- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yıladatıldın demektir?
1118 Yorumla
Soran1 yılEvet aldatılma oluyor
- 1 yıl
yoksa böyle bişey mümkün degil?
Soran1 yılİşte karşı taraf uzun bir süre senden saklıyor işler ciddiye binince öğreniyorsun 2-3 ay sonra sen zannediyorsun ki yeni bulmuş ama o işler öyle olmuyor dediğiniz gibi
- 1 yıl
burada ki durum şu şekilde ilerleme yapar seni aptal sanıyor ama aslında aptal olan kendisi?
Soran1 yılAynen öyle yakalayamaz sanıyor seni yedeğe atıyor bakacak o insan umduğu gibi çıkmazsa özledim diye dönecek ama neyseki Allah gerçeği gösteriyor sana ve uzaklaşıyorsun
- 1 yıl
Bu dediğin doğru ama aynı zamanda da şöyle bir şey var karşı taraf şu şekilde de düşünüyor olabilir ben senden daha önce sevgili yaptım ve seni aldattığımı sen bir sayede anlamazsın diye düşünüyor ama bu onun cahilliği bence çoğu erkek zaten bu şekilde düşünür aynı anda 2 ya da 3 kişiyle konuşurlar ayrıldıktan sonra içlerinden birini o ayrıldığı kişiye gösterir ki nispet olsun diye
Soran1 yılYani dediğiniz gibi olanları da var bende durum böyle olmamıştı eski sevgilim aldatmıştı beni bende ayrılmak istedim bilmiyordum aldatıldığımı o zaman daha saçma sebepten ayrıldık tekrar gelgitler oldu ama adam asla itiraf etmiyor problemlerim var sorunum var ama bellide ediyor ben saf gibi anlamak istemiyorum işte numaradan engellemeler sorunca neden engelledin psikolojim bozuk hissiyatım bitti sadece sana değil herkese demeler kimseyle olamam ben zaten falan filan tonlarca bahane en son kendini onu nasıl düzeltebilirim derken buluyorsun. Bu süreçte senide kullanıyor ve sen artık dayanamayıp gidince gerçeği öğreniyorsun ben beğenilerindeki bir kızdan anlamıştım misal
- 1 yıl
Yani sen de haklısın bu konuda ama yine de insan gururuna yediremiyor acaba benim neyim eksik ya da ben neyi yanlış yaptım da bu duruma bu olaya kalkıştı veya bunu kendine çözüm yolu olarak düşündü
Soran1 yılBaşlarda sizin dediğiniz gibi düşündüm kendimi o kızla kıyasladım merakıma yenik düşüp araştırdım ve çok leş şeyler öğrendim ne için gittiği aşikar söylemek istemiyorum.
- 1 yıl
söylemene gerek ben erkegim biliyorum cinsellik veya görünüş olarak begeni :D
ama bide şöyle düşün sen gitti ama sen kazandın böyle ezik birisi sana layık olmaz ki?
Soran1 yılEşini tanıdığı birinin boşanmış karısıyla birlikte olan bir kişiden bahsediyorum hemde benimle ayrılırken kadının profilinde hala eşiyle fotoğrafları vardı 😊 büyük kazanç o yüzden bunları öğrendikten sonra canım gram yanmadı ama büyük tiksindim yalan yok
- 1 yıl
o kadar da olsun yani tiksinme mide bulantısı veya iğrençlik bunlar olur ama zamanla geçer merak etme bence sen şu an mutlu olmalısın ve bu durumu unutmak için çaba gösterme hayatını yaşa?
Soran1 yılÖyle yapıyorum zaten 😊 sağolun tavsiyeleriniz için
- 1 yıl
rica ederim ne yardımcı olduysam ne mutlu bana ama şunuda söylemek isterim :D
o kişiye ceza vermek istersen hata yaparsın ugraşma bırak hayatını yaşa zaten o kendisi hata yapacak ve ayagına gelecektir?
Soran1 yılAldatıldığımı öğrendiğimde kıza mesaj attım ama devam ettiler malum iki midesiz insandan ne beklersin sonra ikisinide engelledim bir daha ulaşmadım. Kendisi de dediğiniz gibi tekrar ulaşmaya çalıştı görüldü atıp bıraktım cevap dahi vermedim böylece kapandı gitti konu tekrar numaramı eklemiş silmiyor üzülüyorum sadece o insana gerçek sevgiyi heba etti yaşasın ucuz insanlarla
- 1 yıl
kimisi savaşır ama savaşmanın da bi sınırı olur be bence yaptıgın gerçekten çok klas bi hareket bu sayede sen ulaşılamaz olacaksın onların gözünde?
Soran1 yılAldatılmadan önce çok savaştım aldatıldığımı öğrenince bıçak gibi kesip attım kendisine sinirlenmedim bile öteki kız fena halde sinirli ve bağırıyordu beni ararken bunun da sesi dahi çıkmıyordu hatta yetmedi gözüme gözüme soktular ilişkilerini ben öğrendikten sonra 🙂 istesem 2 dk da kanıt atardım kıza uğraşmadım bile beraber olsunlar iki midesiz tek dileğim bu insana iyi temiz kızlar nasip olmasın başka bir kızın daha canını yakmasın
- 1 yıl
bak demek ki oluyormuş :D
sen sesiz kaldıkça onlar neden tepki vermiyor neden bişey demiyor diye kafayı yiyorlar bu sefer onalrın düzeni sessiz kaldıgın bozulacak böyle kişilere degil sadece erkeke bayanlarda var bu şekilde olan böyle kişilere yanlızlık yakışır en kötü kişi bile bunalra fazla?
Soran1 yılZaten kızlarda da var böylesi beni aldattığı kız otomatik olarak eşinide aldatmış oluyor ikiside birbirine ihanet ederek gelmiş çok acizce yaptıkları benzer benzeri çeker diye boşuna dememişler
- 1 yıl
sence onlar mutlu olmayı hak ediyorlar mı tabikide asla etmiyorlar ama ikiside yalancı oldugu için mutluyuz gibi davrancakalr sakin inanma?
Soran1 yılHaketmiyorlar tabikide hiç bir zaman inanmadım mutlu olduklarına zaten eğer mutluluğu hakedecek insan olsalardı Allah onlara ihanet etmeyi nasip etmezdi
- 1 yıl
çok güzel düşünüyorsun ve yaşıyorsun ama bu sebepten dolayı erkekelri kendine düşman etme sakın :D
Soran1 yılYok hiç kimse beni tekrar bir erkeği sevmekten alıkoyamaz inan 🙂
- 1 yıl
sen bu diyince aklıma şu replik geldi
Bir erkek gidiyor bi kadını üzüyor sonra kadın diyor ki; "Bütün erkekler ş*refsiz" Benim ne suçum var ben evde televizyon izliyorum
x.com/aysgl_szcln/status/1306986756655460352
Soran1 yıl😊 biliyorum bunu adam haklı her insan farklıdır hepsine aynı gözle bakmak kendine olan güvensizlikten ötürüdür
- 1 yıl
:D :D :D adam haklı zaten ama bunu görmeyen kişiler var :D :D
Soran1 yılOnlar da bir gün görür merak etmeyin 😉
- 1 yıl
benim buradaki merak sadece sensin oda seni düşürmek için neler yapacakalr sen nasıl tepki vereceksin ve bundan sonra neler bekliyor seni ben bunları merak ediyorum açıkcası :D
Soran1 yılÖncelikle kimse beni düşüremez o karekterde bir insan değilim erkekleri artık tanımaya başladığım için iki güzel lafa söze kanmıyorum ben zaten tanıdıkça seven bir insanım yüksek ihtimal çalıştığım bir yerde veya ailemin arkadaşımın şu çocuk iyi bir görüş istersen dediği kişiyle beraber olurum tanıya tanıya
- 1 yıl
bana göre buda yanlış ama genede sen bilirsin :D
sonuçta yaşın başın var sen kendine uygun görmen gerekir başkasının tavsiye etmesine gerek yok bence
Soran1 yılZaten ilk seçenek olarak iş ortamı dedim yani çevremde olan tanıdığım bir insan olması ilk tercihim olur buda yaşın getirdiği garanticilikten dolayı zaten
- 1 yıl
iş hayatı arkadaş ortamı veya balo nişan tarzı aktiviteler olabilir :D
bence en sona atmalısın akraba ve ailenin buldugu kişiyi
Soran1 yılYoğun aşk duygularıyla başlanmış ilişkilerin doğru olacağını düşünmüyorum çevremde de bu şekilde tanışan insanlar çok daha mutlu o yüzden bu konuda kararımı değiştirmem gibi
- 1 yıl
aşk veya sevgide duygusal davranmak her zaman hataya sebep verir bence aşkını yaşa ama mantık ta kullan o zaman mutlu olursun?
Soran1 yılAşık olunca mantığın devre dışı kalıyor maalesef dengelemiyorsun o yüzden adı aşk zaten aşkın tanımı bu yoğun duygular... O yüzden sevgi+saygı+güven bunu üçünü bana bir erkek verebiliyorsa tamamdır nerede tanıştığımın önemi yok
- 1 yıl
cidden diyorum senin mutlu olmanı ben cok isterim?
Soran1 yıl🙏🏻 Teşekkür ederim siz de mutlu olun iyi olan herkes mutlu olsun
- 1 yıl
Tabii ki de iyi olan herkes kazansın ama şu anda öncelik senin senin bir an önce kazanman lazım
Soran1 yılSizden iyi yaşam koçu olur 😄
- 1 yıl
Normalde çoğu insan böyle bir mesajı gördüğü zaman teşekkür ederim sağ olun deyip konuyu kapatır ama ben bunu sizden bana gelen bir övgü güzellik iltifat ve özellik olarak algıladığım için bunun ekran resmini alıyorum ve başka bir zamanda sinirlerim gerildiği zaman veya moralim bozuk olduğu zaman bu ekran resmine bakıyorum ve ben özel bir insan olduğumu düşünerek modumu tekrardan yükseltiyorum bana vermiş olduğunuz bu iltifat ve övgeleri için asıl ben size teşekkür ederim
Soran1 yılKendime benzer bir insan görünce şasırdım bunu bende yapıyorum. Birisi benim için güzel bir söz söylediği zaman o an enerjimi yükselttiyse muhakkak ekran görüntüsü alır arada bakarım veya tesadüf eseri karşıma tekrar çıkınca mutlu olurum. Rica ederim , ne demek
- 1 yıl
Bende iltifat övgü sevgi guzellik dolu bir mesaj atayım mi 😂🤣 gerçi güzel olan mesaj beklenmedik anda gelen mesajdır haber verip atılan mesaj pek aynı hazzı vermez ama bazı kişiler sevmediği için artık soruyirum ☺️☺️☺️
Soran1 yılYok dediğiniz gibi habersiz atılan mesajlar her zaman daha anlamlıdır 🙂
- 1 yıl
O zaman aklımda güzel bı plan var ben onu yapayım 😂🤣
Soran1 yılYapın bakalim
- 1 yıl
Demin birisi istek attı acaba o sen misin 🤔
Soran1 yılYok ben değilim 😄
- 1 yıl
Sen olsaydın keşke bea ya da olsan olur mu 😂🤣
Soran1 yılKişisel hesabımdan kimseyi takip etmiyorum siteden üzgünüm 🙂
- 1 yıl
Tamam o zaman farklı bı yöntem buldum yapacak bişey yok 😂🤣
Soran1 yılSiteye sadece size yazmak için giriyorum şu an 😐 47 mesaj ve 4 saattir konuşuyoruz. Eklersem heralde susmayız o yüzden hiç başlatmayalım bile
- 1 yıl
Emin ol yazmam merak etme ben sadece akl8mda olan bir planı gercege dökmek için teklif ettim ☺️
Soran1 yılYanlış anlamayın sizlik bir durum değil genel olarak görmediğim insanlara karşı sanaldan konuşmuyorum ama yinede şunu söyleyebilirim ki iyi bir insan olduğunuzu hissettim. Aklınızda ki plan derken anlayamadım
- 1 yıl
Yoo be ne yanlış anlayacam ki sonuçta sen bana iltifat ettin yüzümü güldürdün bana yaşam koçu dedin bu bile yetiyor bana ☺️☺️☺️ plan işte ama kötü değil iyilik ve mutluluk ile alakalı bişey merak etme listenin en başında sen varsin ☺️☺️
Soran1 yılİlginç 🙂
- 1 yıl
Zaten ilginç ve saklı olması daha da haz ve güzellik vermiyor mu 😂🤣 yarın çalışıyor musun yoksa evde misin okulda mi 🤔🤔
Soran1 yılKpss çalışıyorum yeni mezun sayılırım. Konuşmalarımdan bölümümü tahmin et bakalım
- 1 yıl
Çok seviyeli ve mesafeli olduğun için öğretmenlik dalında olduğunu dusunuyirum ama içimden nedense laborant demek geliyor
Soran1 yılÖğretmen 🙂👍🏻 doğru bildiniz
- 1 yıl
Kusura bakma senden özür diliyorum planımı gerçekleştirdiğim zaman çalıştığım için KPSS'yi unutma ihtimalin çok yüksek haberin olsun çünkü yapacağım şey seni bayağı ve derinden bir mutlu edebilir ☺️☺️
Soran1 yılKendinize iyi bakın ve sohbetimiz için teşekkür ederim 🙏🏻
- 1 yıl
Rica ederim ne demek umarım bütün hayatınız boyunca güzellikler mutluluklar ve mavilikler sizinle olur
Soran1 yılSağ olun 💐✨ Aynı güzel dilekleri sizin için bende temenni ediyorum.
- 1 yıl
🌼🌼🌼🌺
- 1 yıl
Bugun kısa da olsa güzel neşeli ve hoş zaman geçirdim sayenizde sohbetiniz çok güzel ve neşeliydi insan sohbet bitsin veya zaman geçsin istemiyor adeta 😊 ama bugün gerçekten yüzüm güldü sayenizde ve ne kadar güzel özel ve değerli olduğunuzu söylemek dile getirmek istedim tabi gönül isterdi ki bunu mesaj olarak atmak sadece size özel olsun siz okuyun isterdim ama olmadı sürprizi kaçmasın diye de diyemedim ama sizi de anlıyorum tabiki 😊
Kendinize çok güvenin olur mu çünkü gerçekten bu kısa sohbette bule ne kadar iyi samimi ve cana yakın olduğunuz belli oluyor umarım hayatınız boyunca bu enerjik pozitif güzellikler ve mavilikler hiç sizi bırakmaz çünkü siz bunları hak ediyorsunuz
Aslında daha çok söylemek dile getirmek istediğim çok şey var ama kestiremedigim için birsey diyemiyorum o yüzden daha fazla uzatmak ve sizi sık boğaz etmemek için
Doğan güneş kadar aynidiklik Bi gelecek
Maviliklere gibi güzel bir gelecek
Yeşil doğa gibi ferah bir gelecek
Kuşların seni gibi rahat bir gelecek
Ve
Bulutlar kadar beyaz bir ömür sizinle olur umarım
Bunları okuduğunuz zaman yüzünde oluşan masum ama küçük tebessüm hiç eksik olmaz umarım kendinize iyi bakın esen kalın hoscakalin 😊😊👋👋👋
Soran1 yılDuygulandım çok hiç beklemiyordum böyle güzel bir mesaj çok naif düşüncelisiniz gerçekten 💐 benzer benzeri çeker demiştim ya biz de birbirimizi çektik bence karşılıklı çok hoş bir sohbet oldu "insan sahip olduğu kalbi gibi kalplere denk gelirmiş." Siz de naif birisiniz belli cümlelerinizden ✨ umarım siz de bunu okurken yüzünüzde bir tebessüm oluşur ve ekran görüntüsü alıp baktıkca hep gülümsersiniz. (Yaşam Koçu) 💪🏻
- 1 yıl
Ben sabah uyanınca okursunuz diye düşündüm ama uyumadınız sanırım 😊
Emin olun yüzümdeki ifade bayramda ilk harçlığını alan küçük çocuklar gibi bir gülümseme oluştu sayenizde 😊 keşke herkes sizin gibi olsa dünyayı mutlulu huzur kaplasa 😊 size dair olan bütün mesajlar8n ekran resmine ihtiyacım var çünkü yazdıklarınız dışında gelen bildirim bile heyecan ve tebessüm getiriyor beraberinde 😊😊
Soran1 yıl😊 tebessüm edebildiyseniz ne mutlu bana... Soru güzel şeylere vesile oldu 😇
- 1 yıl
Tabii ki de keşke bütün sorulan soruların sonunda her zaman böyle karşılıklı gülümsemeler ve tebessümler oluşup iyi insanlar kazansa diye hep Umut etmişimdir bilmiyorum belki gözünüzde çok laubali olarak görülmüş olabilirim ama ben çok mutlu oldum bu kısa sohbette gülümsete bildiğim için ☺️☺️☺️
Soran1 yılYok estağfurullah laubali olarak gözükmediniz. Sitede böyle bir insan olduğu için aksine ben mutlu oldum. İyi be saf kalbiniz var birde neşeli şen şakrak birisine benziyorsunuz.
- 1 yıl
İşte neşeli mutlu huzurlu olduğun zaman dışarıdan o şekilde değil de tersine ne kadar lavabo Ali ne kadar gereksiz veya s*lak bir insan iyi gözüküyor tabii ki ben de bunları pek fazla umursamıyorum tabii ki ortamına göre neşeli eğlenceli veya ortamı yumuşatabilen bir insanımdır olabildiğince gülmeye ve mutlu olmaya özen gösteririm tabii artık günümüzde bu şekilde değil de iyi olduğun zaman enayi ve saf olarak gözüküyorsun bu kötü bir şey 🤷☺️
Soran1 yılBununda bir ölçüsü olmalı tabikide samimi olduğumuz insanlara karşı sıcak kanlı davranmak daha iyi diğer türlü dediğiniz gibi laubali gözükme ihtimalimi hepimiz için var saygı ve değer görmek istiyorsak mesafeli ve özgüvenli nerede ne konuştuğunu bilen biri olmamız lazım aksi taktirde tüm insanlar senin sıcakkanlılığına güvenip sınırı aşabilir denge olacak karşındaki insana göre haraket ediceksin biraz bu arada isminiz Ali sanırım
- 1 yıl
Hayır maalesef ismim Ali değil ama tabii ki de siz bana o ismin layık gördüyseniz o şekilde hitap edebilirsiniz ☺️☺️☺️
Evet aslında sıcakkanlı samimi olmak güzeldir ama tabii ki de her şey ayarında ve dozunda olması gerekir diye düşünüyorum ben de çünkü bazı insanlar vardır temas bağımlısıdır bazı insanlar vardır temastan nefret ederler aynı şekilde kimisinin sıcakkanlı olması karşıdaki insana yapmacık ve cılız gelebilir bu da onları rahatsız edebilir tabii ki de
Soran1 yılAynen öyle dediğiniz gibi ama siz karşı cinse nasıl yaklaşacağınızı biliyorsunuz bu belli bu sizin için hep avantajdır sınırı aşmadan kibar yaklaşıyorsunuz öyle söylemek istedim 😇
- 1 yıl
Aslında insanlar nasıl yaklaşılır bilmem ben sadece kendime yapılmasından hoşlanmadığım bir şeyi karşı tarafa da yapmama taraftarıyım ve tamamen aynı olarak düşünüyorum ben kendimi onu da şu şekilde size açıklayabilirim ki benim nasıl bir insan olmamı istiyorsanız veya nasıl birisiyle tanışmak istiyorsanız bana o şekilde davranmanız gerekiyor bana saygılı davranış yani bana saygısızlık yapıp benden saygı beklemeyin çünkü öyle bir şeyin olması mümkün değil ☺️☺️
Soran1 yılTabikide olması gereken zaten bu kendine nasıl davranılmasını istiyorsan karşı tarafa da öyle davranıcaksın zaten insan kendisinde ne varsa karşı tarafa da onu yansıtıyor ister bilinçli ister bilinçsiz olsun sen öfkeliysen veya aile sevgisi alamamıssan karşı tarafa sevgi ile yaklaşamıyorsun. Eğer yaşamında daha çok sevgi istiyorsan daha çok sev diye boşuna denmemiş.
- 1 yıl
Ama işte çoğu insan bunu böyle düşünmüyor sen onlara sevgine saygını verirken onlar bunu acizlik ve enayilik olarak görüyor bu da iyi olan insanları kötülüğe çekiyor mesela bugün burada ben sana küfür etseydim veya ağır konuşsaydım hakaret etmiş olsaydın sen kötü olacaksın demiyorum ama bakış açım veya düşüncelerin kötülüğe doğru yönelecek insanlar olan güvenin sevgin Saygın azalacak ve artık kolay kolay insanlara güvenemeyeceksin
Soran1 yılÇünkü dünya kendi menfaatini düşünen insanlarla dolu misal sen çok hassas kalplisindir duygusalsındır hop hemen güçlenmen için deneyimden geçersin onu atlatınca da eskisi gibi asla olmazsın böyle böyle tecrübe ede ede güçlenirsin ve karşına çıkan kötü insanlara karşı
"aman işte insanoğlu ne beklersin ki " diyecek kıvama gelirsin o yüzden dünyada yaşadığın sürece hassas kalpli ve fazla duyarlı olmayada gerek yok.- 1 yıl
Evet fazla duyarlı ve hassas olmaya gerek yok ama işte içindeki iyi niyetlik saflık ve temizlik karşındaki insana ne kadar kötü olduğunu sana göstermiyor ve sen bunu kazık yediğin zaman veya darbe aldığın zaman görüyorsun onlar olmadığı sürece karşındaki insanın kötü olduğunu görmüyorsun 🤷ama çoğu zaman da iyi niyetli olan insanlar hep şu şekilde düşünüyor herkes kendine yakışanı yapar
Soran1 yılEvet çünkü herkese kendi pencerenden bakıyorsun bu yüzden de hayal kırıklığına uğruyorsun sonra insanlara bakış açın değişiyor bence hayatta yapılacak en büyük hatalardan biri SANMAK ( kendin gibi sanmak , iyi biri olduğunu sanmak...) o yüzden herkese karşı kafanda bir soru işareti olacak Allah'tan ve kendinden başkada kimseye tamamiyle güvenip teslim olmayacaksın.
"mutlu olmak için, hayatta kimseyi kendin gibi görme, çünkü sen gibi olan tek kişi aynadaki yüzündür..." Chuck Palahniuk 😊
- 1 yıl
Aman aman kimse gormeden şu özlü sözu çalayım da kesin ama kesin ilerde işimi görür ☺️☺️☺️ daha var mı acaba böyle bir sözünüz ☺️☺️
Soran1 yılBende özlü söz çok 😊
- 1 yıl
Sana bunları ezberleten sana bunları yaşatan hayatım bize neler neler yapar aklımız yerinden oynar 🤣nas
Bizimle de paylaş da biz de bu güzelliklerden nasibimizi alalım 😂🤣😂
Soran1 yılYo ben yaşanmışlıklar yüzünden değil kişisel gelişim ile ilgili şeylere merakım yüzümden beni etkileyen sözleri telefonumda not defteri kısmına yazarım uygun gördüğüm anda böyle kullanırım 🙂
- 1 yıl
☺️☺️ bu sokak lambaları vardır akşam saate geldin mi yanar sabah saati geldi mi söner senin bu söylediğin söz de tam yerinde ve kılıfına göre cuk diye oturdu bence ve ben çok sevdim bunu WhatsApp durumuna koydum bile 🤣😂🤣
Soran1 yılHadi ya sevindim bak bir işe yaramasına 💐
- 1 yıl
Böyle güzel bir sözü hayatıma kalktığın için ben teşekkür ederim aslında Gönül isterdi daha fazlası olsun 😂🤣
Soran1 yılRica ederim , ne demek yaşınızı sorsam ayıp etmiş olur muyum 🙂
- 1 yıl
Erkeğin maaşı kadının yaşı sorulmaz derler ☺️☺️
Maaşını değil ama yaşımı sordunuz bende size maaşınızi sorsam olur mu 😂🤣 29
Soran1 yılbu sene atanabilirsem 40 bin 😑
- 1 yıl
Yani kışın ağaçlar erik kiraz verirse o zaman tanırsın dimi 🤷
Soran1 yılTanırsın?
- 1 yıl
Atanirsin olacaktı orası 🤦🤦
Soran1 yılTürkiye'de atama bekliyorum diyince tabi kimse inanmıyor hemen olacağına bakalım uğraşıyoruz 🤔
- 1 yıl
BİM a101 marketler veya DeFacto LCwaikiki düşünür müsün 🤭🤭🤭
Soran1 yılHayat bu ne getirir bilemeyiz büyük konuşur düşünmem derim olur ama ataması düşük olan bir bölüm değil bölümüm kendime inanıyorum 😊
Soran1 yılBirde atama bekleyen insana böyle demeyin başka birisine böyle derseniz o insanı üzersiniz ben sizi tanımadığım için umursamadım ama aklınızda bulunsun 👍🏻
- 1 yıl
Güleriz diye dedim internette olan video daki gibi memet bey falan diye şaka yaparsiniz diye bı tepki bekledim evet ciddi bir konu bunalıma giren cinnet geçiren bir çok kişi var ama sizin yaşam enerjiniz ve aradaki samimiyetten dedik ben onu
Soran1 yılHassas olduğum konu 🙂 emek var sonuçta bir de çok öğretmen çalışan var marketlerde vs ona zaten ayrı üzülüyorum size değil sitemim genel olarak durum maalesef böyle
- 1 yıl
Denetlenmeyen sistem her zaman çökmeye mahkumdur o yüzden hassas olduğunuz bu konuda yaptığım yanlış ve düşüncesiz hareket için özür dilerim kusura bakmayın lütfen 🙏🙏🙏
Soran1 yılYok estağfurullah problem değil ✨
- 1 yıl
Pekâlâ 🙏🙏🙏👏🤝
Soran1 yılKonuşmamız sonlandı sanırım ben teşekkür ederim sohbet muhabbetiniz için 🙂 kendinize cici bakın 💐
- 1 yıl
Aslında sohbet sonlandırmak istemezdim aksine bunu daha derin ve koyu bir hale getirmeyi çok isterdim canı gönülden lakin dünkü yaptığım kusurlu ve hatalı davranıştan sonra artık ilk zamanki gibi gülerek ve isteyerek sohbet etmeyeceğinizi düşündüğüm için bir şey yazmaya cesaret edemedim ya da kendimi buna uygun görmedim 🥺🥺
Soran1 yılProblem değil takılmadım o kadar inanın sonuç olarak beni tanımıyorsunuz bende sizi tanımıyorum anonim bir soru sorma platformu bu şekilde düşünmeniz bile ne kadar hassas kalpli olduğunuzu gösterir.
- 1 yıl
Bu kadar zarif anlayışlı ve cana yakın olmanız gerçekten beni çok mutlu hoşnut bir duruma getirdi teşekkür ederim lakin eğer sohbetinize kaldığınız yerden devam etmek isterim ve devam edeceksek şayet Özel değilse bir soru sormak isterim açıkçası tabii bunun özelliğine siz karar verin ben konunun başlığını söyleyeyim siz evet veya hayır derseniz ona göre sorarım
Soran1 yılBuyrun sorabilirsiniz tabiki de
- 1 yıl
Bu ayrıldığınız eski arkadaş hakkında soracaktım ufak ve çok kısa bir soru bu konuşma sohbet muhabbet onu unutmaya yardımcı oldu mu veya içinizde biraz olsun huzur mutluluk güzellik neşe oluştu mu oluşmadı sadece bunu merak ediyorum açıkçası çünkü gereğinden çok fazla pozitif bir insansınız ve bu pozitif olan kişinize ve karakterinize bir nebze de olsun dokunmak ve vesile olmayı çok istiyorum
Soran1 yılİnsanlar unutmazlar sadece aklına geldiğinde artık önemsemezler hem bir kişiyi unutmak demek onun sana kattığı hem iyi hem kötü tecrübeleri de unutmak demektir o yüzden benim aklıma gelse dahi ben önemsemiyorum benim için önemsiz sokaktan geçen bir insanla aynı değeri taşıyor çünkü onu anlamlı kılan benim ona duyduğum sevgiydi sevgim bitincede sıradanlaştı yani siz unutturmadınız ben zaten önemsemiyordum ama şu bir gerçek ki yapılan kötülükleri unutmak zordur hassas kalpliysen sindiremezsin sindiremeyince de bazen dertleşmek istersin bu yüzden bu soruyu sormuştum zaten 🙂 ama sizinle konuşmak bana kendimi iyi hissettirdi nedeni de tek hassas biri ben değilmişim ikizimi bulmuşum gibi hissettirdiniz ne yalan söyleyim
- 1 yıl
Bu yazdıklarınızdan dolayı yüzümde gerçekten anlamı olmayan bir gülümseme oluştu ve bunu size borçluyum gerçekten bu gülümseme için size çok çok teşekkür ederim aynı zamanda size bir şeyler verebildiysen veya olumlu iyilik ve güzellik adına bir şeyler yapabildiysen size bu beni daha çok Onur etmiş olur lakin ben isterim ki bundan sonraki süreçte sürekli dertleşmek değil sadece sohbet muhabbet dertleşmek sorunların farklı bir bakış açısı da olabilir veya gündelik hayattan da olabilir bu tarz konuşmaları da yapmayı veya dile getirmeyi çok çok isterim açıkçası
Soran1 yılDanışmak istediğiniz konu olursa muhakkak dinlerim sizi 👍🏻 farklı bir bakış açısı herkese lazım. Bu arada branşınız ne?
- 1 yıl
Ben özel sektör çalışanıyım eğer ki uzun süreler boyunca soruyu silmezseniz ben sürekli buradan yorum olarak size soru demiyorum ama danışmak amacıyla birkaç bir şey sorabilirim veya konuşmak dertleşmek sohbet etmek istediğin zaman yazabilirim doğru mu anladım acaba
Soran1 yılSorabilirsiniz benim de branşım din kültürü öğretmenliği hani dini olarakta aklınıza takılan varsa sorabilirsiniz iyi şeylere vesile olmak bende isterim
- 1 yıl
Aslında merak ettiğim bir soru var sorabilir miyim müsadeniz olursa ☺️
Soran1 yılSorabilirsiniz
- 1 yıl
Niyetliyken sakız çiğnemek orucu bozar mı acaba çok merak ediyorum ☺️☺️☺️
Soran1 yılYorumları siliyorum 👍🏻 hoşcakalın. Boş konuşuyorsunuz.
- 1 yıl
Nasıl düşünürsünüz ya da nasıl görürsünüz bir şey diyemem ama ben sadece bugünkü konuşmalardan sonra belki bu tarz klasik soruları sorarak yüzünüzü ufak bir tebessüm ettirebilmek için sizi güldürebilmek için veya moraliniz bozuksa ufak da olsun ona değinebilmek için bunları söyledim bunları yaptım ama size erbinin boş konuştuğumu ve boş insan olduğumu düşünüyorsanız size sadece saygı göstermekten başka hiçbir şey gelmez elimde ikinci defa aynı hatayı yaptığım için de akşam vakti sinirlerinizi birazcık geldiğim için sizden defalarca kez özür diliyorum kendinize çok çok iyi bakın hoşça kalın 👋👋🤝
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Böyle insanlar birine aşk duymaz. Sadece kullanır, kendini tatmin eder. O yüzden üzülmene hiç gerek yok
23 Yorumla
Soran1 yılBence insanın kendine yaptığı bir ihanet basbaya diyor ki ben "maymun iştahlıyım bir dala tutunmadan diğerini bırakamıyorum."
Soran1 yılAilede saygı sevgi görmeyen insanlar oluyorlar genelde o yüzden o sevgiye aç kalıyorlar ve kim ona ilgi sevgi veriyorsa hemen kapılıp gidiyorlar ve aldatıyorlar aslında kendilerine bile tahammülleri yok yalnız kalmayı sevmeyen insan türleri işte çok var böyleleri
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. "eski sevgilisinin süreci daha kolay atlatmasını sağlıyorlar bence..." bu cümleyi kurarak en doğru cevabı vermişsin zaten
11 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim ✨
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. O kadar şey yaşayıp Geri döndüğünde kabul eden kişi de bildiğin midesizdir
11 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle zaten affedilmez.
1 yılhiçbir şey düşünmem
banane hayatımda değil artık
benden uzak istediğine yakın olabilir:)10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 934 cevap paylaştı.
1 yılKatılıyorum zaten sevmiyormuş
10 Yorumla Tarihi geçmiş kaşar
10 Yorumla
1 yılNormal bir şey düsünmeye gerek yok
04 Yorumla
Soran1 yılDoğru aldatılmak normal ayrılır ayrılmaz diyorum yani hemen bir süre geçmeden yani aldatılmaktan bahsediyorum
- 1 yıl
Normal diyorum sende karsı tarafta bunu yspabilirsiniz
Soran1 yılSiz kendinize yakıştıyorsanız yapın ben yapmam 😉
- 1 yıl
Sorun yok ben yaparım
1 yılKendi hayatı sonuçta
10 Yorumla
1 yılŞerefsiz netttt
10 Yorumla
1 yılSevmemiş demek ki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılDerdi başka
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Napsin 40 inin cikmasini mi beklesin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKurtulmuşsın
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat