Cinsel Yaşam Cinsel hayatınızdan sizi vurmaya çalışanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? 0_Nyks_0 Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 İfşa tehdit vs için konuşuyorum Cinsel hayatınızdan sizi vurmaya çalışanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. ifşam ya da tehditlik durumum olmayacağı için beni ilgilendirmez 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Karaktersizlik bu, sonuçta doğal olan herkesin yaptığı birşeyi özel olan anları ifşalamak acizliktir. 1 3 Yorumla 0_Nyks_0 1 yıl Başka karaktersizlik olan şeylerde var Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Karaktersizlik de sınır olmaz kendine yakıştıran için. Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Haklısın Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Tehdit edilmem, ifşa edilmem, kendimi de bu tür durumlara asla sokmam zaten. 1 6 Yorumla 0_Nyks_0 1 yıl Allah kimsenin başına vermesin Yorumla XG10AV 1 yıl Amin.Başına gelenler varsa veyahut olma ihtimali olursa, direkt tüm kanıtlarla birlikte savcılığa başvursun. Korkmasınlar. Yorumla 0_Nyks_0 1 yıl Arkadaşımın başına gelmişti çevresindeki insanlar bile hep bunu kullanıyordu Yorumla XG10AV 1 yıl Ne kadar adi bir çevresi varmış. Üzüldüm arkadaşın adına. Umarım bu durumu bir daha yaşamaz, kendi de daha sağlam basar. Yorumla 0_Nyks_0 1 yıl Valla hiç söz dinlemiyordu Yorumla XG10AV 1 yıl Artık bu kötü tecrübe sonrası dinler diye umuyorum. Bazı insanların akıllanması için böyle kötü tecrübelere ihtiyaçları var Yorumla
Rami3545 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Karaktersizliğin Nirvana’sı gibi bişey.. o yüzden uzak durmak lazım canlı sohbet, özel video özel fotoğraf işlerinden 1 0 Yorumla
Wolverine59 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Özellikle erkekler kızlara çok yapıyo maalesef bi şekilde duygularıyla oynayıp kandırıyolar sonrası felaket. Lütfen dikkatli olalım 1 0 Yorumla
FiliusDiaboli Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Alçaklık, cahillik, karaktersizlik.Umrumda olmazdı muhtemelen. En azından şanım yürürdü. 😅 1 0 Yorumla
GodOfWarAres Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl DhdhdhdgdhddhdAklıma komik bir kaç şey geldi Yani ağızlarının payını veriyorum genelde ben ya 1 0 Yorumla
lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl O yüzden o işlere hiç girmem, öyle bir şey olursa fotoğraf, ses gibi şeyler de göndermeyin ayrıca 2 0 Yorumla
pumpkindessert Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Hiç eline bu kozu vermem istediğine atsın milletin gözü gönlü açılır jsvsh 1 1 Yorumla MadMaxx 1 yıl Obaaa iddialı laflar geldi kırmızı köşeden Yorumla
by_kultur2 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Karaktersiz olduklarını ve aciz olduklarını düşünüyorum 1 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kimse beni o konuda vuramaz çünkü işim yok cinsellikle 1 0 Yorumla
tanıkoyan Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Valla herkese atabilirler yiğidin malı meydanda olur 😝 1 0 Yorumla
Ghenna Takip Et Yoda Yaş: 26 1 yıl Benim için problem yok benim ilişkim nerde yaşanmışsa orada kalır 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Pek ilgilenmiyorum çünkü beni vursa vursa cinsel hayatsızlığımdan vurur 😂 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O tür yüzsüzlük yapanlari sevmem 1 0 Yorumla
unknowBuğra Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Vuramazlar, yine de çok büyük konuşmaya gerek yok 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Zavallı hepsi 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bakiriz vuramazlar hahah 1 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. cok sukur olebı durumda kalmadım 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Analarını seviim onların 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Zekasızlar 1 0 Yorumla
stark-mann Takip Et Yoda Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. Gevertmek isterdim heralde 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Kulak asma 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Karaktersizler 1 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çok kötü 1 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Riskli işlere girmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
ifşam ya da tehditlik durumum olmayacağı için beni ilgilendirmez
Karaktersizlik bu, sonuçta doğal olan herkesin yaptığı birşeyi özel olan anları ifşalamak acizliktir.
Başka karaktersizlik olan şeylerde var
Karaktersizlik de sınır olmaz kendine yakıştıran için.
Haklısın
Tehdit edilmem, ifşa edilmem, kendimi de bu tür durumlara asla sokmam zaten.
Allah kimsenin başına vermesin
Amin.
Başına gelenler varsa veyahut olma ihtimali olursa, direkt tüm kanıtlarla birlikte savcılığa başvursun. Korkmasınlar.
Arkadaşımın başına gelmişti çevresindeki insanlar bile hep bunu kullanıyordu
Ne kadar adi bir çevresi varmış. Üzüldüm arkadaşın adına. Umarım bu durumu bir daha yaşamaz, kendi de daha sağlam basar.
Valla hiç söz dinlemiyordu
Artık bu kötü tecrübe sonrası dinler diye umuyorum. Bazı insanların akıllanması için böyle kötü tecrübelere ihtiyaçları var
Karaktersizliğin Nirvana’sı gibi bişey.. o yüzden uzak durmak lazım canlı sohbet, özel video özel fotoğraf işlerinden
Özellikle erkekler kızlara çok yapıyo maalesef bi şekilde duygularıyla oynayıp kandırıyolar sonrası felaket. Lütfen dikkatli olalım
Alçaklık, cahillik, karaktersizlik.
Umrumda olmazdı muhtemelen. En azından şanım yürürdü. 😅
Dhdhdhdgdhddhd
Aklıma komik bir kaç şey geldi
Yani ağızlarının payını veriyorum genelde ben ya
O yüzden o işlere hiç girmem, öyle bir şey olursa fotoğraf, ses gibi şeyler de göndermeyin ayrıca
Hiç eline bu kozu vermem istediğine atsın milletin gözü gönlü açılır jsvsh
Obaaa iddialı laflar geldi kırmızı köşeden
Karaktersiz olduklarını ve aciz olduklarını düşünüyorum
Kimse beni o konuda vuramaz çünkü işim yok cinsellikle
Valla herkese atabilirler yiğidin malı meydanda olur 😝
Benim için problem yok benim ilişkim nerde yaşanmışsa orada kalır
Pek ilgilenmiyorum çünkü beni vursa vursa cinsel hayatsızlığımdan vurur 😂
Onları hiç sevmiyorum kaçıyorum onlardan ben
Orul orul o çocuklarıdır böyleleri.
O tür yüzsüzlük yapanlari sevmem
Vuramazlar, yine de çok büyük konuşmaya gerek yok
Çelik yelek giyiyorum