bile zaman zaman oluyor.. hiç düzen kuramadik..31 yaşım onun 33..
Sizin cinsel hayatınız nasıl?
Eşim yok yorgunum yok hazırlanmamiz lazım diyor
..
İlginç miş
İhtiyaç hissetmeme si çok garip
ya eliyle tatmin oluyor
ya eliyle tatmin olmaya alıştı zevk alamıyor veya kısa sürüyor
ya hayatında biri var
ya sorunları var
Diye düşünüyorum
Eger konuşmak isterseniz sizi dinlerim
bizimki idre eder
senin gibi vahim değil. en azından haftada 4-5 oluyor. aslında iş telaşesi yorgunluk falan filan engel oluyor. normal şartlarda günlük düzenli olur belki ama malum ülke ekonomisi şartları insanın enerjisini tüketiyor
Bizim maddi durumumuz iyi. İyi firmalarda çalışıyoruz çok şükür. Tabi Allah bilir. Ama majör b sıkıntı yok aslında. Biz oturtamiyoruz. misal ben oral isterim yok kirli orası der.. Yıkarım gene yook der. Basta yapardı derken iğrendi mi bilmiyorum inan ki.. Sonra hep b hazırlık çorap giy vs vs der.. Yani ben her dk hazirlananmam ki. Misal yatağa girmişiz öpmek isterim hadi uyu pislik yapma der öyle sirt sırta uyuruz. Hasta oldum içime kapanmaktan. kilo da aldım şimdi iyice kendimden nefret ediyorum
onun cahil bencilce çökertmelerine uyma
bakın şu çok önemli
temiz bakımlı bir kadının en temiz yeri a m ıdır. boyundan memelerden daha temizdir
genital organın kendi kendini koruma özelliği vardır. sıvı salgılarınız koruma ve temizleme sistemidir.
ayrıca idrar steril sıvıdır mikropları temizleme ve yaraları iyileştirme özelliği vardır böylece vajinayı da mikroplardan korur. kapalıdır toz toprak görmez
en çok yıkanan yerdir. bir kadın günlük en az on kez işer ve her işemede yıkanır. peki bir kadın haftada kaç kez yıkanır. en çok yıkanan saç sorunundan dolayı en fazla 3 kez yıkanır.
peki işediğinizde yıkadıklarınızı sayarsak durum ne
haftada en az 70 kez yıkarsınız
peki haftada 3 kez yıkanan meme boyun mu temizdir 70 kez yıkanan a m mı
ayrıca
sokakta kedi köpeğin işediği insanların balgam attığı tozlar rüzgar ile gelip boynunuza yapışıyor orada terleyen bölge olduğundan çamurlaşıyor ve ter yolu ile memelere kadar akıyor
bu durumda a m mı temiz boyun ya da memeler mi
insanda akıl olur yahu. akıl
senin kocan bencil cahil öküzün teki kusura bakma
ben temizliğine güvendiğim kadının hemen tereddüt etmeden a m ını yalarım en temiz yer orası çünkü
ayda bir bile olmuyor mu
yahu ne hazırlanması
insan istedikten sonra..
yeni evliyseniz belki borçlar durumlar stres filan derim de
eski evliyseniz belki de onun cinsel açıdan birtakım sorunları olabilir
1 ayda anca.. maddi sorunumuz hiç olmadı şükür. Ama işte erkeklik zayıf
bunun çözümleri var
doktora gider
sonracığıma doğal ürünler filan var
yaşlarda genç yani bir sorun olduğunu kabul edip çözümüne odaklansanız?
Sorun görmüyor ki. Mesala yakınlasirim yorgunum der. Yakinlasirim hazirliksizsin acele ediyorsun der. Yani kabul etmiyor. Birde digr insan bizim gbi yoğun değil biz çok yoğunuz der.. Blablaa
o zaman karşına al ciddi şekilde konuş
evlilikte cinselliğin etkisi yüzde 70
o olmazsa iki ev arkadaşından farkınız kalmaz
yaşlarınızda genç hani ona göre sorun yok ama sana göre var bunu bilmesi gerekiyor ciddi bir konuşma yapmanızın zamanı gelmiş.
Deniyorum o zaman beni suçluyor. O zaman bende kendi içimde savaş veriyorum
o zaman..
Belki de seçenekleri düşünmeniz gerekiyor..
Cinselliğin olmadığı az olduğu bir evlilik mutsuz evlilik demektir diye düşünüyorum ben
kendi içinizde savaş vermek yerine
hayatınızı daha fazla heba etmeyin diye düşünün derim bunu bir sorun olarak görmüyorsa gerçekten
Çok yorgunum ben. Sizi bunaltmayayim çok teşekkür ederim zaman ayırdınız. Gönlünce olsun
Rica ederim bunalmadım hayır
ancak konuşarak fikirleşerek bu konuya çözüm bulamayız gibime geliyor..
Sizin bir harekete geçmeniz gerek
ya da eşinizin bunu sorun görüp çözümüne odaklanması
ama kendinizi yıpratmanız sanırım sadece sizi mutsuz edecektir. buda ilerleyen zamanlarda daha yorucu olur kendiniz adına
umarım her şey sizin adınıza istediğiniz şekilde olur
ooo çok saçma bir hayatınız var.. Ben haftada bir olunca çıldırıyordum. Haftada En az iki kez olmalı. Zaten özel günlerden ayın yarısı yok.. Geri kaç gün kalıyor ki..
Cevap
70Cevap
cinsel hayatım yok
Ya ben ne yapıyım valla usandım artık yaşım 29 eşimin 24 5 yıldır evliyiz Zoraki şekilde artık oluyor aşırı isteksiz aşırı uzak biri sitem ediyorum tamam diyor geliyor ama sanki ölü ambulansı çağıracam yarısında usandım anlayacağın cidden düzelmiyor ama sonra çare aramaz suçlu ararlar
Neden isteksiz sordunuz mu. Kilolu olabilir m ya da stresli?
Hayır xs bedeni soruyorum yorgunum diyor isteğim yok diyor hep aynı ve gerçekten ilişki esnasında mutlaka onu düşünürüm mutlaka ama mutlaka 3 kere gelir 1 saatte öyle kendim gelirim
Anladım ama bi sebebi olabilir. ya da çok zayıf ise güçsüz olabilir vs vs. Biraz romantik olun romantik zaman geçirin sonra isteyin..
İnanirmisin gizliyim diye bu kadar açıyorum ona yaptığım romantiklik ve hoş anları anlatsam aklını oynatirsin ve zaten kendisi altta kalır genelde ya da yorulunca bir kadının etkilenecegi herşeyle gidiyorum özel geceler odayı hazırlama dışarda otelde bungolovda ama asla düzelme olmadı 1 ay yok desem ses çıkarmaz
Selams,
Yok aktif cinsel hayatım.. Görüştüğüm biri var ama henüz sevişemedik.. Rahat bi ortam istiyorum.. şu an rahat ortamdan çok uzak olduğum için de mümkün olamıyor maalesef..
Geç karşısına mastürbasyon yap. Günden güne abartmadan onu azdır ama elletme. sen kaç o kovalasın bir de. Tüm denemeler işe yaramazsa Doktor şart.
össye mi hazırlanıyoz bilader de açıkca söyle soyun lan de hazırlarım şimdi seni de konuya dal öyle şey mi olur sanki bana üniversite sınavına hazırlanıyor
Ayda 1 zorla mi oluyor eşin bitmiş yahu... sen istekten catliyorsundur belki de açık video bile izliyiorsun
Evliliklerin %80 ninde var bu ve bıkkınlık verici sabır bırakmayan bir durum. Eşimde aynı aylarca yanaşmasam hiç oralı bile değil
İkiniz de canavar gibi olmalısınız en azından haftada 2 olmalı. Eşinin iş veya başka bir şeyden dolayı sıkıntı stresi vardır belki
Hep mi böyleydi
Yani yoğun çalışıyoruz. Misal eve 5 gibi gelir yemek ye derken 9 olur sonra yorgunum muhabbeti uyuruz.. Yani ben de sinirimden kilo aldım artık asıyorum bu durumu
Aynisi oluyor aldım kilo 104 kilo çıktım. sjmdi bna sürekli manupule ile suçluyor..
Konuşmak ister misin bu konuda?
Kilo alma nedenin o ama maalesef sen suçlu olursun. Keşke bırakmasaydın kendini
Çok yoruldum gerçekten. Ben pcos hastasıyım. Guzel bi çocukluk yaşamadım. Derken ilk iş yerimde mobing uğradım. Sırf yoneticim ile yatmadığım için iyice eziyet gördüm.. Güzel bi kızdım zayıf. Derken evlendim eski sevgilim ile.. Yalnızdım mobing de iyice zorlandım derken hata bendeydi aradım ve hop bi baktım ailem öğrendi hop evlendik.. Sonra eşim şehir dışı ziyaretleri işten olurdu
Derken evde çok yalnız kaldım ya da eşim. oyun oynama çok severdi derken hep yalnız oldum. Is değiştirdim başta iyiydi iş.. Sonra chron hastası oldum derken 5 sene oldu çocuk yok. ailesi kısır muamelesi yapıyor annesi bipolar olunca eşim sesini çıkarma annem etkileniyor en ufak şeye diyor ama benim de ruhum çürüdü.. yaklaşıeim yok kırılsın der yok şu an yorgunum der uok yarın iş var der der derkenkilo aldım 104 çıktım. hasta olunca iş yerim de mobing başladı yoneticim hastasının sonu. Belli değil triplwrinde bana iş vermeyi azalttı ya da yedekleym derken beni arka da bıraktı.. şu ne kadin gibiyim ne iş yerinde faydam var nede doğru düzgün. Arkadaşım kaldı.. ağlıyorum toparlıyorum sonra tekrar yoluma devam ediyorum.. Bu arada astım, karaciger , tumor gibi takipte olan rahatsızlıklarım da var. mesala eşim güya destek olur sonra da sadece sen agri cekmiyorsun bizde eziyet çekiyoruz dediği de olur.. sonra ben konuşurken. Çok konuşuyorsun dediği.. Ben çok yalnızım çok ağır geliyor ölmek de istemiyorum ama gerçekten her gün dua ediyorum. yasam amacım gitti. ev iş aile her şey herkes bencil amacım yok yorgunum..
Çok uzun zamandır kolay şeyler yaşamamışsın 😔
Senin adına çok üzüldüm. Eşinin de hataları var seni yalnız bırakıp bunları yaşatmamalıydı
Bilmiyorum herkesin zor hayatı ama ben yoruldum benim hayatım bana. Ağır geliyor. hayırlısı zamaninizi almayaym tskler
Keşke yaşamasaydın bunları ama maalesef elden bir şey gelmiyor
Bilmem vardır bi hayrı. Teşekkür ederim umarım gönlünüzce olur
enişteyi yorma yardımcı oluruz dien KS erkeği 😂😂
Cinsellik hayatım yok evli değilim. Sevgilim de yok.
Böyle bir ilişki olmaz sevgilim olduğu zamanlar neredeyse herhangi yapıyorduk
Neredeyse hergün
Ben işten geldiğimde yemek yer sonra yatağa geçiyoruz, her hafta da 5 gün falan yapiyoruz
O nasıl erkekmiş aq. benim hatunum olsaydın her gün her saat hiç boş bırakmazdım valla
Çok kötüymüş. Ben bekarım haftada 3 falan oluyor denk gelirse. Bekarlık sultanlıktır
Ben de 9 yıllık evliyim ben istekli olmama rağmen eşim isteksiz sürekli kaçıyor benden haftada 1 en fazla 2 defa yapıyoruz. Ben her gün yapmak isterdim. Sen istekli misin?
Bekar olmama rağmen benim seks hayatım sizden daha aktif 😂
Birkaç sorum olacak.
Eşinde erken boşalma sorunu var mı?
sende ciddi orgazm sorunu var mı?
Eşin p*rno falan izliyor mu?
Açıkçası ekşm ayında sadece bir kere ilişkiye girdik eşimle. Tutkusuz şekilde gidiyor. Sen hiç bunu eşinle konuştun mu?
Eski kız arkadaşımla haftada en az 4 5 kere yapıyorduk. 31 yaşında ayda bir nedir ya nasıl dayanıyorsun
Bunu eşinle konuşmayı deneseydin burada yazmak yerine
Konuştum zaten. Haftada 2 normal deniliyor dediğim de biz yoğun çalışıyoruz yorgun oluyoruz veya tatillerde hep b yerde ailemiz vs oluyor ne yapalım geniş b zamanımız m var diyor.. İyi de yani full 1 gün boş mu olacak o işi yapmak icin
Öyle ama sunun için sordum.. erkek 1 ay nası tutar kendini istemez ondan
Aldattığını düşünmüyorum ama sanırım hormonları istek yok. Yani sperm testi yaptırdı güçsüz çıktı spermleri. ama öyle libido yüksek değil sanırım
Bu istekle alakalı bir şey. Yorgunluk çok bahane olmamalı. Ne iş yapıyor esin?
Evli kişi için ayda bir kez çok saçma yorgunluk bunun için bahane değil, ayda bir kez diyosun yorgun olsa da insan duramaz kendi kendine kalkar penis
Bende de tam tersi var ben istekliyim eşimde yok işini bahane ediyor hep yorgunum yorgunum diyip duruyor.
İkiniz de çalısıyor musunuz
Kaç yıllık evlisiniz
Evet çalışıyoruz 5 sene bitti.5 senedir rutin. Bu.. başta iyiydi sonra azaldı değil. Hep böyleydi.. hep bi bahane hep b şey vardı
Çocuk var mı peki
Uyumunuz nasıl
Çocuk yok. iyi arkadaşız aslında
Yoğun tempo da mısınız
Eşim daha yoğun.. şehir dışı görevi olur. Bende gün içinde yoğunum. Ona bağlıyorum hep yoğun tempo.
Ne iş yapıyorsunuz
Eşim birim yöneticisi Bn it de çalışıyorum maaslarimiz iyi şükür ama derdimiz işte
Hastayım Bn zaten yasamiyoru. . m
Sen nerde calısıyorsun
Geçmiş olsun neyin var
Bosvern negatif basmam..
İstersen başka yerden konusabiliriz
Yok teşekkür ederim
Rica ederım
Neyin var söyler misin
Yorgunluk sebebi bahanesi olamaz. Tabi öncesi olanla şimdiki farklıysa
Vay be ben günde 3 ila 6 arası o anki halıme göre degişir :) evli degılım yaptıgımda böyle
Vallahi canım istediği zaman partner bulurum yapıyorum da ne bileyim bir ayda bir de çok değil mi ya
Hep mi böyleydi Peki ilk günden beri
Biz 15 yaşında tanıştık.. o zaman sürekli benle birlikte olmak isterdi bende yakinlassamda istemedim bekaretimi bozmasına sonra ayrıldım. Derken mobing uğradı. Is yerinde onu aradım derken gene başladık sonra evlendik
. ilk geve skandaldı. korktum ve balayı vs yapamadık
Sonra sonra düzeldi. Derken düzenimiz oturmadı yoğunum yorgunum vs derken bende stres hasta. oldjm sonra bende istemedim
Bu durumdayız 31 yaşım oda 33 ayda 1
Vs vs
Yani yaşlarınız aslında şu an çok aktif olmanız gereken yaşlar acaba bakmıyor musun kendine bir kadın olarak seni istemiyor mu yoksa o erkek olarak mı Hep böyle hiç zevk almayan bir adam
Zevk almıyor. Hali ile bende artık kendime bakmıyorum..
80 içinde ifade ediyor Peki senin sevdiğinin mutlu olduğun istediğin bir şey mi
Herkesin var farklı durumları ama burada anlatmak ne bilim. Ama en büyük sıkıntı tek taraflı istek bence
Karısını boşlayan bomboş bir adamdır k. b 🙏
Partner yok cinsellik yok
1 ay çok az ya
Sende farklı şeyler dene
Merhaba, ne kadar süredir evlisiniz
Ona formülü uygulamayı denedin mi
Cinsel hayat yokki senin. Neden böyle
Siz erken havlı atmışsınız😀
Şimdi gelir tekte 5 atanlar 🤣😂
Bosan bence berbet bir evlilik
Sıkıntılı bir durum ya ben yapıyorum
Kötü bir durum senin için
hiç cinsel hayatım yok
Bekarim cinsellikte ki hayatim 0 yenge hanim
Hiç cinsel hayatım olmadı
Ayda 1 çok az degilmi
Her gece her sabah istiyorum
Çok çok az ayda 1. Kaç yıllık evlisiniz?
Ulan ben olsam günde 3 kere de yapardim
Bekar olsan daha mutlu olurdun
Çok kötü , olmamalı böyle
Ayda 1 mi..
Ayrılık sebebi..
Ama rutin buymuş gibi hissettiriyor artık.
Hazırlanmak ne alaka boş oldukça yap
@yohobet demi
Evliliğin nasıl
Sen nasıl gideriyorsun
Gayet iyi
Yazık sana
çok iyi
Soru ciddi mi troll mü?
Evlilerin genel problemi
⛔yokki
işin zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?