Beraber duş almak istediğimi söylüyorum inanmıyor beni kandırıyorsun diyor neden kandırayım ne duymak istiyor
1 ay
Beraber duş almak istediğimi söylüyorum inanmıyor beni kandırıyorsun diyor neden kandırayım ne duymak istiyor
Şey demek istiyor gerçekte yapabileceğine inanmıyor senide bu şekilde ya ben sana inanmıyorum sen zaten yapmazsin gibisinden manipüle ediyor. Ah bu erkekler sadece kendilerini zeki sanmaktan vazgeçseler keşke
Ne demeliyim peki sence?
Cinsel konularda bir şey duymak istemiyor, daha çok bunu kullanıp bir şeyler yaşamak istiyor.
Burada da denk gelmişsindir mavililer paylaşılan görsellere veya soruda yazılan detaylara inanmamış gibi yaparlar. Israrla o kişi olmadığını veya detayda yazılanları yaşamadığını iddia ederler. Sevgilinin de durumu o.
Neden yaparlar? Çünkü siz böyle düşünün ve kanıtlamak için bir şeyler yapma psikolojisine girin diye. Buradakiler nasıl onlara görsel atılmasını veya detayların anlatılmasını istiyorsa sevgilin de senin bunu ona yaşatmanı istiyor seni bu şekilde güdüleyerek.
Yani amacı bu.
Cevap
14Cevap
seni manipüle ediyor kanma bu taktiklere
Duymaktan ziyade eyleme geçmek istiyor gibi hissettim.. 😂😅
o zaman ondan uzaklaş
E bi duş alın o da inanmış olur xbxncbx
gururu yapıyor uyanık :D
Aldattığını veya başkasının olduğunumu düşünüyor acaba
İcraat görmek istiyor herhalde
Tokmakla beni necmi de belki inanır
Aradığım kadın
Nerden bulursunuz bu kalasları aklım almıyor
Çünkü eylem yok
Çünkü uzak mesafe
Ondan dolayı hep lafta kaldığı için inanmıyor
Neden yapmıyorsunuz?
efsane sözü duymak ıstıyor :D
Böyle kız bulamadık be
onu ateşlemeni bekliyorr
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.