Herkes rahat rahat konuşur cevap vermek adına evet diye fakat kolay değildir en önemli etken sevgi , saygı , anlayış ve ruh uyumu birliktelik bunu aşabilir aşılmayacak bir engel değil
Eğer ortada gerçek bir sevgi varsa bakireliğin bir önemi yok fakat geçmişe sünger çekmesi lazım karşı tarafın da. Şayet aklında önceki ilişkisi hakkında hâlâ meraklar varsa o zaman asla olmaz.
Ya bekaret denilince neden akıllara kadın geliyo ben bakireyim kendim gibi bakir bi erkek istiyorum allah herkesin karşısına kendi geçmişinin aynısını yaşamış kişiyi çıkartsın
Evlenirim önem olan dürüstlüğü ne yaşadığını söylemesi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Biryerde okumuştum erkekte kadinda evlenecegi insana gecmiste yaşadığı cinsellligi anlatmamali diye. Anlatıldığında yillar sonra kafaya takilir kavga cikar sogukluk olur. Bilmemesi en hayirlsi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Kadınlar bile bakir erkek peşine düşmüş Ben neden bakire olmayan bir kadın ile evleneyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Evet evlenirim tabi ki de
Evlenirim canım o kadar takılınca bir şeydir bana göre
Herkes rahat rahat konuşur cevap vermek adına evet diye fakat kolay değildir en önemli etken sevgi , saygı , anlayış ve ruh uyumu birliktelik bunu aşabilir aşılmayacak bir engel değil
Eğer ortada gerçek bir sevgi varsa bakireliğin bir önemi yok fakat geçmişe sünger çekmesi lazım karşı tarafın da. Şayet aklında önceki ilişkisi hakkında hâlâ meraklar varsa o zaman asla olmaz.
Bakir olmayan erkek tercihimdir. Evlenirim yani.
Ya bekaret denilince neden akıllara kadın geliyo ben bakireyim kendim gibi bakir bi erkek istiyorum allah herkesin karşısına kendi geçmişinin aynısını yaşamış kişiyi çıkartsın
Aminnn...
Bu kadını yok sayan bi soru olsada cvp evet..
Namusu bekaret ölçmekten vazgeçin.
Banu vardı. Ocaktan Mayıs a kadar burada hayatımda. Ona sen a. m değilsin derdim
Tabii ki evlenilir. Bakire değil diye kıymetsiz mi oluyor?
hep oyle şeyler ni soracan cane yaaa
çaresiz misinnnn
Evlenirim önem olan dürüstlüğü ne yaşadığını söylemesi
Biryerde okumuştum erkekte kadinda evlenecegi insana gecmiste yaşadığı cinsellligi anlatmamali diye. Anlatıldığında yillar sonra kafaya takilir kavga cikar sogukluk olur. Bilmemesi en hayirlsi
Kadınlar bile bakir erkek peşine düşmüş
Ben neden bakire olmayan bir kadın ile evleneyim
Evlenmem
Şu resimdekinin bekaretini arar buluruz nerede kaybetmiş
Farketmez ben hiçbir erkekle evlenmem sdfsdfdf 😅
Ndndkdk
Olabilir tabikide
Ne zaman kaybettin knk
Yok kalsın bize açilmamiş paket lazım
Bacakarası değil kalbi temiz olsun yeter
Ben kabul edemem böyle bir şeyi iffetli olsun
Bakir olmadığım için bakire aramam.